Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zajawka z mojej kuchni, jeszcze brudno...ale ja już jestem happy :) wkrótce robocze fotki w moim dzienniku...tutaj będę miała odwagę wrócić jak wszystko będzie na tip-top :)

http://img18.imageshack.us/img18/9884/20110923183427351.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/3387/20110923183911452.jpg

Edytowane przez queene

no pieknie, to ja szukam frontow w MOIM WYMARZONYM kolorze (niestety, musialam zrezygnowac z bieli), a Ty queene sie tu wynurzasz z nimi, tak od niechcenia??? prosze mi tu szybciutko na dywanik... co to jest??? chodzi mi o kolor frontow gornej zabudowy...no cudnie, cudnie:)

aaa to ma jakąs fakture? bo tak jakos u mnie na monitorze widnieje:confused: (w sensie ze buzka winna sie usmiechac):rolleyes:

no pieknie, to ja szukam frontow w MOIM WYMARZONYM kolorze (niestety, musialam zrezygnowac z bieli), a Ty queene sie tu wynurzasz z nimi, tak od niechcenia??? prosze mi tu szybciutko na dywanik... co to jest??? chodzi mi o kolor frontow gornej zabudowy...no cudnie, cudnie:)

aaa to ma jakąs fakture? bo tak jakos u mnie na monitorze widnieje:confused: (w sensie ze buzka winna sie usmiechac):rolleyes:

Wydaje mi się, ze to arabeska biała z Pfleiderera.

a dlaczego zrezygnowałaś z bieli,jeżeli można wiedzieć?

a dlaczego zrezygnowałaś z bieli,jeżeli można wiedzieć?

Właśnie? Ja też chcę białą...:confused:

Kate_d piękna kuchnia. I życzę Ci, żeby ta kuchnia tak dobrze sprawdzała się w użytkowaniu, jak jest piękna, bo nie mam zbyt dobrego zdania o BRW :rolleyes:

Edytowane przez Aleksandryta

nic z nią:) biala kuchnia jest NAJLADNIEJSZA:rotfl:

zrezygnowalam z bieli na rzecz szarosci,bo:

-do bialych frontow lakierowanych blat mial byc dębowy, ale:

-w lazienkach rowniez bedą blaty, ale:

-dębowe byc nie mogą w lazienkach (bieleją w kontakcie z wodą), wiec mialy byc teakowe, ale:

-blat w kuchni teakowy oraz schody to sredni pomysl, bo:

a.cena

b.jakos nie siedzi mi z czerwoną ceglą, ktorą będe miec obok na scianie

c.nie podoba mi sie jego "starzenie"

wiec,

-wszystkie elementy drewniane w domu bede miala z acajou, ktory odpowiada mi kolorystycznie w lazienkach, na schodach, oraz jako blat w kuchni, ale:

-jest bladoczerwony, rozowawy taki, nijak nie pasuje do bialych frontow...posune sie nawet do stwierdzenia, ze sie wrednie gryzie;), a do szarego-malina/cycus-glancus:)

WIĘC SAME WICIE, ROZUMICIE ;)

(zaden facet tego nie łapie:lol2:)

Właśnie? Ja też chcę białą...:confused:

Kate_d piękna kuchnia. I życzę Ci, żeby ta kuchnia tak dobrze sprawdzała się w użytkowaniu, jak jest piękna, bo nie mam zbyt dobrego zdania o BRW :rolleyes:

Dziękuję. To już moja trzecia kuchnia, druga w BRW i powiem szczerze, że mi BRW odpowiada, stara kuchnia ma już 6 lat i nic się z szafkami nie dzieje :)

Ostatnio zakochałam się w białych kuchniach :)

Najpierw chciałam, taką kuchnie jak niżej, ale oczywiście nie dało się tak zrobić bo wszędzie musiały by być szuflady, nie dało by się tak zrobić na zmywarce, śmietniku i szafkach narożnych więc zrezygnowałam. Stolarz proponował mi naklejane, hartowane szkło, ciemno brązowe na drzwiczki, ale jakoś to do mnie nie przemawiało. Co Wy na tą kuchnie (kuchnia jest z Leroy Marlin, na ul. Ostrobramskiej)

15042011(012).jpg

15042011(013).jpg

15042011(011).jpg

queene, kuchnia i kącik ogólnie fajna, odważnie z kolorem na ścianach, ale na plus :) Jedyne, co mnie razi to te kwiatowe fronty - jakoś nie pasują mi do kwadracików mozaiki na ścianie. Moim zdaniem albo gładka, czarna ściana, juz bez tej wstawki z mozaiki, albo gładkie, białe fronty.

ten wzór jest tak delikatny ze wg mnie sie to nie gryzie, wszystko jest w podobnych odcieniach bieli szarosci i czerni i dzieki temu mam nadzieje uniknęłam pstrokacizny

ja zawsze robie wszystko troche "na przekór"...i widac tak mi zostanie :) stąd też ta jedna smerfastyczna ściana i kulki w lampach - żeby nie wszystko było takie kwadratowe i minimalistyczne :)