Spirea 21.09.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Weroniko, co to za bateria? Czy to może Franke Sentinel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 22.09.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) nie, to Teka Joy B Edytowane 22 Września 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michur 23.09.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Blacky - ponoć jestem żoną Michura Jak to "ponoć"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 (edytowane) zajawka z mojej kuchni, jeszcze brudno...ale ja już jestem happy wkrótce robocze fotki w moim dzienniku...tutaj będę miała odwagę wrócić jak wszystko będzie na tip-top http://img18.imageshack.us/img18/9884/20110923183427351.jpg http://img13.imageshack.us/img13/3387/20110923183911452.jpg Edytowane 23 Września 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 23.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no pieknie, to ja szukam frontow w MOIM WYMARZONYM kolorze (niestety, musialam zrezygnowac z bieli), a Ty queene sie tu wynurzasz z nimi, tak od niechcenia??? prosze mi tu szybciutko na dywanik... co to jest??? chodzi mi o kolor frontow gornej zabudowy...no cudnie, cudnie:) aaa to ma jakąs fakture? bo tak jakos u mnie na monitorze widnieje:confused: (w sensie ze buzka winna sie usmiechac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 23.09.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no pieknie, to ja szukam frontow w MOIM WYMARZONYM kolorze (niestety, musialam zrezygnowac z bieli), a Ty queene sie tu wynurzasz z nimi, tak od niechcenia??? prosze mi tu szybciutko na dywanik... co to jest??? chodzi mi o kolor frontow gornej zabudowy...no cudnie, cudnie:) aaa to ma jakąs fakture? bo tak jakos u mnie na monitorze widnieje:confused: (w sensie ze buzka winna sie usmiechac) Wydaje mi się, ze to arabeska biała z Pfleiderera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 23.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 kurcze asizo mowisz? na stronie Pfleiderera typowo wzor kwiatowy...ja raczej na monitorze widze marmurek/ciapki...ale to moze wina ustawien/zdjecia... dzieki za odp;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.09.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 no ładnie, ładnie piękny kącik tam przy oknach widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 zgadza się, to wzór kwiatowy a kącik - wyjście na taras, czeka na stół i krzesła fajnie ze się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_d 23.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Meble brw. Kuchnia oczywiście jeszcze nie skończona, pomiędzy szafkami będzie białe hartowane szkło (w przygotowaniu:), noga blatu idzie do poprawy. Wiem, że lodówka trochę kuchnie szpeci ale nie mogliśmy się z nią rozstać dziurę nad nią jakoś zakryje, kuchnia w projekcie znany C114. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 no pieknie, to ja szukam frontow w MOIM WYMARZONYM kolorze (niestety, musialam zrezygnowac z bieli), a Ty queene sie tu wynurzasz z nimi, tak od niechcenia??? prosze mi tu szybciutko na dywanik... co to jest??? chodzi mi o kolor frontow gornej zabudowy...no cudnie, cudnie:) aaa to ma jakąs fakture? bo tak jakos u mnie na monitorze widnieje:confused: (w sensie ze buzka winna sie usmiechac) a dlaczego zrezygnowałaś z bieli,jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.09.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) a dlaczego zrezygnowałaś z bieli,jeżeli można wiedzieć? Właśnie? Ja też chcę białą... Kate_d piękna kuchnia. I życzę Ci, żeby ta kuchnia tak dobrze sprawdzała się w użytkowaniu, jak jest piękna, bo nie mam zbyt dobrego zdania o BRW Edytowane 24 Września 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 24.09.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Właśnie? Ja też chcę białą... Kate_d piękna kuchnia. I życzę Ci, żeby ta kuchnia tak dobrze sprawdzała się w użytkowaniu, jak jest piękna, bo nie mam zbyt dobrego zdania o BRW I ja również ,więc co z tą białą kuchnią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nic z nią biala kuchnia jest NAJLADNIEJSZA:rotfl: zrezygnowalam z bieli na rzecz szarosci,bo: -do bialych frontow lakierowanych blat mial byc dębowy, ale: -w lazienkach rowniez bedą blaty, ale: -dębowe byc nie mogą w lazienkach (bieleją w kontakcie z wodą), wiec mialy byc teakowe, ale: -blat w kuchni teakowy oraz schody to sredni pomysl, bo: a.cena b.jakos nie siedzi mi z czerwoną ceglą, ktorą będe miec obok na scianie c.nie podoba mi sie jego "starzenie" wiec, -wszystkie elementy drewniane w domu bede miala z acajou, ktory odpowiada mi kolorystycznie w lazienkach, na schodach, oraz jako blat w kuchni, ale: -jest bladoczerwony, rozowawy taki, nijak nie pasuje do bialych frontow...posune sie nawet do stwierdzenia, ze sie wrednie gryzie;), a do szarego-malina/cycus-glancus:) WIĘC SAME WICIE, ROZUMICIE (zaden facet tego nie łapie:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 24.09.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 leaat ze zrozumieniem przyjmuję twoje powody braku białej kuchni Rzeczywiście uzasadnienie baaardzo skomplikowane, ale da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 24.09.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 queene, kuchnia i kącik ogólnie fajna, odważnie z kolorem na ścianach, ale na plus Jedyne, co mnie razi to te kwiatowe fronty - jakoś nie pasują mi do kwadracików mozaiki na ścianie. Moim zdaniem albo gładka, czarna ściana, juz bez tej wstawki z mozaiki, albo gładkie, białe fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.09.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (zaden facet tego nie łapie:lol2:) mój nie załapał ale on z nie odróżnia koloru srebrnego od jasno szarego kuchnia jak dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_d 24.09.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Właśnie? Ja też chcę białą... Kate_d piękna kuchnia. I życzę Ci, żeby ta kuchnia tak dobrze sprawdzała się w użytkowaniu, jak jest piękna, bo nie mam zbyt dobrego zdania o BRW Dziękuję. To już moja trzecia kuchnia, druga w BRW i powiem szczerze, że mi BRW odpowiada, stara kuchnia ma już 6 lat i nic się z szafkami nie dzieje Ostatnio zakochałam się w białych kuchniach Najpierw chciałam, taką kuchnie jak niżej, ale oczywiście nie dało się tak zrobić bo wszędzie musiały by być szuflady, nie dało by się tak zrobić na zmywarce, śmietniku i szafkach narożnych więc zrezygnowałam. Stolarz proponował mi naklejane, hartowane szkło, ciemno brązowe na drzwiczki, ale jakoś to do mnie nie przemawiało. Co Wy na tą kuchnie (kuchnia jest z Leroy Marlin, na ul. Ostrobramskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.09.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 queene, kuchnia i kącik ogólnie fajna, odważnie z kolorem na ścianach, ale na plus Jedyne, co mnie razi to te kwiatowe fronty - jakoś nie pasują mi do kwadracików mozaiki na ścianie. Moim zdaniem albo gładka, czarna ściana, juz bez tej wstawki z mozaiki, albo gładkie, białe fronty. ten wzór jest tak delikatny ze wg mnie sie to nie gryzie, wszystko jest w podobnych odcieniach bieli szarosci i czerni i dzieki temu mam nadzieje uniknęłam pstrokacizny ja zawsze robie wszystko troche "na przekór"...i widac tak mi zostanie stąd też ta jedna smerfastyczna ściana i kulki w lampach - żeby nie wszystko było takie kwadratowe i minimalistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.09.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 lepsze fotki :http://img836.imageshack.us/img836/5815/20110924175340163.jpghttp://img98.imageshack.us/img98/3992/20110924182229273.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts