akukuuu 29.09.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja też jestem szczęśliwa posiadaczką lakierowanej kuchni i to czarnej. Wystarczy ściereczka z mikrofibry i jest błysk, wcześniej miałam białą matową i tam to było sprzątanie non stop.Mam jednak pytanie czy próbowałyście już usuwać drobne ryski i ile takie posiadacie, a jeżeli tak to czym?? Stolarz kazał mi kupić wosk samochodowy drobnoziarnisty ale nie polecił konkretnego produktu i teraz mam dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.09.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 z tym woskiem to sie zgodze bo te fronty sa tak samo lakierowane jak auta to te same lakiery sa nawet mozna podac nr lakieru i takie sobie mebelki walnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.09.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Spróbuj pastą Tempo http://www.forumsamochodowe.pl/polerowanie-pasta-tempo-vt26366.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.09.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Hmn...a od takiego w5 lakier nie zacznie żółknąć? Ja zawsze uczulam przy sprzątaniu żeby tylko wodą i ścierką je wycierać, bo się naczytałam o tym żółknięciu. P.S. Wiecie to chyba nie chodzi o to żeby być tylko modnym, bo moda przeminie. Podobają mi się np wnętrza typowo glamour, ale wiem że za 5 lat czułabym się w takim wnętrzu jak w pałacykowym koszmarku i tego sobie nie zafunduję na pewno. Ważne żeby było praktycznie i ładnie dla użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmisha 29.09.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 monikaa13, absolutnie nie mogę się zgodzić z Twoją opinią na temat białego matu w kuchni. Widać lakier lakierowi itd... My mamy takie wykończenie drewna i jest bardzo spoko jeśli chodzi o użytkowanie! Ponadto u nas (co możesz zobaczyć na fotach) są dodatkowo filunki i gzymsiki. Powiem tak - przez 10 miesięcy czyściłam meble ze 2/3 razy i to przede wszystkim z kurzu na dolnych filunkach, plus oczywiście jak się coś chlapnie. Atutem matu jest jeszcze to, że nie musisz go polerować - nie widać śladów wilgotnej szmatki czy detergentu! My jesteśmy megazadowoleni i wszystkim będę polecać takie rozwiązanie! PS: dodam, że jestem z tych upierdliwie miłujących porządek i dokładnych (choć jeszcze nie pedantów), heh... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jestem tu nowa. Może ktoś pomoże dobrać dodatki. ściana z lewej będzie fioletowa.http://images9.fotosik.pl/17/075ea98312225c86med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jadawi - edytuj swój post i zobacz jak poprawiłam adres obrazka, by się prawidłowo wyświetlał na stronie. Jak chcesz ożywić, dodaj fioletowe i jasnozielone dodatki (lub pomarańczowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 http://images9.fotosik.pl/17/075ea98312225c86med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) http://images9.fotosik.pl/17/1369692af478bf7dmed.jpghttp://images9.fotosik.pl/17/0e5be5e58ed51793med.jpgBrak jeszcze baterii, lamp obok okapu i nad zlewem. Gres ma czarną fugę zdjęcie jest robione późno wieczorem po montażu i fuga jest zabrudzona przez stolarzy. proszę o radę i opinie Edytowane 5 Października 2011 przez jadawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dzięki.Tak myślę zrobić.jednak nie wiem jakie lampy obok okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jadawi moim zdaniem (pomimo jedynie 2 kolorów w kuchni jak dotąd) dzieje się tu bardzo dużo. Rączki, załamania, podwyższenia, obniżenia. Oświetlenie względnie proste bez udziwnień. Przejrzyj sobie oferty np italuxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 mnie sie podoba konsekwencja bialo czarna w tej kuchni ... poziomo - czarne, pionowo - biale lodowka sie wybija ale to fajnie wyglada ja bym tam dala jeden bardzo mocny kolor, fiolet, zielen, bordo ... i na tym koniec naprawde pieknie to wyglada i zycze milego sprzatanie tych czarnych gresow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 05.10.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jadawi - poproszę o wymiary wyspy - wysokiej i obniżonej części Jak wysoko masz parapet niższego okna? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jadawi kuchnia ładna ale faktycznie dużo się w niej dzieje, moim zdaniem piekarnik za wyskoko umieszczony no chyba ze jesteś tak wysoka, wyspa mi się nie podoba, bardzo fikuśna ale ja lubię proste , dziwnie wyglądają okna na różnej wysokości i raczej to nie był zamierzony efakt, może gdyby uchwyty byly niewidoczne kuchnia byla by spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jadawi kuchnia ładna ale faktycznie dużo się w niej dzieje, moim zdaniem piekarnik za wyskoko umieszczony no chyba ze jesteś tak wysoka, wyspa mi się nie podoba, bardzo fikuśna ale ja lubię proste , dziwnie wyglądają okna na różnej wysokości i raczej to nie był zamierzony efakt, może gdyby uchwyty byly niewidoczne kuchnia byla by spokojniejsza nie jestem wysoka ale piekarnik jest ok.zdjęcie robiłam pod kątem. jeśli chodzi o okna to był taki plan bardzo mi się to podoba i zupełnie inaczej wygląda w rzeczywistości. jak będę miała gotową kuchnie to wkleję zdjęcia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadawi 05.10.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 nie mam teraz wymiarów jutro będę na budowie to podam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jadawi wklej koniecznie juz gotową chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 05.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja też czekam na zdjęcia wykończonej kuchni.GDYBY to była moja kuchnia, na pewno popracowałabym nad jej optycznym ociepleniem. Już pisano, że sporo się w niej dzieje, w dodatku wszystko błyszczy, a czerń+biel sprawiają na mnie wrażenie kuchni przemysłowej (no wiem, wiem, że takich ładnych przemsyłowych nie ma, ale to wyrażenie najbardziej mi tutaj pasuje).Może coś "przytulnego" na okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ta kuchnia jest świetna-wyspa trochę nie w moim klimacie,ale ogólnie bomba, taka nieduża kostnica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts