duś1719506024 09.10.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 mi też się bardzo podoba, tylko nie mam zaufania do fug, które mają szansę się bardzo zabrudzić, a czyszczenie ich bywa męką @mrówka75 - woowoowow. kiedy będzie skończone? jestem zaintrygowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mrówka a z jakiej serii jest ta mozaika? bo pasowałby mi do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Duś- jeszcze nie skończona, brakuje jeszcze paru rzeczy, jak będzie na 100% to wkleję zdjęcie Karolakr25- dla Ciebie: http://img35.imageshack.us/img35/2922/dsc00185uq.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mrówka - dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) lidszu wszyscy komentują twoją kuchnie to i ja to uczynię, uważam że kuchnia jest bardzo ładna i bardzo elegancka, okap superowy a z tym szklem bomba ale martwi mnie to czyszczenie, choć może będzie dobrze, ja nie zrobilabym wyspy poniewaz twoja kuchnia jest do niej za mała, wyspa wygląda dobrze kiedy ma 2x3 m ale nie taki wymiar jak twój, a tę roletę zrobilabym trochę węższą albo zwykłe fronty na podnośnikach aventos, ale każdy robi jak mu sie podoba i uważa, kuchnia ogólnie czadreska ale są elementy króre ja bym zmieniła i tyle. Widzę jeszcze w kuchni defekt montażysty i kazałabym to poprawić, otóż blenda przy lodówce nie zgrywa sie słojem z szafką a w tym zestawieniu na dole chodzi o to aby usłojenie przechodziło na inne szafki i tworzylo jedną całość, osobiście kazałabym to zmienić bo moim zdaniem albo nie przewidzieli tej blendy albo poszli na łatwiznę Edytowane 9 Października 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.10.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Duś- jeszcze nie skończona, brakuje jeszcze paru rzeczy, jak będzie na 100% to wkleję zdjęcie Karolakr25- dla Ciebie: http://img35.imageshack.us/img35/2922/dsc00185uq.jpg Uploaded with ImageShack.us zarabista mozaika a na tym zdjeciu wyzej wyglada normalnie bosko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mrówka a ta mozaika to z serii jakiejś konkretnej czy może w jakiejś sieciówce kupowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 09.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 właśnie zauważyłam łączenie a że układ szafek na dole masz taki sam jak więc zdziwiło mnie, że nie jest z jednego kawałka. Przemyślałabym podświetlenie dolnych szafek, u mnie ono jest, ale kolorystyka jest jednolita - wszystko w delikatnych szarościach i lustro z podświetleniem inaczej się prezentuje. Wydaje mi się , że u Ciebie, przy twojej kolorystyce szafek wyjdzie dość kosmicznie z podświetleniem. No ale może się mylę. Ps. pokazywałam wczoraj twoją kuchnie mojemu m, podobała mu się ale stwierdził , że dla niego za odważna kolorystyka:) wiem, że kolory są ostre ale po 2 latach przeglądania i przemyśleń to była jedyna opcja mieliśmy małe wątpliwości czy szkło będzie wytrzymałe ale na razie jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi3107 09.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 anowi3107 odważna kuchnia,podoba mi się,bo jest inna niż wszystkie dzięki - podjęcie ostatecznej decyzji trwało jakieś pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mrówka a ta mozaika to z serii jakiejś konkretnej czy może w jakiejś sieciówce kupowana? To mozaika firmy Halcon http://www.allewnetrze.com/halcon-halcon-mozaika-szklana-cm002-15x48-30x30-mozaika-scienna-p-6877.html#nclid=653d7aa3e773c2087a5637dacb086c9e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 09.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mrówka a ta mozaika to z serii jakiejś konkretnej czy może w jakiejś sieciówce kupowana? Mozaika znaleziona chyba w Max Flizie w Krakowie, ale zamawiałam w salonie w Rzeszowie - firma Imosaici Grupo Halkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Magda, Mrowka - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 lidszu wszyscy komentują twoją kuchnie to i ja to uczynię, uważam że kuchnia jest bardzo ładna i bardzo elegancka, okap superowy a z tym szklem bomba ale martwi mnie to czyszczenie, choć może będzie dobrze, ja nie zrobilabym wyspy poniewaz twoja kuchnia jest do niej za mała, wyspa wygląda dobrze kiedy ma 2x3 m ale nie taki wymiar jak twój, a tę roletę zrobilabym trochę węższą albo zwykłe fronty na podnośnikach aventos, ale każdy robi jak mu sie podoba i uważa, kuchnia ogólnie czadreska ale są elementy króre ja bym zmieniła i tyle. Widzę jeszcze w kuchni defekt montażysty i kazałabym to poprawić, otóż blenda przy lodówce nie zgrywa sie słojem z szafką a w tym zestawieniu na dole chodzi o to aby usłojenie przechodziło na inne szafki i tworzylo jedną całość, osobiście kazałabym to zmienić bo moim zdaniem albo nie przewidzieli tej blendy albo poszli na łatwiznę Reni, czyszczenie szyby nad okapem nie stanowi żadnego problemu - wystarczy mokra szmatka z wodą i płynem do mycia naczyń oraz papierowy ręcznik do mycia luster i szyb, którym przecieram do sucha - nie widać żadnych smug. Wyspa jest dla mnie akurat - nie za duża, nie za mała - taką chcieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 By mieć jasno ? a może gołe żarówki w oprawkach miała powiesić choć ten pomysł byłby mocno dizajnerski - lidszu przemyśl to jasno? no od ledów to taki półmrok raczej. gołe żarówki na kolorowym kablu jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 (edytowane) jasno? no od ledów to taki półmrok raczej. Na oświetlenie szafki ledy spokojnie wystarczą, nie ma półmroku:) Mam ledami oświetloną wielką szafę pod schodami w dość ciemnym korytarzu, są idealne, na pewno nie wybrałabym w zamian żarówki na kolorowym kablu w tym miejscu. edit. czepiasz się niepotrzebnie. Edytowane 9 Października 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 09.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ledy dają całkiem dobre światło, mamy ich sporo i nigdzie wrażenia półmroku. Ale dyskusji na temat oświetlenia ledowego było już sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 żarówki ledowe maja tak samo rożne moce, jak klasyczne żarowe. Google pewnie podpowie wzorek jak to porównywać (a mi podpowiada pan elektryk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 to jak silnie swieca ledy zalezy od tego jakie ledy /ile diod/ sie zastosuje!! ja w kuchni nad blatem daje mocne 300 na tasmie ... a ze RGB ... fanaberia i tak w wiekszosci beda swiecily na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 jasno? no od ledów to taki półmrok raczej. Serio ? Półmrok to masz przy "byle jakich" lampkach choinkowych,a nie porządnej taśmie led. Proponuje najpierw zbadać temat,a ewentualnie potem wyrażać zdanie, bo w odwrotnej kolejności o śmieszność nietrudno. Ale tak to jest jak chce się być nad wyraz oryginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 to zależy co dana osoba uważa za półmrok i jasne oświetlenie. Hmm raczej oryginalna nie będę jak powiem, ze ledowe listwy to dla mnie hit ostaniach dwóch kwartałów, który nie każdemu muszą się podobać, tak samo jak nie trawie szprosów, półek z kartono-gipsu i halogenków w niszach nad wc, gdzie panie domu układają rolki papieru toaletowego lub (bardziej wyrafinowanie) świeczki zapachowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts