Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

lidszu wszyscy komentują twoją kuchnie to i ja to uczynię, uważam że kuchnia jest bardzo ładna i bardzo elegancka, okap superowy a z tym szklem bomba ale martwi mnie to czyszczenie, choć może będzie dobrze, ja nie zrobilabym wyspy poniewaz twoja kuchnia jest do niej za mała, wyspa wygląda dobrze kiedy ma 2x3 m ale nie taki wymiar jak twój, a tę roletę zrobilabym trochę węższą albo zwykłe fronty na podnośnikach aventos, ale każdy robi jak mu sie podoba i uważa, kuchnia ogólnie czadreska ale są elementy króre ja bym zmieniła i tyle. Widzę jeszcze w kuchni defekt montażysty i kazałabym to poprawić, otóż blenda przy lodówce nie zgrywa sie słojem z szafką a w tym zestawieniu na dole chodzi o to aby usłojenie przechodziło na inne szafki i tworzylo jedną całość, osobiście kazałabym to zmienić bo moim zdaniem albo nie przewidzieli tej blendy albo poszli na łatwiznę Edytowane przez reni1980

właśnie zauważyłam łączenie a że układ szafek na dole masz taki sam jak więc zdziwiło mnie, że nie jest z jednego kawałka. Przemyślałabym podświetlenie dolnych szafek, u mnie ono jest, ale kolorystyka jest jednolita - wszystko w delikatnych szarościach i lustro z podświetleniem inaczej się prezentuje. Wydaje mi się , że u Ciebie, przy twojej kolorystyce szafek wyjdzie dość kosmicznie z podświetleniem. No ale może się mylę.

Ps. pokazywałam wczoraj twoją kuchnie mojemu m, podobała mu się ale stwierdził , że dla niego za odważna kolorystyka:)

wiem, że kolory są ostre ale po 2 latach przeglądania i przemyśleń to była jedyna opcja :)

mieliśmy małe wątpliwości czy szkło będzie wytrzymałe ale na razie jest ok.

Pozdrawiam

Mrówka a ta mozaika to z serii jakiejś konkretnej czy może w jakiejś sieciówce kupowana?

To mozaika firmy Halcon http://www.allewnetrze.com/halcon-halcon-mozaika-szklana-cm002-15x48-30x30-mozaika-scienna-p-6877.html#nclid=653d7aa3e773c2087a5637dacb086c9e:)

lidszu wszyscy komentują twoją kuchnie to i ja to uczynię, uważam że kuchnia jest bardzo ładna i bardzo elegancka, okap superowy a z tym szklem bomba ale martwi mnie to czyszczenie, choć może będzie dobrze, ja nie zrobilabym wyspy poniewaz twoja kuchnia jest do niej za mała, wyspa wygląda dobrze kiedy ma 2x3 m ale nie taki wymiar jak twój, a tę roletę zrobilabym trochę węższą albo zwykłe fronty na podnośnikach aventos, ale każdy robi jak mu sie podoba i uważa, kuchnia ogólnie czadreska ale są elementy króre ja bym zmieniła i tyle. Widzę jeszcze w kuchni defekt montażysty i kazałabym to poprawić, otóż blenda przy lodówce nie zgrywa sie słojem z szafką a w tym zestawieniu na dole chodzi o to aby usłojenie przechodziło na inne szafki i tworzylo jedną całość, osobiście kazałabym to zmienić bo moim zdaniem albo nie przewidzieli tej blendy albo poszli na łatwiznę

Reni, czyszczenie szyby nad okapem nie stanowi żadnego problemu - wystarczy mokra szmatka z wodą i płynem do mycia naczyń oraz papierowy ręcznik do mycia luster i szyb, którym przecieram do sucha - nie widać żadnych smug. Wyspa jest dla mnie akurat - nie za duża, nie za mała - taką chcieliśmy.

jasno? no od ledów to taki półmrok raczej.

Na oświetlenie szafki ledy spokojnie wystarczą, nie ma półmroku:)

Mam ledami oświetloną wielką szafę pod schodami w dość ciemnym korytarzu, są idealne, na pewno nie wybrałabym w zamian żarówki na kolorowym kablu w tym miejscu.

edit. czepiasz się niepotrzebnie.

Edytowane przez MarJel

jasno? no od ledów to taki półmrok raczej.

Serio ?

Półmrok to masz przy "byle jakich" lampkach choinkowych,a nie porządnej taśmie led.

Proponuje najpierw zbadać temat,a ewentualnie potem wyrażać zdanie, bo w odwrotnej kolejności o śmieszność nietrudno.

Ale tak to jest jak chce się być nad wyraz oryginalnym :rolleyes:

to zależy co dana osoba uważa za półmrok i jasne oświetlenie. Hmm raczej oryginalna nie będę jak powiem, ze ledowe listwy to dla mnie hit ostaniach dwóch kwartałów, który nie każdemu muszą się podobać, tak samo jak nie trawie szprosów, półek z kartono-gipsu i halogenków w niszach nad wc, gdzie panie domu układają rolki papieru toaletowego lub (bardziej wyrafinowanie) świeczki zapachowe..:p