duś1719506024 10.10.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jasne - sezonowość pewnych rozwiązań i ich estetyka to jedno, ale żarówka led nie oznacza tylko i wyłącznie listwy czy podświetlenia wnęk, półek czy podstopnika przy wannie, no względnie jeszcze lampek na choinkę. i właśnie w kontekście tych bardziej "żarówkopodobnych" ledów - w dobie dbania o ekologię (z własnego wyboru bądź z prawodawstwa unii eur.) - obok energooszczędnych będą coraz częstsze i bardziej popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 W moim mniemaniu listwa led jest dobra do oświetlenia dekoracyjnego oraz podświetlenia np blatu roboczego, części dziennej nie odważyłabym się podświetlić wyłącznie listwą led. Dla mnie łazienka to łazienka i pewne rzeczy muszą się w niej znaleźć - owszem papier toaletowy może wisieć na specjalnie przygotowanym na to stojaku, a nawet jak się właścicielowi tak podoba na półce nad zabudową geberitu. Zdecydowanie nie sprzątam celowo na potrzeby zdjęć i nie mam problemu z pokazaniem oznak życia w domu. Śmieszy mnie żona m kiedy nieustannie coś komentujesz typu "to było modne w ubiegłym roku, albo jest już u każdego przeciętnego Kowalskiego".Myślę, że nie ja jedna czekam na zdjęcia Twoich wnętrz na forum gdzie zobaczę coś co wnioskuję z Twoich wypowiedzi nieprzeciętnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mój mąż właśnie wymienił żarówki nad blatem na ledowe. Poprzednie bardzo się rozgrzewały i pękała mi szybka w lampce. Niestety te, które kupił, są dla mnie zbyt białe i nie oświetlają blatu należycie. Bardzo męczą mi się oczy przy dłuższej pracy w tym oświetleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Myślę, że nie ja jedna czekam na zdjęcia Twoich wnętrz na forum gdzie zobaczę coś co wnioskuję z Twoich wypowiedzi nieprzeciętnego nie jesteś sama, bo ja też z wielką niecierpliwością czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 10.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ..a ja u siebie mam oświetlenie ledowe i.. nie są to te paski http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1060865.JPG btw. są różnych mocy i dają różne światło - znaczy od ciepłego po zimne, jak kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Magduska, no co Ty,ledy kupiłaś ale wiocha,pewnie masz w domu ciemno jak w krypcie i na dodatek jesteś "z tych kręgów" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 10.10.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 jaaaaaaaaaaakby tu powiedzieć... yyy.... NOOO... ...mieszkam w jaskini, trochę się oświetlam zamiast rozpalać ognicho noi czasami stawiam różne rzeczy na różnych rzeczach, więc pewnie jestem z tego kręgu tylko nie wiem czy jestem bardziej czy mniej wyrafinowana (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 dobra, to watek o kuchniach, nie o LEDach. O oświetleniu można sobie pogadać gdzie indziej, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 10.10.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ok,sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Venus chociaż ci ''śmieszno''.....bo ja jak czasami widzę co tu ludzie montują u siebie w domach, to mi straszno.Mogę ci powiedzieć czego u nas na 100 % nie będzie. Szprosików, ledzików, halogeników, niszek z k-g, wnęk podświetlanych halogenami, podświetlanych stopnic, łupka na ścianie imitującego kamień, podłogi układanej na łączeniu w łuk, szablonów i naklejek na ścianach, żółtego tynku i czerwonej dachówki. Czyli tego wszystkiego co obecni inwestorzy lubią najbardziej. Będzie normalnie bez zadęcia i spinania pośladków......dom jest do mieszkania a nie eksponowania najnowszych trendów w modzie. Pól biedy jak ktoś to robi z umiarem. Gorzej jest jak jakiś inwestor,nagle chce mieć wszystko co w ''Czterech Kątach '' czy inszej gazecie pokazują, bez zastanowienia się czy pasuje, czy potrzebne, czy ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A co Twój wpis ma wspólnego z wątkiem o kuchniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Każdy robi jak mu się podoba i nic Ci do tego, masz prawo do krytyki ale konstruktywnej. Na koniec żeby już admini forum na nasze posty nie mieli ciśnienia 300 na 600 (zostało mi to dziś po czytaniu dziennika niebudowy ) powiem Ci żona m, że prowincja to nie miejscowość a sposób ... myślenia Edit: Z mojej strony to koniec tematu, edytuję bo nie ma sensu zarzucać forum swoimi racjami które można ciągnąć w nieskończoność, zresztą temat nie o tym Edytowane 11 Października 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Venus chociaż ci ''śmieszno''.....bo ja jak czasami widzę co tu ludzie montują u siebie w domach, to mi straszno.Mogę ci powiedzieć czego u nas na 100 % nie będzie. Szprosików, ledzików, halogeników, niszek z k-g, wnęk podświetlanych halogenami, podświetlanych stopnic, łupka na ścianie imitującego kamień, podłogi układanej na łączeniu w łuk, szablonów i naklejek na ścianach, żółtego tynku i czerwonej dachówki. hehe a ja mam kupe ledow, wneki z g-k, podswietlen, i co z tego KIEDY MNIE SIE TO PO PROSTU PODOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Każdy robi jak mu się podoba i nic Ci do tego, masz prawo do krytyki ale konstruktywnej..... że prowincja to nie miejscowość a sposób ... myślenia Dokladnie, skrytykowałam mam do tego prawo. Ale niektórych krytyka boli i zachowują się tak jak w porzekadle ''uderz w stół a nożyce się odezwa''. ...hmm jakby ci tu powiedzieć i nie urazić , prowincja to jednostka podziału administracyjnego a nie miejscowość. Edytowane 10 Października 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) ja też w kuchni mam i ledy i mozaikę ledy swietnie podswietlaja blat roboczy ....i wspomnianą mozaikę co by było gdyby wszystkie domy były takie same aha...podswietlane schody tez mam ale nad wc nie aha i jeszcze kocham moja prowincje a na serio - jedni narzekaja ze wszystkie kuchnie takie same a inni krytykują odważne pomysły...no ale to chyba specyfika forum, ważne zeby było kulturalnie Edytowane 10 Października 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 nie ma anse, a i tak jest wesoło !!!! generalizując : w wypowiedziach nie zawsze chodzi o treść, ale też i o ich formę.... dajcie na luzzzzz, ta dyskusja do niczego i tak nie doprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 mea masz bo ci się podoba, i dobrze to przecież ma się tobie podobać a nie mnie. Ja mogę mieć inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 13.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Kazdy ma prawo do wyrażania swoich racji i opini ale mozna to zrobic w sposób taktowny ,kulturalny i przede wszystkim szanując tego do kogo te słowa kierujemy.Nie trzeba walic z grubej rury żeby sie lepiej poczuć i udowodnic całemu światu jakimi to jesteśmy znawcami i autorytetami w dziedzinie designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Może i moja kuchnia kogoś zainspiruje... http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl-5.jpg http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl-6.jpg fot. Monika Lewandowska Edytowane 17 Października 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes3219 17.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Piękna ...już teraz wiem jaką kolorystykę rolety wybrać do mojej białej kuchni , odwiedziłam też blog , REWELACJA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts