Magda 34 17.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy, piękna kuchnia i piękne zdjęcia. :yes:Konsekwentnie trzymasz się stylu. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 17.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy, piękna kuchnia i tak jak Magda34 napisała - super zdjęcia Obejrzałam też zdjęcia z Twojego domku i najbardziej podoba mi się biblioteka w holu - mój mąż byłby zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy - jesli mogłabym prosić, wklej ją do watku o kuchniach klasycznych. Tam akurat toczy się gorąca dyskusja na temat tego czym jest klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 OK, idę tam. I dzięki za miłe słowa. Kuchnia to jedno z moich ulubionych pomieszczeń w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 17.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy...Twoja kuchnia to bajka... jest idealna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.10.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Piękna kuchnia i ślicznie plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A podobno wszyscy zachwycają sie tylko nowoczesnymi kuchniami Przykład kuchni Darcy świadczy o tym, że nie styl, ale jego konsekwencja, dopieszczenie detalu, graja rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy u was nie tylko kuchnia inspiruje, a cały dom Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy u was nie tylko kuchnia inspiruje, a cały dom Pięknie Dokładnie! A jeszcze dzisiaj kupiłam listopadowy "Czas na Wnętrze" i cóż widzę.. prezentację domu Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dokładnie! A jeszcze dzisiaj kupiłam listopadowy "Czas na Wnętrze" i cóż widzę.. prezentację domu Darcy jutro kupię tak ślicznie, że się aż na papierze pozachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a ja bym takiej kuchni nie zrobila ... po prostu nie moj styl !!! nie przecze \e kuchnia jest piekna ale jej najwiekszy i ponad wszystko atut to konsekwencja wystroju calego domu !!! takie idealne Glamoure !! a to totalnie nie moja bajka!! ja lubie mocne kolory i proste lakierowane powierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja też bym takiej nie zrobiła, bo nie pasowałaby do reszty i mój małż, by tego nie zaakceptował. Ale to nie przeszkadza mi się nią zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.10.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to również nie moja bajka, ale ciężko nie przyznać, że to piękna kuchnia ( jak i cały dom ! ).no i rewelacyjne zdjęcia ! wszystko wygląda katalogowo!!!! gratuluję publikacji a!! i fajny czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seven... 18.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 śliczna kuchnia biel, czerń i kropla koloru, super. Podoba mi się wszystko, ale wiem, że nie dałaby rady utrzymać w czystosci taką podłogę, no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 seven, to fakt - podłoga wymaga mycia co najmniej dwa razy w tygodniu. A mnie prawie nigdy nie ma w domu, więc wyobrażam sobie, że przy częstszym gotowaniu, dzieciach i tak dalej, utrzymanie białych płytek może być wyzwaniem. Przy moim trybie życia sprawdza się jednak bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja mam dziecko, gotowanie i biale plytki ... ciekawe jak szybko to przeklne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_d 18.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 lidiszu Piękna kuchnia, bardzo mi się podoba. Nowoczesna, elegancka i nie przesadzona jak nie które. Musiała kosztować majątek ) Chętnie bym zobaczyła zdjęcia już w 100 % gotowej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate_d 18.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jesli ktos ma problem z wyobrazeniem sobie kuchni ze szkla w czerwieni i czerni to wrzucam moja jest tam jeszcze mase pracy zeby wszystko doprowadzic do konca ale juz jakis rys jest a przy okazji - nie moge znalezc niczego odpowiedniego na sciane nad blatem - moze kros ma jakies fajne pomysly !!! pozdrawiam Wg mnie super by wyglądało białe hartowane szkło koniecznie optiwhite - aby nie miało poświaty zielonej ( Ja mam takie i jest super efekt) do tego piękne szklane gniazdka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 darcy przepiękna kuchnia. Po prostu nie ma się do czego przyczepić I w pełni podpisuję sie pod słowami Elfir- o pięknie kuchni świadczy konsekwencja w urządzaniu i dbałość o detale, wtedy nie ma znaczenia czy kuchnia jest "w naszym stylu" i tak będzie się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.10.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ja nadal jestem zachwycona kuchnią Darcy. Obecnie (i już pewnie na wieczne zawsze) mam zupełne inną, prostszą, bardziej praktyczną, ale to ze względu na koszty i na małe dzieci. Nie przeszkadza mi to jednak marzyć o tym, że "kiedyś" zamieszkam w wielkim domu, będę miała taką idealną kuchnię, właśnie taką, jak Darcy, w niej koniecznie szufladę-lodówkę, i ekipę, która będzie ten mój dom sprzątała raz w tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts