mea 28.10.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 tak myślałam, że Twoja kuchnia musi być przestronna ( u nas mniej niż połowa tego) w tej chwili mam kuchnie 1,5x2m i 2 osoby tam nie wchodza ze o meblach nie wspomne ... totalna masakra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 28.10.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jak dla mnie kuchnia jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.10.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Szkoda, że nowoczesność tej kuchni została popsuta tymi otwartymi półeczkami. Uchwyty w wysokiej zabudowie dałabym w jednej linii.Możesz pokazać te dokory na scianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Szkoda, że nowoczesność tej kuchni została popsuta tymi otwartymi półeczkami. Uchwyty w wysokiej zabudowie dałabym w jednej linii. Możesz pokazać te dokory na scianach? obie te polki byly mi po prostu potrzebne !! ta na dole ma byc na ksiazki kucharskie i inne tego typu gazety ... sporo eksperymentuje w kuchni wiec lubie miec pod reka lektury a uchwyty ... niestety tu gore wziela praktycznosc nad estetyka ... jestem dosc niska osoba a podniesienie uchwytow do gornej linii byloby katastrofa ... ale to tez drazni moje oko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.10.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Szkoda, że nowoczesność tej kuchni została popsuta tymi otwartymi półeczkami. Uchwyty w wysokiej zabudowie dałabym w jednej linii. Możesz pokazać te dokory na scianach? obie te polki byly mi po prostu potrzebne !! ta na dole ma byc na ksiazki kucharskie i inne tego typu gazety ... sporo eksperymentuje w kuchni wiec lubie miec pod reka lektury a uchwyty ... niestety tu gore wziela praktycznosc nad estetyka ... jestem dosc niska osoba a podniesienie uchwytow do gornej linii byloby katastrofa ... ale to tez drazni moje oko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.10.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No ale masz przecież część uchwytów wysoko, co szkodziło jedną szafke, chyba nad mikrofalówką, też tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Dekory wyglądają na przyklejone przypadkowo, gdzie się majstrowi przykleiło tam zostawił. Osobiście drażnią mnie różne wysokości szafek, gdyż bardzo lubię symetrię, więc górną zabudowę szafek musiałabym zrównać do jednej linii, razem z narożną półeczką, to samo z uchwytami. ale ogólnie pomysł na kuchnie fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 A ja chciałam pokazać trochę inną kuchnię, taką bez bajerów i fajerwerków: Podczas projektowania domu bałam się, że nie będzie bardzo funkcjonalna, bo dużo okien i ścian z otworami, że mała, piekarnik i lodówka poza ciągiem kuchennym, mało miejsca na blacie, wszystko trochę niezgodne z zasadami:), stwierdziłam, że trudno, jeśli chcę mieć wyjście na taras, spiżarnię i wejście z korytarza i z salonu, ale po przeprowadzce ze zdziwieniem stwierdziłam, że jest bardzo wygodna, wszystko blisko, wyjmowanie naczyń ze zmywarki i rozkładanie ich w szafkach i szufladach to przyjemność. Stół bardzo się przydaje i mieści się przy nim więcej osób niż zakładałam. No i spiżarnia, której nie widać też oczywiście super. To tak ku pokrzepieniu serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 mazo podoba mi się prostota i stylco do rozmieszczenia np. zlewu (jak dla mnie trochę zbyt blisko końca blatu) nie będę się wypowiadać (choć i tak się wypowiedziałam:) )ale skoro piszesz, że jest wygodnie, to super:) wrzuć więcej zdjęć, zwłaszcza to z widokiem na salon...macie bardzo oryginalne wnętrza:) cudowne okna, schody...i szarości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Mazo - czadddddddddddddd co masz na podłodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 30.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 wmnich - przerzuć szybciutko te trzy posty do wątku o projektowaniu kuchni - tutaj chwalimy się gotowymi kuchniami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mazo bardzo fajna kuchnia jak i cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.10.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Aniu i Bartku - dzięki! a zlew w takim miejscu to konieczność, szkoda mi było blatu roboczego, poza tym musiał się zmieścić w szafce, no i takie umiejscowienie w niczym nie przeszkadza. Przekonałam się, że czasami nie warto przejmować się zasadami:) A to zdjęcie z widokiem na salon: Przy piekarniku brakuje jeszcze paru zaślepek, niestety nie mieliśmy piekarnika podczas montażu kuchni i teraz się to mści... Malko - dzięęęki! A płytki to oczywiście popularny na forum Affron, nie żałuję wyboru. Venus - dziękuję, bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.10.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mazo - wow! ta lampa jest boska, taka wisienka na torcie! piękne wnętrze ci wyszło, zreszta nie tylko w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 30.10.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mazo!! kuchnia prześliczna!!! - idealna , w moim stylu!! gratuluję!! przyznam, że chciałam osiągnąc taki efekt, a jaki będzie pokaże 16 listopada - po montażu naszej kuchni. Chciałam miec kuchnię, prostą, elegancką, funkcjonalną i przytulną - u Was taka wyszła, a u nas - zobaczymy (chociaż kolor mebelków inny i tego właśnie się obawiam). Gratuluję! ślicznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.10.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Mazo, moim zdaniem te żółte dodatki to strzał w dziesiątkę , od pół roku chodzi mi kolor "musztardy" jako gadżetów domowych po głowie i widzę że słusznie BOMBA! Możesz zdradzić co to za krzesła i gdzie je można dostać? Edytowane 30 Października 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.nowak 30.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 mazo świetna! Lampa rewelacja.Salon też wydaje się fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.10.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Cieszę się, że Wam się podoba:) Ja też lubię te żółte dodatki, kiedyś je zmienię i będę miała prawie nową kuchnię tofee - krzesła to Maple Ikera, ja kupiłam je w salonie w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.10.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mazo kuchnia super, dowód na to, ze nie każda kuchnia musi być z fornirem i sprzętem za 50 tys, aby była fajna. Lampa Submarine to moja ulubiona, osobiście też ją mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 31.10.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mazo kuchnia super, dowód na to, ze nie każda kuchnia musi być z fornirem i sprzętem za 50 tys, aby była fajna. Lampa Submarine to moja ulubiona, osobiście też ją mam. Zgadzam się z Toba w 100 % !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts