Venus_m 02.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki za wszystkie pochlebne i trochę mniej opinie pieca gazowego Na tych zdjęciach widać nasze życie codzienne, są jabłka, no jabłko w misie na oknie oraz deska i wiadro na holu My lubimy wnętrza w 3 kolorach, u nas jest biel, brąz, szarość i nam tyle do szczęścia wystarczy. W oknach jak pisałam wcześniej będzie biała roleta rzymska montowana w glifie lub do sufitu podwieszanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Anitko wszystko w tym samym kolorze zlało się w budyń, do tego strefy podziału szafek i uchwyty w różne strony powodują u mnie zawrót głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tam na jednym zdjeciu masz jakby taka deske kolo zlewu - co to ?? mało, ze deska do krojenia to z drugiej strony jest stolnica co tobie akurat pewnie sie przyda do kupienia w IKEA, polecam, też ją mam bo to najlepsza deska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 VenusKuchnia prześliczna - fajne połączenie bieli z innym kolorem BARDZO MI SIĘ PODOBA !!! Mam pytanko do białych hokerów - jesli możesz zdradzić gdzie je nabyłaś bo takich poszukuje ???Pozdrawiam serdecznie Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Saly dziękuję Hokery zamawialiśmy przez allegro, 400 zł sztuka. Szukaj pod nazwą Hoker Bond, przy skręcaniu nie byłam pewna czy 400 zł są warte, teraz użytkując je 3 miesiąc wiem że są więc polecam nawet białą ekoskórę - nie pęka ani się nie brudzi, a codziennie torturowana jest mężowymi jeansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Saly dziękuję Hokery zamawialiśmy przez allegro, 400 zł sztuka. Szukaj pod nazwą Hoker Bond, przy skręcaniu nie byłam pewna czy 400 zł są warte, teraz użytkując je 3 miesiąc wiem że są więc polecam nawet białą ekoskórę - nie pęka ani się nie brudzi, a codziennie torturowana jest mężowymi jeansami Dzięki Venus za szybką odpowiedz:hug: Hokery świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 mało, ze deska do krojenia to z drugiej strony jest stolnica co tobie akurat pewnie sie przyda do kupienia w IKEA, polecam, też ją mam bo to najlepsza deska tak tak ty wiesz co dla mnie dobre na parapetowe zamawiam bony do IKEA przyda sie i na deske /zwlaszcza ze teraz mam tylko jedna starowinke ktora dlugo nie wytrzyma!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 tak tak ty wiesz co dla mnie dobre na parapetowe zamawiam bony do IKEA przyda sie i na deske /zwlaszcza ze teraz mam tylko jedna starowinke ktora dlugo nie wytrzyma!!/ póki co mogę ci podarować jedynie do home&you bo dostałam ich sporo przy ostatnich zakupach...a że zaczęła sie wyprzedaż...to sie przydadzą jaksie- kojarzysz moją fioletową narzutę jest podobna w home&you na wyprzedaży....i inne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 póki co mogę ci podarować jedynie do home&you bo dostałam ich sporo przy ostatnich zakupach...a że zaczęła sie wyprzedaż...to sie przydadzą jaksie- kojarzysz moją fioletową narzutę jest podobna w home&you na wyprzedaży....i inne też my mamy home&you w rybniku w plazie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alleksandra 03.11.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam Jestem na etapie szukania inspiracji Nie udało mi się jeszcze przebrnąć przez całe forum ale z połowe mam już za sobą Venus Kuchnia ładna chociaż wydaje mi się trochę mdła Za dużo bieli w tej części z lodówką, ale pewnie zamierzasz jeszcze dodać parę dodatków Swego czasu bardzo chciałam mieć kuchnie na połysk ale już się wyleczyłam Co do mody i trendów to z kolei moja mama wymieniała z 2 lata temu kuchnie z połysku na mat Ja jestem zdania że moda modą ale najważniejsze żeby się użytkownikom podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 VENUS- piękna kuchnia bo biała.... prawie cała biała.od pewnego czasu stałam się fanką bieli, śnieżnej bieli, zaczełam doceniać ten kolor!! który jest pięknym uniwersalnym kolorem dla dodatków. p.s. chodząc po IKEA z koleżanką, na koniec przy kasie nasz wózeczek zawiera tylko BIEL>>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.11.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 venus - jak wiesz, bardzo podoba mi sie Wasza kuchnia i czekam na relacje z dodatkami i z reszty domu zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 08.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To może i ja pochwalę się naszą kuchnią... Użytkowana od tygodnia i jeszcze trochę goła więc sugestie w kwestii dodatków mile widziane (Fronty - Modrzew Biały, blaty oraz płyta meblowa - Orzech Ecco) http://img85.imageshack.us/img85/5267/84068201.jpg http://img854.imageshack.us/img854/8441/43890912.jpg http://img228.imageshack.us/img228/7157/31418634.jpg http://img402.imageshack.us/img402/3407/51161317.jpg http://img7.imageshack.us/img7/2071/15729695.jpg http://img202.imageshack.us/img202/6925/26318947.jpg http://img856.imageshack.us/img856/5130/68178633.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nie podoba mi się łuk na podłodze, kilka drobiazgów też bym pewnie zmieniła (lodówka w zabudowie), ale twoja kuchnia po raz kolejny udowadnia, że w prostocie siła. bardzo ładnie wyszło, piękne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 08.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 hehe:) wiedziałem, ze duś jeżeli coż napisze to na pewno cos na temat "łuku" i niezabudowanej lodówki Łuk powstał już troszke wcześniej i teraz było za późno żeby go zmieniać. A lodówka...no cóż zawsze chciałem mieć na lodówce magnesy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 mnie tez sie łuk i kafelki na podłodze nie podobają, ale to kwestia gustu wiec pomijam, poza tym bardzo fajnie,nawet lodówka nie razi, tylko czy nie za malo blatu roboczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 aj! Nie pokaże wam mojej przyszłej kuchni bo nie będe miała zabudowanej lodówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Elfir ja tez nie bede miala zabudowanej lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 08.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja też nie mam zabudowanej lodówki - co prawda lodówka stoi w takim miejscu, że nie jest związana z moimi mebelkami i być może tak nie razi, ale.. kuchnie mam klasyczną, więc najlepiej pasowałaby lodówka zabudowana/dopasowana do moich mebelków, ale.. górę wzięły oszczędności i.. na razie musi zostać jak jest.. ..no, to by były wszystkie moje "ale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts