duś1719506024 08.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 hehe, przewidywalna się robię a tak serio - nie mówię "nie" niezabudowanym lodówkom w ogólności. tylko nie przepadam za tym zupełnie zwykłym wyglądem lodówek. czasem lodówy są z jajem (niekoniecznie muszą być od razu pasiaste smegi, choć przyznam bez bicia - pożądam takiej i byłabym gotowa zaprojektować pod nią całą kuchnię ), a czasem ich atutem jest właśnie ten typowy lodówkowy look. u rafaala brakuje mi jednolitej linii mebli, która jakoś mi się tam kojarzy, ale to takie moje małe ale. kuchnia dalej mi się podoba i co więcej - uważam, że fajnie schował mikrofalę. nie jestem w 100% przekonana czy to bardzo praktyczne przy codziennym używaniu, ale nie zabiera miejsca na blacie. a słabość do magnesów doskonale rozumiem choć mojej słabości daję upust na lodówce przyjaciółki a nie swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 08.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) brakuje mi jednolitej linii mebli, która jakoś mi się tam kojarzy A co rozumiesz przez jednolita linie mebli? Co do mikrofali to jest to nasz autorski pomysł i jak na razie po kilku grzaniach całkiem dobrze się sprawdza:) Zobaczymy jak będzie dalej:) mnie tez sie łuk i kafelki na podłodze nie podobają, ale to kwestia gustu wiec pomijam, poza tym bardzo fajnie,nawet lodówka nie razi, tylko czy nie za malo blatu roboczego? Aj wiem, wiem te kafelki to taki nasz mały niewypał no ale teraz już dużo nie można zrobić Dodam jeszcze tylko, że na żywo wyglądają trochę lepiej:) Blatu faktycznie nie jest za dużo (2x60cm) ale za to nadrabiamy półwyspem:) Pozdrawiam:) Edytowane 8 Listopada 2011 przez rafaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A co rozumiesz przez jednolita linie mebli? patrzę sobie od prawej do lewej i widzę: szafki, szafki, szafki (symetryczne linie, te same fronty), myślę sobie: aha będzie szafka, a tam klops - lodówka brakuje mi tam po prostu frontu w kolorze szafek i blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a mnie sie akurat ten luk podoba ... konkretnie wyznaczona linia gdzie kuchnia a gdzie salon ... z reszta ja jestem przeciwnikiem stapiania ich w jedna calosc a same kafle ... nie w moim stylu ale to tez nie moja kuchnia ogolnie meble - swietny pomysl i piekne wykonanie ... a mikrofala - pewnie bardziej trafione miejsce niz u mnie ... ja bede gorace taleze przenosic na blat ... bede plakac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja nie będę mieć mikrofali jeden problem z czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A ja nie będę mieć mikrofali jeden problem z czapy do czasu jak nie mialam dziecka tez mi to wisialo ... teraz sobie dnia bez mikrofalowki nie wyobrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja od dnia kiedy mam dziecko mikrofali użyłam tylko do robienia popcornu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja od dnia kiedy mam dziecko mikrofali użyłam tylko do robienia popcornu gratuluje posiadania czasu !! toz to duze szczescie mnie go wiecznie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 moja doba też ma tylko 24 h aaaa i piekarnik mam zaraz nas opieprzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.11.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A ja nie będę mieć mikrofali jeden problem z czapy nasza mikrofala powędruje do spizarki, teraz bardzo rzadko jej używam ( pomimo posiadania dziecka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kuchnia zachowawcza, razi tylko łuk na podłodze i salcesonowate kafle obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_slonik 12.11.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 To jest nasz pierwszy post na tym forum i takze chcielibysmy sie pochwalic nasza kuchnia. Po dlugich i ostrych probach wykonania projektu naszej kuchni doszlismy do porozumienia. Zakonczyło sie projektem który został wykonany i przedstawiony na zdjęciach. Brakuje jeszcze dotatków i stołu jadalnego który bedzie pomiedzy pokojem dziennym i kuchnia. Prosimy Was o opinie naszej kuchni. Kilka zdjec:http://i40.tinypic.com/2cxst3c.jpghttp://i41.tinypic.com/118eyb6.jpghttp://i40.tinypic.com/28jleko.jpghttp://i41.tinypic.com/2ngtm3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 dziwie ustawione sprzęty. nie wygląda to wygodnie. Ja bym dała wysoka zabudowę naprzeciw okna i na ścianie z oknem niskie szafki do końca sciany - wówczas nie trzeba byłoby zlewu upychać po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.11.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Prosimy Was o opinie naszej kuchni. A mnie się kłóci ułożenie kafli na podłodze w karo i w cegiełkę na ścianie. Szafka nad oknem to jak dla mnie też nietrafiony pomysł - strasznie to przytłaczające, nooo moooże jakby kolor tej szafki byłby inny, ale chyba nie... Noi oczywiście ze zdjęć wydaje mi się, że mało bym miała miejsca między zlewem a płytą gazową.. O kolorze, fakturze, uchwytach nie chcę się wypowiadać, bo każdy z Nas ma inny gust.. Btw. Panie_slonik co ma być w oknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Słoniku, na minus: podłoga w karo + ta szeroka fuga/szeroki obrys płytki, szafka nad oknem (wydaje się ono jeszcze mniejsze niż w rzeczywistości), strasznie wysoko powieszony okap (czy on cokolwiek wychwyci?), bardzo duże (dodatkowo podkreśla to fuga) i wysoko ułożone płytki ścienne (nb. mało kuchennie wyglądające). Malowidło też mnie nie zachwyca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 joliska - to pomieszczenie jest bardzo niskie - spójrz na lodówkę - zwykle ma ok 1,8 m a nad nią na oko ok. 30 zostało. Czyli pomieszczenie ma 2,1-2,2 m.Im dłużej oglądam tę kuchnię tym bardziej dochodzę do wniosku, że zamieniłabym układ w U na zabudowę równoległą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wiem, Elfir - dodatkowo nad oknem jest skos - ale taki układ meblowo-płytkowy + obniżony pod halogeny sufit tylko to wrażenie niskości potęguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 dziewczyny, a widzicie jakieś plusy tej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.11.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Wszystkie uchwyty w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia22r 12.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 pan_slonik czy zlew w takim miejscu jest wygodny? Mi wlasnie sie marzy umiejscowienie zlewu w takim samym polozeniu i chcialabym zasiegnac opinii jakiegos uzytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts