dodazdrowia 21.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 izajas - kuchnia super! funkcjonalna, ładna...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 izajas kuchnia bardzo ładna, nie ma sie do czego przyczepić, dobrze przemyślana i wyjątkowo pojemna, zastanawie mnie jednak ten stoliczek z ikei, tak blisko jest salon i kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 21.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 izajas - kuchnia super! funkcjonalna, ładna...gratuluję Kuchnia malutka,ale bardzo elegancka i funkcjonalna.Szafek jest dużo,więc spokojnie wszystko pomieścisz,a i sprzątania mniej.Gratuluję pięknej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Izaljas bardzo ładna kuchnia powstała mimo, że jest nieduża robi przyjemne wrażenie. Jakie planujesz oświetlenie? Masz już jakiś pomysł? Edytowane 21 Listopada 2011 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaz_az 21.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam, jestem tu po raz pierwszy jako użytkownik forum, jednak niejednokrotnie odwiedzałam forum. Serdecznie wszystkich forumowiczów pozdrawiam )))) Moja kuchnia ma już 2 lata, dlatego myślę nad kilkoma zmianami kosmetycznymi w postaci wymiany niektórych frontów na szybki z ramkami, a także zmiana koloru ścian na delikatny popiel. Co o tym myślicie? A może macie jakieś inne sugestie? Chętnie się z nimi zapoznam. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Aniaz_az a co masz na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaz_az 21.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Pumpaluna, są to kamyczki, a w zasadzie są one przyklejone na siatce - a ją przykleja się jak płytkę na ścianie. Trochę zabawy z tym jest - ale mój mąż sobie poradził ))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 21.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 (edytowane) Proszę Was o pomoc! na zdjęciach są widoczne dolne szafki ( i córunia na planie głównym ). W środkowej dolnej szafce jest zamontowana zmywarka. Proszę napiszcie, czy u Was również są takie szczeliny pomiędzy frontami tak, gdzie jest zmywara i jest to normalne, czy tylko u mnie zostały źle wymierzone fronty i odwalona jest fuszera. nie podoba mi się to meble są na wymiar, a fronty lakierowane więc na mój gust wszystko powinno byc na cacy ( a chyba nie jest:( Poradźcie - wiem, że zaglądają tu prawie sami fachowcy (prawie, bo ja proszę o odpowiedź nie znając tematu) Izajas-jak jest u Ciebie? (bo nie widzę szczelin), jak masz rozwiązany "problem" uchwytowy? Edytowane 21 Listopada 2011 przez dodazdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izajas 21.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Proszę Was o pomoc! na zdjęciach są widoczne dolne szafki ( i córunia na planie głównym ). W środkowej dolnej szafce jest zamontowana zmywarka. Proszę napiszcie, czy u Was również są takie szczeliny pomiędzy frontami tak, gdzie jest zmywara i jest to normalne, czy tylko u mnie zostały źle wymierzone fronty i odwalona jest fuszera. nie podoba mi się to meble są na wymiar, a fronty lakierowane więc na mój gust wszystko powinno byc na cacy ( a chyba nie jest:( Poradźcie - wiem, że zaglądają tu prawie sami fachowcy (prawie, bo ja proszę o odpowiedź nie znając tematu) Izajas-jak jest u Ciebie? (bo nie widzę szczelin), jak masz rozwiązany "problem" uchwytowy? Jeśli chodzi o moją kuchnię, to ja nie posiadam zmywarki więc nie mam tez problemu. Razem z mężem postanowiliśmy zmywać własnoręcznie i jak na razie nie narzekam Jak mi się to bardzo da we znaki to wyrzucę, którąś z szafek i wtedy wstawię zmywarę) Co do uchwytów to ich też nie mam:D Zamontowaliśmy kliki:) no, z wyjątkiem frontów przy lodówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izajas 21.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 izajas kuchnia bardzo ładna, nie ma sie do czego przyczepić, dobrze przemyślana i wyjątkowo pojemna, zastanawie mnie jednak ten stoliczek z ikei, tak blisko jest salon i kanapa? Salon jest blisko, ale bez przesady... Ten stoliczek stoi w miejscu, gdzie pojawi się stół, który teraz stoi w miejscu sofy, bo tej jeszcze nie mamy - czekamy aż nam ja przywiozą. Tak więc na początku grudnia stolik z ikea będzie musiał znaleźć sobie inny kącik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.11.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Kuchnia jest mała, ale niezwykle wygodna i jestem z niej bardzo zadowolona bardzo fajna i z jajem przez obrazek za/na szklem! duzy plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterny 22.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Proszę Was o pomoc! na zdjęciach są widoczne dolne szafki ... Proponuję dokładniejsze zdjęcia, ale na pierwszy rzut oka nie wygląda za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 22.11.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Proszę Was o pomoc! na zdjęciach są widoczne dolne szafki ..... U mnie też jest wycięte - mogłabym tego uniknąć gdyby nóżki szafek były trochę głębiej zamontowane , wtedy cokół nie przeszkadzałby w otwieraniu zmywarki. Generalnie nie jest to aż tak widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Proszę Was o pomoc! na zdjęciach są widoczne dolne szafki ( i córunia na planie głównym ). W środkowej dolnej szafce jest zamontowana zmywarka. Proszę napiszcie, czy u Was również są takie szczeliny pomiędzy frontami tak, gdzie jest zmywara i jest to normalne, czy tylko u mnie zostały źle wymierzone fronty i odwalona jest fuszera. nie podoba mi się to meble są na wymiar, a fronty lakierowane więc na mój gust wszystko powinno byc na cacy ( a chyba nie jest:( Poradźcie - wiem, że zaglądają tu prawie sami fachowcy (prawie, bo ja proszę o odpowiedź nie znając tematu) Izajas-jak jest u Ciebie? (bo nie widzę szczelin), jak masz rozwiązany "problem" uchwytowy? Na dole szczelina być musi,zeby zmywarka się otwierała - u mnie też jest takie podcięcie w cokole. Co do szczelin po bokach, to u mnie są mało widoczne, raczej jak w innych szafkach, ale teraz, bo wcześniej też były bardziej widoczne. Teraz drzwiczki zabudowy zmywarki mam zlicowane z sąsiadującymi drzwiczkami, wcześniej tak nie było. Były lekko po skosie, jakby wystawały ardziej niż inne, zwłaszcza na górze i wtedy szczeliny po bokach też były. Okazało się jednak, że po prostu zmywarka jest źle (krzywo) zamontowana. Początkowo myślałam, ze tak ma być, ale przy okazji niedawnej rozbudowy kuchni inny stolarz to poprawił. Nigdy bym nie wpadła na to, ze zmywarka może nie tak stać. Wydawało mi się, ze to z frontem coś nie tak, albo, ze taki urok zmywarki w zabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.11.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 szczelina pod spodem zalezy od modelu zmywarki. ja mam boscha i mam takie podcięcie. w siemensach drzwiczki sa nieco inne i moja mama go nie ma.(gdzieś tam na wątku o agd była na ten temat szersza dyskusja ok. rokui temu) natomiast jeśli chodzi o szczeliny z boku - u mnie nie widać różnicy i wygląda to jak przy każdej innej szafce lub szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 szczelina pod spodem zalezy od modelu zmywarki. ja mam boscha i mam takie podcięcie. U mnie też bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 U nas też Bosch, podcięcie jest, ale szczeliny boczne 2 mm takie jak w innych szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 22.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 dziękuję za odpowiedzi Jeśli chodzi o dolna szczelinę to ok-wiem, że musi byc podcięte, ale te boki:( Zgłaszam to do poprawki dziękuję Wam - myślałam, że tak musi byc, ale skoro u Was jest dobrze- tak jak ma byc to musi byc to porawione, gdyż widac to z salonu - rzuca mi się to w oczy i brzydko to wygląda ( z boku może odpuściłabym, ale na wprost - hrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masterny 22.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie powinno być ani z boku ani z dołu.Jeżeli jest coś takiego to znaczy że robota jest s....Jak to niektórzy określają "meble na zamówienie", "meble na wymiar" - więc co z tymi wymiarami? skoro nie pasuje.Ja też mam zmywarkę Bosch i nie mam wyciętego cokołu.http://img19.imageshack.us/img19/2789/kuchnia4g.jpghttp://img810.imageshack.us/img810/3175/kuchnia11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ja mam, co prawda,candy, ale też nie mam podciętego cokołu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts