Elfir 28.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 fotka odpływu w kuchni jest w moim dzienniku - pisałam o tym kilka postów wcześniej, skąd odpływ się tam znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No ożywiło się....ożywiło.... Za to kultura wypowiedzi miejscami sięga bruku. Ale, że co? Masz na myśli żarty na temat odpływu? Weź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 29.11.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jakoś też nie mogę dopatrzeć się tych "miejsc sięgających bruku" Za to zabawnie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.11.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ...no chyba że bruk, to synonim podłogi...miejsca odpływu podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 29.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) To może pokażę jak się mają zamiary do ich realizacji Mam tylko takie rozterki. Jak zobaczyłam 2 lata temu wizualizacje mojego domu to byłam zachwycona. Dziś jak patrzę na te wnętrza to myślę nie jest najgorzej;) Ale ten zachwyt już minął. Czyli dążenia do realizacji marzeń są piękniejsze niż ich urzeczywistnienie No cóż taka natura człowieka. Pozdrawiam Anka Edytowane 29 Listopada 2011 przez Anndzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 29.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny w tym wątku chwalicie sie swoimi kuchniami więc chyba nie popełnię błędu jak o coś zapytam.Będe zamawiała kuchnię i po ostatniej wizycie w salonie meblowym pan zaskoczył mnie stwierdzeniem, ze lepsze sa fronty foliowane niż lakierowane.Mnie osobiście interesuja czarne fronty szafek górnych.Proszę wypowiedzcie sie na ten temat ,zarówno uzytkowniczki białych jak i ciemnych kuchni, bo nie chce mi się wierzyć, że tańsza folia jest lepsza, wytrzymalsza niż lakier.... Andzia bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia! Ty masz lakier? Napisz proszę, które fronty praktyczniejsze? Ciemne czy białe? Edytowane 30 Listopada 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 29.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Białe;) zdecydowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.11.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 bardzo udana realizacja, bardzo. fajnie że zrezygnowałaś z czerwieni i że nie masz rolety nad barem wprawdzie lodówka, no wszyscy wiedzą, że ja w takich wnętrzach preferuję zabudowane, ale patrzę w drugą stronę. do tego drewniane żaluzje... faaaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia super wyszło:) Ale ten zachwyt już minął. Czyli dążenia do realizacji marzeń są piękniejsze niż ich urzeczywistnienie No cóż taka natura człowieka. ja tak samo czuję, chyba każdy tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 29.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia, realizacja super - dużo lepsza niż projekt Co do realizacji marzeń, itd. - ja czuje dokładnie tak samo. Teraz zrobiłabym wiele rzeczy zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kuchnia bardzo ładna. Efekt lepszy niż na wizualizacji. Wygodnie korzysta Ci sie z tych szafek wiszących w rogu (na lewo od płyty)? Siegasz swobodnie nie wchodząc na jakiś stółek/drabinkę? U mnie ma być podobnie i zastanawiam się tylko na ile to praktyczne. Pytam, bo z tych nie-wysokich raczej jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 29.11.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wygodnie korzysta Ci sie z tych szafek wiszących w rogu (na lewo od płyty)? Siegasz swobodnie nie wchodząc na jakiś stółek/drabinkę? U mnie ma być podobnie i zastanawiam się tylko na ile to praktyczne. Pytam, bo z tych nie-wysokich raczej jestem:) Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam na etapie planowania kuchni. Teraz okazało się, że jest to w rzeczywistości bardzo dostępna szafka. Trzymam tam kawę i herbatę. Dzisiaj nawet córka chciała tę szafkę "na własność" na swoje herbaty owocowe, które kupuje przy każdej wizycie w sklepie. Zaznaczam tylko, ze my raczej wysocy jesteśmy, ale i wysokość szafek była do nas dopasowywana. Blat ma na 90 cm, a wisząca szafka na 160cm. Jednocześnie ta szafka jest płytsza niż pozostałe, bo inaczej trudniej jedynie śięgałoby się na tył górnej półki w tej szafce. Mam nadzieję że zrozumiale napisałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To może pokażę jak się mają zamiary do ich realizacji Jak dla mnie realizacja lepsza od zamiarów . Podoba mnie się . A tego typu rozterki... rzecz ludzka i charakterystyczna dla osób rozwijających się . Zatem wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam na etapie planowania kuchni. Teraz okazało się, że jest to w rzeczywistości bardzo dostępna szafka. Trzymam tam kawę i herbatę. Dzisiaj nawet córka chciała tę szafkę "na własność" na swoje herbaty owocowe, które kupuje przy każdej wizycie w sklepie. Zaznaczam tylko, ze my raczej wysocy jesteśmy, ale i wysokość szafek była do nas dopasowywana. Blat ma na 90 cm, a wisząca szafka na 160cm. Jednocześnie ta szafka jest płytsza niż pozostałe, bo inaczej trudniej jedynie śięgałoby się na tył górnej półki w tej szafce. Mam nadzieję że zrozumiale napisałam;) Bardzo zrozumiale:). Rozwiałaś moje wątpliwości. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 29.11.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia - bardzo ładna kuchnia. Czy blat jest z Lupusa? Jakiej grubości? Jak jest łączony obok płyty? Pytam, bo przyglądam się "temu blatu" do mojej kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia mi też dużo bardziej podoba się realizacja niż projekt i również przychylam się do zabudowy lodówki w tym wypadku (ja mam w szeregu meblowym wolnostojącą akurat). Razi mnie natomiast czarny dół i biały a blat a dokładnie w miejscu łączenia się zabudowy ze ścianą na której jest lodówka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia bardzo fajna realizacja! super ze czerwien wypadla z obiegu, super ze zamknelas ta szafke nad blatem, szkoda ze lodowka jest wolnostojaca. czy caly blat jest taki kwiaciasty jak barek czy tylko sam barek? ozywi sie jak pojawia sie takie duperelki codziennego uzytku/chyba ze tak czysciutko w kuchni masz a realizacja marzen .... trzeba miec marzenia, trzeba sie czyms zachwycac..... tak jak w milosci - nie zawsze ma sie motyle w brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 29.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Anndzia - ślicznie Wam ta kuchnia wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 30.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Anndzia fajna kuchnia, zdecydowanie bardziej mi sie podoba rzeczywistość niż wizualizacje. Mam do Ciebie pytanie o okap - jaki masz model i firma, czy jesteś zadowolona i jaką musi mieć szerokość szafka? Oraz drugie pytanko - co prawda już ktoś zadał, podobne - na jakiej wysokości kończą Ci się szafki, też chcę do sufitu i zastanawiam się czy zdają egzamin z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Kuchnia bardzo ładna. Efekt lepszy niż na wizualizacji. Wygodnie korzysta Ci sie z tych szafek wiszących w rogu (na lewo od płyty)? Siegasz swobodnie nie wchodząc na jakiś stółek/drabinkę? U mnie ma być podobnie i zastanawiam się tylko na ile to praktyczne. Pytam, bo z tych nie-wysokich raczej jestem:) ja mam podobne szafki i powiem ze do tej bezposrednio nad blatem siega sie super /tez mam tam kawy itp/ ale juz poziom wyzej wymaga krzesla a po drugiej stronie gdzie mam glebokie szafki to nie dosc krzesla - drabinki !! ale ja po pierwsze mala jestem a po drugie mam tam graty uzywane raz na swiety czas - na takie tez musi byc miejsce w kuchni !! ktos pytal o lakier - moim zdaniem jest switny !! ale BIAŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts