agalind 01.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ja mam podobne szafki i powiem ze do tej bezposrednio nad blatem siega sie super /tez mam tam kawy itp/ ale juz poziom wyzej wymaga krzesla a po drugiej stronie gdzie mam glebokie szafki to nie dosc krzesla - drabinki !! ale ja po pierwsze mala jestem a po drugie mam tam graty uzywane raz na swiety czas - na takie tez musi byc miejsce w kuchni !! Tak podejrzewałam, ze stołek bedzie przydatny. Z tym, ze jak napisałaś, takie miejsce też sie przydaje:) Dziękuję za wyjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia22r 01.12.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anndzzia a jaki masz okap w swojej kuchni? Swietnie skomponowal sie z meblami. Mysle, ze takie rozwiazanie tez by pasowalo w mojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 01.12.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jeśli macie ochotę i chcecie pokazać innym swój stół to koniecznie pokażcie go w konkursie foto https://www.facebook.com/domzpomyslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellwirka 01.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 WitamChcialabym zrobic sobie kuchnie w kolorze bialym w polysku. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy kupic fronty lakierowane czy pofoliowane? Czym sie kierowac przy wyborze frontów?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 01.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witam Chcialabym zrobic sobie kuchnie w kolorze bialym w polysku. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy kupic fronty lakierowane czy pofoliowane? Czym sie kierowac przy wyborze frontów? Dzięki za pomoc a chcesz miec meble ladne czy takie sobie ?? bo to mniej wiecej taka roznica ... wiem ze lakier jest kilkakrotnie drozszy ale zdecydowanie wart swojej ceny !!! a czym sie kierowac ?? glownie trwaloscia ... folia zolknie i to dosc szybko ... no i estetyka ... mialam dwa obok siebie do wgladu folie i lakier ... nawet 5 min sie nie zastanawialam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 01.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 aż tak wielkiej różnicy między lakierem a folią w cenie nie ma a jeśli chodzi o jakość to jest ogromna różnicaw naszych meblach wyszło coś około 2 tysięcy (chyba teraz do końca nie pamiętam)czekam obecnie na montaż ma być w tym miesiącu ja mam dylemat do koloru stołu w jadalnido niedzieli musze podjąć ostateczną decyzjęstól zamówiłam takihttp://img11.imageshack.us/img11/4551/skanuj0005eo.jpg Uploaded with ImageShack.uskolor jak ten z prawej a krzesła obite na jasnomam wątpliwości czy ciemny stół będzie pasować do białej kuchni??blat w kuchni w kolorze kolna (klon klepka) schody przy których będzie stał stół w kolorze dębu parapety też, drzwi wewnętrzne też chcemy jasnenie wiem co robić z tym stołem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 chyba byłoby lepiej, gdyby stół był z któregoś z tych rodzajów drewna, jakie już posiadasz, bądź planujesz. ew. bardzo zbliżony odcieniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 02.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 no właśnie tak myślimy żeby go zrobić jednak w kolorze dębu, ale stolarz który ma go robić mówi że jasne wyglądają brzydko i stąd nasze wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tu jest dębowy...jak dla mnie wygląda super... http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/68/67/69/1968676949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 02.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) stół jest ekstratylko czy do takiego będą pasować krzesła jak wyżej?? Edytowane 2 Grudnia 2011 przez gosia86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.12.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tu Ci nie podpowiem, niestety...wszystko zależy od pozostałych mebli, jakie planujesz..ja osobiście nie przepadam za takimi krzesłami...ale każdy lubi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 02.12.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 tak czy inaczej dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.12.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja tez za jasnym stołem i zdecydowanie bardziej nowoczesnymi, lżejszymi krzeslami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 03.12.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Anndzia - bardzo ładna kuchnia. Czy blat jest z Lupusa? Jakiej grubości? Jak jest łączony obok płyty? Pytam, bo przyglądam się "temu blatu" do mojej kuchni ... Blat z Lupusa 8cm. Nie pytaj o łączenie bo to drażliwy temat;). Po prostu tak już zostało i koniec;). Ale ty po prostu pilnuj wykonawcę na każdym kroku;) Razi mnie natomiast czarny dół i biały a blat a dokładnie w miejscu łączenia się zabudowy ze ścianą na której jest lodówka ;/ Venus_m mnie też Anndzia bardzo fajna realizacja! super ze czerwien wypadla z obiegu, super ze zamknelas ta szafke nad blatem, szkoda ze lodowka jest wolnostojaca. czy caly blat jest taki kwiaciasty jak barek czy tylko sam barek? ozywi sie jak pojawia sie takie duperelki codziennego uzytku/chyba ze tak czysciutko w kuchni masz Nicol21 Zawsze chciałam kolory, i zawsze miałam biało-czarno;) A tendencję do chowania wszytskiego mam;) Anndzia - ślicznie Wam ta kuchnia wyszła Dzięki Sylwia Anndzia fajna kuchnia, zdecydowanie bardziej mi sie podoba rzeczywistość niż wizualizacje. Mam do Ciebie pytanie o okap - jaki masz model i firma, czy jesteś zadowolona i jaką musi mieć szerokość szafka? Oraz drugie pytanko - co prawda już ktoś zadał, podobne - na jakiej wysokości kończą Ci się szafki, też chcę do sufitu i zastanawiam się czy zdają egzamin z użytkowania? Okap zamówiłam nie wiedząc jaki model, jaa firma i jak wygląda. Zdałam się na Panią ze sklepu gdzie brałam całe AGD. Powiedziałam tylko, że podszafkowy;) A ten co mam to jakieś Goernje za parę złotych. Okap jest do szafki 60, u mnie jest w 90cm. A jeśli chodzi o te szafki całkiem na górze to na dolną półkę sięgam, do górnej potrzebuję stołka. Ja mam 175 cm wzrostu, a szafki zaczynają się na 205cm. Ale tam faktycznie trzymam rzadko używane rzeczy. Anndzzia a jaki masz okap w swojej kuchni? Swietnie skomponowal sie z meblami. Mysle, ze takie rozwiazanie tez by pasowalo w mojej kuchni. Gorenje;) Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 04.12.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam Chcialabym zrobic sobie kuchnie w kolorze bialym w polysku. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy kupic fronty lakierowane czy pofoliowane? Czym sie kierowac przy wyborze frontów? Dzięki za pomoc Witam , lakierowane sa duzo trwalsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 04.12.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 a czy ktokolwiek przewiduje ogrzewanie w projekcie swojej kuchni czy mimo wszystko zabudowane? Bo teraz grzejniki pozwalają na fajną zabawę wystrojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 04.12.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja od początku mimo podłogówki w kuchni zaplanowałem grzejnik taki sam jak w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 04.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja od początku mimo podłogówki w kuchni zaplanowałem grzejnik taki sam jak w salonie.] Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 04.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja w kuchni mam podłogowe ogrzewanie i powiem wam, że generalnie prawie zawsze jest ono przykręcone na minimum w tym pomieszczeniu. Kuchnia jest w miarę często użytkowana i nie brakuje mi tu dodatkowego grzejnika - jeśli mówimy oczywiście o źródle ciepła mogę ewentualnie polecić grzejnik ozdobny pod okno, w różnorodnych kolorach oczywiście. Ma on w górnej części reling do wieszania ściereczek kuchennych...bardzo praktyczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 04.12.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 my nie robimy grzejnika, tylko samą podłogówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts