żona m 15.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Notorycznie zostawiam czerwone kreseczki na szufladzie "śmieciowej" - biorę szmatkę z mikrofibry, namydlam ją i cierpliwie zmywam. 3 lata to działa joliska teraz już wiem od czego mam takie ryski na zmywarce. Zastanawiałam sie od lata, kto zrobił takie kuku , mojej ''przyjaciółeczce'', a to ja sama , machnęłam polakierowanymi paznokciami. Ze stali nierdzewnej też zejdzie ściereczką ? jaksie to Wd 40 to płyn czy co? Jakoś kojarzę, ze mój małżonek naoliwia tym zawiasy w drzwiach i łańcuchy w rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.12.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 to spray, w wątku o środkach czysości wiele osób również zachwalało. Ma bardzo szerokie zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.12.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak Vindex w Moim wielkim greckim weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 15.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 asizo... Twoja kuchnia trafia w mój gust uspokaja, ale nie mdli osobiście nie lubię czerwonego koloru, ale te krzesła to Ci powiem zaskakująco mi tu pasują są takim dopełnieniem całości i właśnie "KROPKĄ NAD i" zostaw je... plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 15.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dziewczynki mam pytanie sama mam kuchnie biale fronty czarny blat i mysle nad bialym lacobelem. Ostatnio pokazano mi chyba jakas nowosc matowy bialy lacobel czy ma moze ktoras z was takie cacko Mnie sie podoba ale sie zastanawiam na czym bedzie bardziej widac zacieki i plamy. Trzymajac w reku to szkielko co dziwne nie zauwazylam zadnych odciskow palcy. Prosze o info jeski tkos wiec cos na temat uzytkowania takiego lacobelu/a jakkolwiek sie odmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.12.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 asizo bardzo fajna kuchnia i te czerwone krzesla super sie komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.12.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 asizo czy to radyjko tchibo w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.12.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Miło słyszeć, ze moja kuchnia wywołuje pozytywne emocje Mimona, to polskie radyjko eltra: http://www.ceneo.pl/2194619 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Miło słyszeć, ze moja kuchnia wywołuje pozytywne emocje Mimona, to polskie radyjko eltra: http://www.ceneo.pl/2194619 O wielkie dzięki za informację. Twoja kuchnia jest ładna, aczkolwiek dla mnie trochę mało przytulna. Widząc Twoje naprawdę efektowne, jasne schody, miałam wyobrażenie że dom masz utrzymany w trochę innym stylu - mniej nowoczesnym. Ale i tak ładnie. Natomiast radyjko mi się wyjątkowo podoba:)! Edytowane 16 Grudnia 2011 przez mimona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hmn...ja jeszcze rozważałam szkło hartowane satynowe...czyli od przodu jest jakby matowe. Podobno jest dobre przez pierwsze 2 miesiące, później jak tłusszcz wsiąknie to nie do wymycia - podobno, potwierdzone u kilku szklarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.12.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Blat zrobiłabym szary/grafitowy. Z tańszych opcji to są teraz całkiem ładne blaty laminowane, przypominające kamień, nawet z taką lekką kamienną fakturą. Ja np. mam w łazience do białych lakierowanych frontów blat z Kroonopolu- Dolores. Jest grafitowoszary. http://mdm.kronopol.pl/Blaty-kuchenne/Nowosci Grafit jest też ładny na tej stronie. Albo consuela. Pfleiderer i Lupus też mają dużo ciekawych blatów. Laminowane blaty są coraz ładniejsze, nie są już takie plastikowe, jak były kilka lat temu i ciągle pojawiają się jakieś nowości. Moim zdaniem powinnaś poprosić stolarza o próbniki, albo pojeździć i pooglądać. Blat a laaluminium będzie moim zdaniem za jasny. I na żywo nie jest on zbyt ciekawy. Też taki chciałam, ale zrezygnowałam, jak zobaczyłam. A co to szare płytki na ścianie? Powiesz? Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.12.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 hm...ja bym szarego blatu nie robila. Wszystko będziesz wtedy miała biało szaro nudne. A brązowe okno będzie ni w pięć ni w dziesięć. asizo jednak bardzo dobrze cię namawia żeby nie bać się sztucznych blatów. Ja również mam blat z kronopolu, akurat klepka ciemny orzech. Wygląda bardzo ładnie. Cena jest przystępna i tak jak asizo mowi, poproś wykonawcę o wzornik. Wybór jest duży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 16.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Mój blat będzie chyba za ciemny do twojego okna. Fotki są nawet kuchni jakies trzy strony wcześniej. Tylko z komórki więc trochę słabe. Wydaje mi się że coś w kolorze okna by było bardzo dobre. Ale wiesz jak to jest...kwestia gustu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.12.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a to nowiutka jadalnia... udało się zamówić przed świętami, więc rodzinna Wigilia obowiązkowo u nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 17.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Aniula bardzo ładna jadalnia i zazdroszczę tej wigilii bo u nas też miało być ale się nie udało (może wielkanoc ) Możesz powiedzieć co to za stół i czy się rozkłada. Ja szukam stołu w takim właśnie ciemnym kolorze ale musi być nie za duży na co dzień ale maksymalnie się rozkładać bo mam duża rodzinę często odwiedzającą i nie mogę znaleźć bo z reguły te co się rozkładają na 12os to już są dużo większe niż te co po rozłożeniu są na 6os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 17.12.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Mi się kiedyś ten stół podobał:http://www.denwar.pl/__klik/_files/_public/katalog/stoly/palermo95/palermo95_2.jpg Ma bazowe wymiary 95 na 95, ale rozkłada się do 245 w trzech ratach po 50cm. Ostatecznie kupiliśmy podróbkę (tańszą) i jestem bardzo zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.12.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 hejzrobiłam sobie wstępną wycenę kuchni oczywiście każda kuchnia innej wielkości z innymi szafkami i bla bla bla ja to wszystko wiem ale powiedzcie mi czy za małą kuchnie bez wyspy 1700 tyś to dużo czy mało , to cena oczywiście bez blatu i bez sprzętu. kuchnia lakier połysk tak została opisana przez firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 1700 tys. to 1700000 - ile kosztuje Twoja kuchnia, 87anam87? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Aniula bardzo ładna jadalnia i zazdroszczę tej wigilii bo u nas też miało być ale się nie udało (może wielkanoc ) Możesz powiedzieć co to za stół i czy się rozkłada. Ja szukam stołu w takim właśnie ciemnym kolorze ale musi być nie za duży na co dzień ale maksymalnie się rozkładać bo mam duża rodzinę często odwiedzającą i nie mogę znaleźć bo z reguły te co się rozkładają na 12os to już są dużo większe niż te co po rozłożeniu są na 6os. producent - paged meble, nazywa się postos ja jestem bardzo zadowolona, miał być ciemny, elegancki i lekko nowoczesny zależało mi też na zaokrąglonych narożnikach, żeby się dzieciaki nie obijały:P no i w stanie spoczynku jest nieduży i niepozorny, ale jak się rozłoży to... ho ho !!! no w każdym razie u mnie dwanaście osób siedziało na lajcie http://www.pagedmeble.pl/produkt.php?id=142&r=2&g=6&s=4&mi=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.12.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 1700 tys. to 1700000 - ile kosztuje Twoja kuchnia, 87anam87? 17000 oczywiście, troszkę się zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts