mea 18.12.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 mea święta we własnym domku hm...... fajnie masz nawet nie wiesz jak dlugo na to czekalam i nareszcie wigilia dla calej rodziny ... szkoda ze siostra mnie zlala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 18.12.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 nawet nie wiesz jak dlugo na to czekalam i nareszcie wigilia dla calej rodziny ... szkoda ze siostra mnie zlala ... to super siostrą się nie przejmuj wigilia i tam będzie niesamowita :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ceny mebli kuchennych można szeroko komentować i tak się dzieje w wątku ile kosztowały wasze kuchnie, polecam poczytać lekturę. My płaciliśmy 24 tysiące za meble, ze sprzętem wyszło 35. Mi ciężko ocenić czy to dużo czy mało, to była oferta najtańsza ze studia kuchennego, kuchnia była poprawiana 6 razy. P.S. Aby pokazać jadalnię jest wątek stół i krzesła w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 19.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 dodatki w kolorze malinowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 19.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 nie będzie, nie martw się tym. Ja też mam czarną płytę i piekarnik w sumie też jest czarny. Zlew jest szary tzn w kolorze zlewu:). Początkowo myslałam że sie to pogryzie ale wcale a wcale nie przeszkadza to niczemu zdjecie jest z komórki więc troche słabe ale co nieco widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 19.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) 87anam87 koniecznie zrób wycenę w kilku miejscach! Ja mam kuchnię białą na wysoki połysk. Uchwyty frezowane, wszystko na blumie, górne szafki aventosy, blat gruby lupus, oświetlenie ledowe wbudowane w szafki. Pamiętam że pierwsza wycena była na jakieś 25 tyś! (meble + blat) Zrezygnowałam z paru dupereli ale dalej poniżej 16 tyś nie schodziło. Miałam lekką załamke bo kuchnia nieduża a jeszcze sprzęty trzeba kupić. Tłumaczono mi że aventosy to takie drogie, że frezowanie uchwytów to też kosztowna sprawa no i sam fakt że chciałam niestandardowe wymiary szafek górnych (72cm) podnosił znacznie cenę. O lakierowaniu frontów nie wspomnę. Ale szukałam dalej i końcu udało się wszystko fajnie załatwić. Ostatecznie zapłaciłam 10600 zł i mam taką kuchnię jak chciałam (no prawie ale nie czepiajmy się już szczegółów ) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 19.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kuchnia zamieszkała od pól roku. Inspirowana forum Muratora i gazety.pl. Chwile samozachwytu mam już za sobą, teraz poproszę o konstruktywna krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Kuchnia zamieszkała od pól roku. Inspirowana forum Muratora i gazety.pl. Chwile samozachwytu mam już za sobą, teraz poproszę o konstruktywna krytykę dla mnie piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 19.12.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam Skarla na prawdę ładna kuchnia tylko jak dla mnie trochę zimna. Ja bym ją ociepliła kolorowymi dodatkami albo tą część pod skosem wykleiła bym płytkami z cegły ceramicznej w jakim żywym kolorze. Najlepiej ceglanym ale nie to co ładne tylko co się komu podoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja bym szerszy okap dała bo ten mi taki strasznie chudy wyglada a na ścianie pod skosem - stylowe radio i reling z takimi białymi doniczkami ikeowskimi z ziolkami ale w ogóle - bardzo mi się podoba. konsekwentnie (choć przyznaje beez bicia, ze to krzesła dostrzegam jako 1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.12.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 mnie sie podoba, tylko okap dalabym szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 20.12.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Dziękuję za miłe słowa. Faktycznie z perspektywy czasu widzę, że okap mógłby mieć 90 cm. Może rozwiązaniem byłaby półka po prawej stronie okapu? Taka na podręczne miski czy kubki (może właśnie kolorowe dla ożywienia kuchennego laboratorium Reling z doniczkami i ziołami to też fajny pomysł, ale w tym kącie jest trochę ciemno i hodowla ziół nie wypaliła (latem już próbowałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 20.12.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla ,świetna kuchnia!!!świetne kolory, świetne rozplanowanie.brakuje mi jedynie jakiegoś akcentu kolorystycznego np. kolorowych półek po prawej stronie okapu.( np 3 sztuki , każda w innym żywym kolorze) mocno ozywiłaby się ta piękna kuchnia:) p.s. Co to za krzesła jesli można spytać???no i oczywiście czy cena powalająca czy do przełknięciapzdrpohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.12.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Skarla super!!!!!!!!!!!!!!! Myślę, że dziewczyny maja rację z półkami kolorowymi.... A mnie ciekawi baaaaaardzo Twoja szara (grafitowa) płytka w kuchni.Co to??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 20.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Skarla super!!!!!!!!!!!!!!! Myślę, że dziewczyny maja rację z półkami kolorowymi.... A mnie ciekawi baaaaaardzo Twoja szara (grafitowa) płytka w kuchni.Co to??????? Szara podłoga to Nowa Gala - Signum 30x60. Z kolorowymi półkami to święta racja, zacznę się rozglądać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 20.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 p.s. Co to za krzesła jesli można spytać??? no i oczywiście czy cena powalająca czy do przełknięcia pzdr pohlanka krzesła to IKEA - ERLAND (200 zł/szt) dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla SG 12 czy 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 20.12.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla SG 12 czy 13? ciemniejsze - SG 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 20.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.12.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla dzięki za info o płytkach. Napisz tylko jeszcze czy sg jest w macie czy w polerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts