skarla 20.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla dzięki za info o płytkach. Napisz tylko jeszcze czy sg jest w macie czy w polerze? Płytki Signum są matowe, ale mają takie błyszczące mikrodrobinki. Szczerze mówiąc zobaczyliśmy je dopiero w dziennym świetle, już w domu, w sklepie wydawały się zupełnie matowe Ale wygląda to nieźle, nie rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 20.12.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Kuchnia jeszcze bez mebli http://images10.fotosik.pl/447/8e7148e803f3f661m.jpg i brudna podłoga Xilema http://images10.fotosik.pl/447/083ce6021d9dc7f6m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 20.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 skarla dla mnie kuchnia super tylko ja bym dała piekarnik w innym miejscu, bardziej podoba mi się gdy jest na wysokości, poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zupełnie nie rozumiem tych ochów i achów nad kuchnią skarly. Przepraszam skarla, ale muszę to powiedzieć mnie się zupełnie nic nie podoba się w Twojej kuchni. Blat, uchwyty, okap i piekarnik bez wyrazu + ten dywanik, który jeszcze bardziej pogrąża całość. Jestem na nie. Ja zawsze szczera do bólu jestem i jak mi się coś podoba to pochwalę a jak nie to sama widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 mnie w kuchni skarli najbardziej nie podoba się sufit, dywan(!!!!!) i podkładki na stole. dużo lepiej meble wyglądały by, gdyby te płytsze szafki miały fronty np w kolorze szkła, bądź blatu. poza tym taki układ szafek nie jest zbyt szczęśliwie dobrany, biorąc pod uwagę wcześniej wspomniany sufit...powstał efekt jakby odwróconych schodków ciekawa jestem okna i połączonego z nią pomieszczenia... myślę, że przy dobrze dobranych dodatkach ta kuchnia może na prawdę fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.12.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Są bez duszy, mdłe i w ogóle bez możliwości polubienia. zapomniałaś dodać, że dla ciebie Bo dla mieszkańców tych kuchni, pewnie są. Ja moją bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 21.12.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dzięki za uwagi, biorę je "na klatę" Dodając fotki liczyłam się z krytycznymi uwagami, w końcu nie jest to kółko wzajemnej adoracji. Wszystkie wasze uwagi przemyślę. Kuchnia na pewno potrzebuje kolorów, chciałam mieć neutralna bazę a teraz muszę dodać jej charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 myślę że coś fajnego da się zrobić żeby twoja kuchnię ożywić towarzystwo dla samotnego okapu na pewno by się przydało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Mimona domyślam się, że skoro nie lubisz bieli i szarości we wnętrzach to jesteś miłośniczką wszechobecnego beżu i brązu. Obstawiam, że masz przynajmniej jedno pomieszczenie w swoim domu w tych kolorach? Zgadłam? Starsze polokolenie mówię tu o moich rodzicach, teściach też nie podzielają mojej miłości do szarości i bieli. Zamieszczając swoja kuchnie na forum liczyłam się z negatywnymi opiniami, dlatego przyjmę wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.12.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Mimona domyślam się, że skoro nie lubisz bieli i szarości we wnętrzach to jesteś miłośniczką wszechobecnego beżu i brązu. Obstawiam, że masz przynajmniej jedno pomieszczenie w swoim domu w tych kolorach? Zgadłam? Starsze polokolenie mówię tu o moich rodzicach, teściach też nie podzielają mojej miłości do szarości i bieli. Zamieszczając swoja kuchnie na forum liczyłam się z negatywnymi opiniami, dlatego przyjmę wszystko. Nie zgadłaś też mam białą kuchnię i nie mam pomieszczeń w brązach i beżach, póki co ani jednego;) przecież to tylko gust dziewczyny:) fajnie że się nie dąsacie o to:) wasze kuchnie są ładne dla was i to najważniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kuchnia jeszcze bez mebli http://images10.fotosik.pl/447/8e7148e803f3f661m.jpg i brudna podłoga Xilema http://images10.fotosik.pl/447/083ce6021d9dc7f6m.jpg radama co Ciebie podkusiło aby dać dekor różany w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hmn..przecież Radam nie wrzuciła kuchni z meblami więc po co oceniać róże na ścianie? Przy okazji mi też średnio pasują do kuchni, ale efekt finalny może przecież miło rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 skarla mi się twoja kuchnia podoba ale ten dywan bym wywaliła, nie rozumiem komentów typu, zimna , nie do zamieszkania i takie tam, jezu przecież nie tylko sielska kuchnia jest ciepła i miła, przecież to ludzie tworzą dom i dają w nim ciepło, kazdy lubi inny styl i jeśli kuchnia jest sielska to ja nie piszę , jezu jaki bałagan , za dużo rzeczy i pierdół więc dlaczego gdy jest nowoczesna kuchnia to piszecie ze zimna, mdła i wogóle blee, oceniając wnetrze patrzy się na konsekwencję, kolorystykę i brak fuszery a nie to co nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Jeśli to forum ma zawierać tylko ochy i achy to powstrzymam się jeśli coś mi się nie spodoba. Wydaje mi się jednak że niepochlebne opinie napisane w sposób normalny nikogo nie uraziły, a przynajmniej same właścicielki się nie pogniewały. Moje pomysły też niejednokrotnie były krytykowane i wcale się na nikogo nie obruszyłam. To forum publiczne i każdy ma prawo do opini. Wystawiając wnętrza przecież musimy sobie zdawać sprawę z tego że ktos może pokręcić nosem i powiedzieć: o jezu! nie moja bajka! I co z tego? Przecież każdy robi tak jak jemu się podoba. Każdy jest panem swojego domu:) Edytowane 21 Grudnia 2011 przez mimona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.12.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 dobrze gadasz, reni!!!!! powinno się oceniać nie styl, ale efekt, w zależności od stylu kuchni. ja też nie lubię kuchni, gdzie stoi na blacie więcej niż czajnik i expres do kawy...znaczy, nie lubię u siebie. ale jeżeli ktoś ma taką, dobrze zrobioną, fajnie zaaranżowaną kuchenkę to super!potrafię ją docenić... przecież to nie ja tam sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) ok, usunęłam niepochlebne posty. Jeśli to forum ma zawierać tylko ochy i achy to powstrzymam się jeśli coś mi się nie spodoba. Wydaje mi się jednak że niepochlebne opinie napisane w sposób normalny nikogo nie uraziły, a przynajmniej same właścicielki się nie pogniewały. Moje pomysły też niejednokrotnie były krytykowane i wcale się na nikogo nie obruszyłam. To forum publiczne i każdy ma prawo do opini. mimonachyba źle mnie zrozumiałaś, ja też krytykuję, chodziło mi o to że jeśli wypowiadamy się np o kuchni nowoczesnej to nie powinniśmy mówić że jest pusta i sterylna bo to przymiotniki cechujące ten styl i nie mozna mieć nowoczesnej kuchni a w niej kolorowo i naciapkane na blacie, tak samo jesli oceniamy kuchnię sielską to nikt nie powinien pisać, że tam za dużo wszystkiego , natomiast jesli piszesz ,że w nowoczesnej kuchni źle się czujesz a szary ci się nie podoba to wszystko jest ok, tak jak pisałam oceniamy wnętrze pod względem konsekwencji, mnie się np kuchnia betib bardzo się podoba a to kompletnie nie mój styl i nie moge napisać że jest brzydka skoro ma wszystko co powinna w wybranym przez nią klimacie Edytowane 21 Grudnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 21.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 mimonachyba źle mnie zrozumiałaś, ja też krytykuję, chodziło mi o to że jeśli wypowiadamy się np o kuchni nowoczesnej to nie powinniśmy mówić że jest pusta i sterylna bo to przymiotniki cechujące ten styl i nie mozna mieć nowoczesnej kuchni a w niej kolorowo i naciapkane na blacie, tak samo jesli oceniamy kuchnię sielską to nikt nie powinien pisać, że tam za dużo wszystkiego , natomiast jesli piszesz ,że w nowoczesnej kuchni źle się czujesz a szary ci się nie podoba to wszystko jest ok, tak jak pisałam oceniamy wnętrze pod względem konsekwencji, mnie się np kuchnia betib bardzo się podoba a to kompletnie nie mój styl i nie moge napisać że jest brzydka skoro ma wszystko co powinna w wybranym przez nią klimacie dziewczyny, tak jak i wy piszę ze swojego punktu widzenia. Napisałam że dla mnie te kuchnie są zbyt sterylne i zimne. Co do urody-uważam że są naprawdę ładne, ale nie moja bajka. Skonczmy już ten temat, bo się inni wkurzą że kuchnie chcą pokazac a tu przekomarzanie się jest na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 no i teraz się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 21.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 . Napisałam że dla mnie te kuchnie są zbyt sterylne i zimne. Co do urody-uważam że są naprawdę ładne, ale nie moja bajka. dlatego ocenianie kuchni jest bez sensu, skoro "dla mnie" jest zbyt sterylna, zagracona, kolorowa, szara, biała , itp to takiej nie robię, a jesli ktos zrobil to znaczy ze taką lubi i się w niej czuje dobrze tak jak dziewczyny pisaly wczesniej chyba chodzi tu bardziej o konsekwencje w urządzaniu pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 dodatki w kolorze malinowym;) benia26 Zniknął Twój post w ferworze omawiania kuchni skarli. Szybko poradziłaś sobie z realizacją. Widzę, że swój plan wdrożyłaś w 100% . A skoro już wspomniałam o kuchni skarli, to przyznam, że zaintrygowała mnie ta wysunięta górna szafka. Nie spotkałam jeszcze takiego rozwiązania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts