Anilina81 26.12.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Witam, przejrzałam pobieżne wątek i widziałam gdzieś w kuchni takie duże litery z napisem EAT, niestety nie mogę teraz odnależć tego zdjęcia. Nie wiecie może gdzie można kupić takie litery? Wiem że na allegro ale nie mogę znależć. Proszę o pomoc. pozdrawiam ponawiam pytanie dajcie proszę znać jak ktoś wie coś w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 26.12.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 ponawiam pytanie dajcie proszę znać jak ktoś wie coś w tym temacie może tutaj? http://allegro.pl/litera-ozdobna-e-skandynawski-vintage-i1919587024.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 ponawiam pytanie dajcie proszę znać jak ktoś wie coś w tym temacie Anilina81 Odpowiedziałam kilka postów powyżej - to nie o tę kuchnię chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 26.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Pamietacie moja kuchnie ?? tak wyglada juz wykonczona!! co do bialych lakierowanych frontow - KOCHAM JE!! po bardzo konkretnym miesiecznym uzytkowaniu kuchni stwierdzam ze fronty wygladaja swietnie!! palcow nie widac /chyba ze ktos bardzo chce je zobaczyc/ myje sie je swietnie, naprawde warto zainwestowac troche wiecej http://foto0.m.onet.pl/_m/abc5b3aea0645bdd7105104365c16e78,10,19,0.jpg Mi przeszkadzaja 2 kolory oswietlenia.... dodatkowo psuja harmonie no i sciereczki tez sa nie do wybaczenia:) Ja tez sporo czasu spedzam w kuchni i mam je na przyklejonych wieszaczkach od wewnetrznej strony szafki ze smietnikiem...po urzedowaniu w kuchni zamykam je tam i mam spokoj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 26.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Ebula, ladna stylowa kuchnia, tez czekam na wiecej zdjec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Anilina na allegro jest mnóstwo liter ze styroduru, popatrz w dziale z reklamami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 27.12.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziewczyny mam pytanie czy Wasze blaty ( te tańsze z płyty oklejanej) też od spodu mają jakieś literki czy ta okleina jest na tyle długa że nic nie widać i wchodzi w szafki?? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi . I drugie pytanie czy też macie przerwę między zmywarką a blatem tak około 1,5 cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dziewczyny mam pytanie czy Wasze blaty ( te tańsze z płyty oklejanej) też od spodu mają jakieś literki czy ta okleina jest na tyle długa że nic nie widać i wchodzi w szafki?? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi . I drugie pytanie czy też macie przerwę między zmywarką a blatem tak około 1,5 cm ?? okleina wchodzi głeboko i nie widac, jedynie nad zmywarka widac co jest od spodu poniewaz jest głębiej zamontowana natomiast nie mam przerwy miedzy zmywarka a blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 27.12.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Moja świeżo postawiona kuchnia - jeszcze bez dodatków i troszkę zakurzona ebula - bardzo podoba mi się Twoja kuchnia; ciemna, klasyczna, pasująca do mebli w salonie. Też gustują w meblach z okresu międzywojennego; piękny stół, krzesło, pomocnik, zegar (tyle widać ), gratuluję zerknę jeszcze do dziennika budowy może masz więcej fotek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.12.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Mea ciężko mi ocenić waszą kuchnię tak aby nie sprawić przykrości, ponieważ wiem jak cieszy wszystko co nowe Jeżeli chciałaś mieć kuchnię nowoczesną to niestety ale średnio Ci się to udało (uwagi mam takie jak dziewczyny wcześniej). Ebula fajna konsekwencja, ale te kolory na suficie (zieleń i żółć) jakoś mi nie pasują... ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.12.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Moja świeżo postawiona kuchnia - jeszcze bez dodatków i troszkę zakurzona choc nie mój styl to jednak mi się podoba ( chco kolor sufitu chyba nie do końca pasuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anilina81 27.12.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Anilina81 Odpowiedziałam kilka postów powyżej - to nie o tę kuchnię chodziło? dokładnie o te kuchnie chodziło dziękuje bardzo pierdoła ze mnie że nie zauważyłam Twojej odpowiedzi Anilina na allegro jest mnóstwo liter ze styroduru, popatrz w dziale z reklamami. też dziękuje właśnie nie wiedziałam w jakim dziale tego szukać idę buszować Edytowane 27 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.12.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 http://foto2.m.onet.pl/_m/b78ad092eaafdf5c1cfda61108bcfece,10,19,0.jpg Niby nie lubię się czepiać, ale mnie kusi:) Wg mnie dziwnie wygląda to rozwiązanie - ścięty blat w narożniku, a na górze żaluzja jak z innej bajki. Takie trochę przekombinowane jak dla mnie... Uchwyty w górnych szafkach też zrobiłabym na jednej, tej samej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dokładnie o te kuchnie chodziło dziękuje bardzo pierdoła ze mnie że nie zauważyłam Twojej odpowiedzi proszę bardzo . Dużo się dzieje więc mogło umknąć . Powodzenia w szukaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 27.12.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 ponawiam pytanie dajcie proszę znać jak ktoś wie coś w tym temacie Ostatnio widziałam w leroy merlin litery z jakiejś masy. Każdą można pomalować na dowolny kolor lub nawet obłożyć specjalnym papierem we wzory (na zasadzie decoupage chyba). Literki były przy roletach i fototapetach. Cen niestety nie pamiętam, wiec nawet nie porównam do cen z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 27.12.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Ebula fajna konsekwencja, ale te kolory na suficie (zieleń i żółć) jakoś mi nie pasują... ;/ noom, mnie w ogóle nie pasuje ten kg w takiej fajnej kuchni - wszystko bym zrobiła by pozbyć się tego kartongipsu. Noi zaglądałam do dziennika i.. widziałabym u Ciebie na ścianach jakiś oliwkowy odcień z mieszalnika niż tę żółć na ścianach - oliwka świetnie komponuje się z takimi meblami jakimi posiadasz w kuchni i.. z tym pięknym kredensem - ta żółć jest.. średnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Niby nie lubię się czepiać, ale mnie kusi:) Wg mnie dziwnie wygląda to rozwiązanie - ścięty blat w narożniku, a na górze żaluzja jak z innej bajki. Takie trochę przekombinowane jak dla mnie... Uchwyty w górnych szafkach też zrobiłabym na jednej, tej samej wysokości. blat moze nie jest wizualnie dobry ale zwazywszy na funkcjonalnosc zaluzji /tej przy piekarniku a jest w niej krajalnica/ bardzo dobrze sie sprawdza!! wrecz jak bylby w kant to byloby tam niewygodnie z ta krajalnica ... co do uchwytow ... wiem wiem tego nie przemyslalam do konca i tez to "bije po oczach" ale wlasciwie tylko na zdjeciu na codzien tego nie zauwazam no i drazni mnie ta mikrofalowka mysle nad zamontowaniem tam frontu albo jeszcze nie wiem czego podnoszonego w gore ... nie wiem jak sie te zawiasy nazywaja ... a jesli chodzi o sciereczke na wewnetrznej stronie drzwi - w zyciu warszawy !! pomijam ze non stop mialabym uciaprane drzwiczki to po prostu ten recznik wiuecej by lezal na blacie niz wisial na swoim miejscu ... podobnie ze sciereczka w zlewie - po prostu musi tam byc bo non stop jest w uzyciu - ale w malej komorze nie rzuca sie tak bardzo w oczy Edytowane 27 Grudnia 2011 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Niby nie lubię się czepiać, ale mnie kusi:) Wg mnie dziwnie wygląda to rozwiązanie - ścięty blat w narożniku, a na górze żaluzja jak z innej bajki. Takie trochę przekombinowane jak dla mnie... Uchwyty w górnych szafkach też zrobiłabym na jednej, tej samej wysokości. kuchnia bardzo mi się podobała, szczerze nie widziałam tych szczegółów, ale teraz to widzę i masz rację, szczególnie ten uchwyt.Kuchnia nadal mi się podoba, żeby ktoś źle nie zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebula 27.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Dzięki wszystkim za uwagi co do kuchni. Kolor ścian rzeczywiście nie zachwyca, ale miałam straszny problem z podjęciem decyzji jaki tam dać kolor. Najwyżej będzie malowanie na wiosnę . Co do kartongipsowych cudów przy suficie - nie dało się ich obejść . Po domu są porozprowadzane rury od rekuperatora średnicy chyba 15-20cm i niestety trzeba było to zabudować.Ta zieleń która jest na nich będzie też na ścianie z kominkiem który dopiero będziemy zabudowywać. Cieszę się, że ogólnie uważacie moją kuchnię za "do przyjęcia" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 oj czepiacie sie tej kuchni mei czepiacie...źle ze 2 rodzaje swiateł - wiadomo że nad blatem musi być mocniejsze a ze swieci sie prawie cały czas to ledowe bardziej ekonomiczne kwiatki - kwiatki kwiatkami sa bo sa i juz, kto ma czyscic powietrze jak nie kwiaty szmatki - sa pod kolor kuchni i sa w kazdej kuchni...proste i nie ma sie co ukrywac firanki wykonanie własne właścicielki i za to brawa...nie chciała mieć sterylnej nowoczesnej kuchni i tym tego uniknęła na półkach ma książki a nie durnostojki wiec tez nie ma sie do czego przyczepić... jedynie do tego rogu i uchwytów tez sie nie potrafie przyzwyczaic wizualnie...czy mi sie wydaje czy cokoły pod tym rogiem z roletami sa na prosto a szafka do skosu ? czy to tylko cień ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts