reni1980 28.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 narzucanie komus tylko sobie wlasciwego stylu ... mea tu nie chodzi o to aby komuś coś narzucać, jeśli wypowiadam się o czyimś wnętrzu to oceniam czy wnętrze ma styl (dowolny), czy jest urządzone konsekwentnie, czy nie ma fuszery i czy poprostu nie jest kiczowate, bo jeśli wprowadzamy stylistyczny chaos i jest wszystkiego po trochu to jest to kicz i tyle, powiedz proszę w jakim stylu jest twoja kuchnia bo jeśli mówisz o niej nowoczesna i opcieplona bo toczy się w niej życie to nie masz bladego pojęcia o co chodzi, oczywiście szanuję twoją osobą i twoja kuchnia dla ciebie zapewne jest boska ale moje uwagi pomogą komuś zrozumieć czym jest smak i styl i pomogą w urządzaniu własnego domu, ja wiele się nauczyłam na forum poprzez oglądanie kiczowatych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Zgadzam się z Nicol21 - czas zamknąć temat z uśmiechem . Mea ma jak lubi i nie ma potrzeby by musiała się z tego tłumaczyć. Innym się to podoba bardziej lub mniej, bo takie są konsekwencje naturalnych różnic w gustach, preferencjach i indywidualnych "zachciankach", które wynikają czasem z przyczyn, o których nie mamy pojęcia. Tak się zastanawiam... wątek zwie się "pochwalcie się swoimi kuchniami", więc pozwólmy się chwalić . Cenne sugestie przydadzą się bardzo w wątkach o planowaniu, wówczas gdy przestrzeń dopiero się tworzy i można jeszcze wszystko zmienić. Ja tymczasem już nie mogę doczekać się kolejnej zrealizowanej kuchni . Kto się pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Cenne sugestie przydadzą się bardzo w wątkach o planowaniu, wówczas gdy przestrzeń dopiero się tworzy i można jeszcze wszystko zmienić. wtedy nikt nie czuł by się urażony ale na etapie wizualizacji nie ma możliwaości przeanalizowania tego co się będzie widzieć, to jednak tylko wizualizacja i często jest tylko zarysem, niestety przy gotowych aranżacjach wychodzą różne "kwiatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Bzdura... "Pokaż jak się ubierasz,powiem jakim jesteś człowiekiem" co masz na myśli?, uważasz ,że tylko nwoczesne kuchnie moga mi się podobać,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja tylko na koniec dodam cos od siebie ... cytat ze szfagierki ktora weszla do naszego domu w wigilie ... "ufff jest normalnie!!!! Boze balam sie ze zrobisz z tego domu znowu jakies glamoure od ktorego juz rzygac sie chce" wiec moze nie tylko mnie sie to podoba i kocham ten moj kicz tysiace mocnych kolorow, kwiaty, firanki, zwyczajne zyrandole ... i na tym moze zakonczmy ta dyskusje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) "ufff jest normalnie!!!! Boze balam sie ze zrobisz z tego domu znowu jakies glamoure od ktorego juz rzygac sie chce" super by było gdyby więcej domów właśnie takich było, ludzie otaczają się pięknymi rzeczami i nigdy nie slyszałam aby rzygać z powodu ich nadmiaru, tylko różnie to piękno widzimy i kocham ten moj kicz tysiace mocnych kolorow, kwiaty, firanki, zwyczajne zyrandole ... i na tym moze zakonczmy ta dyskusje ... i to jest najważniejsze Edytowane 28 Grudnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Nie wiem czy tu mogę, ale mam pytanie co mam dać między szafkami?? Plis pomóżcie bo chciałam cegłę ale ze względu na trudność z jej myciem zrezygnowałam choć była to dla mnie idealna wizualnie opcja, teraz szyba - ale jaki kolor?? A może coś jeszcze?? proszę o pomochttp://images38.fotosik.pl/1274/b2a650c5c06b3608med.jpg' alt='b2a650c5c06b3608med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 28.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Pierwsze slysze, zeby ktos rzygal pieknem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja proponuję lacobel a kolor może być biały albo szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ok ale jak on się będzie miał do mojej kuchenki gazowej bo ona jest bardzo blisko ściany ?? I pytanie jeżeli szary to on musi być w tym samm kolorze co blat czy może się różnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 tatridung Ale ładna kuchnia się zapowiada . To co można tam dać zależy też troszkę od tego co dzieje się dalej, bo jak rozumiem kuchnia jest otwarta. Najbezpieczniej kolory neutralne - biały, a może kolor podłogi (to beż? czy szarość?). A nie można tej cegły jakoś specjalnie zabezpieczyć? Może ktoś ma tu doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ja proponuję lacobel a kolor może być biały albo szary lakobel i gaz ?? powodzenia w wymianach !! trzeba by tu szklo hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No tak mi się wydawało, że lakobel to nie do kuchenki gazowej. Płytki są jasno szare, a kuchnia jest zamknięta tzn są tylko szerokie drzwi . Płytki z cegły bardzo bym chciał, ale obawiam się że tłuszcz sobie poradzi z inpregnatem i dopiero sobie bigosu narobię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) No tak mi się wydawało, że lakobel to nie do kuchenki gazowej. Płytki są jasno szare, a kuchnia jest zamknięta tzn są tylko szerokie drzwi . Płytki z cegły bardzo bym chciał, ale obawiam się że tłuszcz sobie poradzi z inpregnatem i dopiero sobie bigosu narobię . nie nie ... jak widze jak sie ciapra nad plyta to musi tam byc cos zmywalnego bo po chwili caly trud pojdzie na marne ... po bandzie idac dalabym tam jakis kamien ale musisz uwazac bo moje pomysly bywaja kiczowate!! Edytowane 28 Grudnia 2011 przez mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ale musisz uwazac bo moje pomysly bywaja kiczowate!! hmm sama krytykujesz ale jeśli ktoś wypowie się o tobie to już boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 No tak mi się wydawało, że lakobel to nie do kuchenki gazowej. Płytki są jasno szare, a kuchnia jest zamknięta tzn są tylko szerokie drzwi . Płytki z cegły bardzo bym chciał, ale obawiam się że tłuszcz sobie poradzi z inpregnatem i dopiero sobie bigosu narobię . zapytaj szklarza co się sprawdzi przy gazowej a kolorowe może byc chyba każde szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 hmm sama krytykujesz ale jeśli ktoś wypowie się o tobie to już boli? co wg ciebie teraz skrytykowalam ?? lakobel ?? szklarz mi pokazywal lakobel wyciagniety zza plyty gazowej - teraz juz wiecej mi nie trzeba w tym temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 "ufff jest normalnie!!!! Boze balam sie ze zrobisz z tego domu znowu jakies glamoure od ktorego juz rzygac sie chce" kuchnia (wnętrza) w wersji glamour ?? ...obawiam sie że szwagierka pomyliła pojęcia i chodziło jej o minimalizm...ale ok, koniec dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 tatridungA może nad samą kuchenką panel stalowy lub szare szkło hartowane, a po obu stronach pod szafkami poziomymi cegła?Można sobie zrobić taką roboczą wizualizację w paint ze zdjęcia i zobaczyć jak to będzie "mniej więcej" wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts