tatridung 28.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 queene szafki to fornir orzech i troszkę bym się bała że zacznie mi pęcznieć albo zapalić ?? Ale może nie potrzebnie się obawiam bo wygląda to fajnie tylko czy wtedy nie zrobi mi się las w kuchni?? zaraz wizualkę walnę sobie Venus _m jeżeli chodzi o faturę to tego aż tak się nie boję bardziej mnie boli odcień - nie chciałabym tu już kolejnej barwy wprowadzać, ehh Dziekuję Wam bardzo, że poświęcacie mi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Tatridung zaraz wyjdę na uparciucha, czemu nie zaprzeczam wcale ale ja bym dała coś gładkiego, wszystko inne może wprowadzić zbędny chaos. Chyba że na blatach nic nie będziesz mieć oprócz czajnika, deski i noży. Może wtedy się obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Na to bym nie liczyła bo ja jestem rasowa kura domowa i uwielbiam gotować więc pewnie lekko zagracony będzie Choć obiecałam sobie że już nie zrobię takiego syfu jak miałam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) ten producent oferuje tak dużo różnorodnych form i kolorów, że z pewnością zamówienie gładkiej szyby o efekcie inoxu (bez tych kropek), albo koloru zbliżonego do blatu, podłogi, itp. też nie będzie problemem . Jak zorientujesz się w cenach, to daj proszę znać . Sama jestem ciekawa . A może będzie w stanie zrobić dla Ciebie szybę z efektem cegły? OOO Edytowane 28 Grudnia 2011 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Jasne jutro do nich zadzwonię dobranoc moje miłe - moja córa się budzi i chyba litości nie zaznam jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.12.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Kuchnia z Ugotowanych o której ktoś wspominał ... cegła i szyba plus serwetki . Pamiętam że właśnie u niej szyba przy płycie już była pęknięta. http://ugotowani.plejada.pl/galeria-zdjec-z-12_-odcinka,24488,foto.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Na to bym nie liczyła bo ja jestem rasowa kura domowa i uwielbiam gotować więc pewnie lekko zagracony będzie Choć obiecałam sobie że już nie zrobię takiego syfu jak miałam do tej pory z calego serca ci zycze zeby tak bylo ... ja jedynie nie moglam darowac sobie relingow chociaz szukalam cieniutkich bo te duze wydawaly mi sie za masywne wszystko reszte narazie pochowalam po katach oczywiscie z wyjatkiem moich poleczek otwartych tam sa dwa swieczniki i koszyk na owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Mają cegłe !!! Tylko jest klinkierowa, ale zaraz zrobię wizualkę czy to się nie pogryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 mea wiem, że będzie ciężko , ale może to będzie moje postanowienie noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Kuchnia z Ugotowanych o której ktoś wspominał ... cegła i szyba plus serwetki . Pamiętam że właśnie u niej szyba przy płycie już była pęknięta. http://ugotowani.plejada.pl/galeria-zdjec-z-12_-odcinka,24488,foto.html# O tak! To TA kuchnia . Dziękuję, bo sama chciałam ją odnaleźć . Pęknięcia nie zauważyłam , ale domek mnie ujął swym czarem . Jeśli, ktoś chce zobaczyć, to zdjęcia od 58. Edytowane 28 Grudnia 2011 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 28.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 tofee wbijasz mi nóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Nie wiadomo skąd to pęknięcie (rodzaj szkła, bliskość okna więc różnica temperatur, uderzenie, itp.). Wspomnij przy okazji rozmowy o Twoich wątpliwościach z gazem. Może producent daje tu gwarancję? A może sam odradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 29.12.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Nie wiem czy tu mogę, ale mam pytanie co mam dać między szafkami?? Plis pomóżcie bo chciałam cegłę ale ze względu na trudność z jej myciem zrezygnowałam choć była to dla mnie idealna wizualnie opcja, teraz szyba - ale jaki kolor?? A może coś jeszcze?? proszę o pomoc <a href=http://images38.fotosik.pl/1274/b2a650c5c06b3608med.jpg' alt='b2a650c5c06b3608med.jpg'> Witam , szyba typu lacobel za płytą gazową się nie nadaje ponieważ wcześniej czy później może pęknąć. . Myślę że z racji połączenia dwóch materiałów w tej kuchni można dać pasy na przemian fornirowane i wyżej już białe z lacobela .. Nie muszą one mieć równych wymiarów .. Kwestia zaprojektowania kilku opcji .. Pozdrawiam , nataly-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.12.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 zdjęcie 66 daje dość dobry obraz tego pęknięcia...a może ono też być spowodowane tzw. osiadaniem domu. Choć może być i gaz - tak jak mówicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 29.12.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 tatridung wymierzyłaś juz ile miejsca masz pomiędzy ścianą a płyta gazową? Przy gazie rzeczywiście najlepiej chyba sprawdziły by się płytki, tylko też trzeba rozplanować...grubość płytki+ klej..... nie moga ci przecież wchodzić na kuchenkę. Swoja drogą kuchnia zapowiada się bardzo ładnie, może wrzucisz jeszcze zdjęcie drugiej strony:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 29.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 nataly a mam pytanie techniczne czy fornir przy kuchence mi sie nie zapali ?? przepraszam, że zadaje takie głupie pytania ale laikiem jestem mimona dziekuję bardzo wrzucam drugą stronę i uprzedzając pytania czemu lodówka nie w zabudowie - dlatego, że jest ciut większa - wszystkie do zabudowy mają mniejszy litrarz o a my słyniemy z tego że dużo jemy :) http://images45.fotosik.pl/1287/5a25a1d375a26e0fmed.jpg w worku są śmiecie a nie trup swoją drogą 15 mamy się wprowadzić a tam taki syf nic nie skończone brrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 29.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) a i jeszcze pomiaru nie zrobiłam dopiero wieczorem będę w domu i już dzwonię w sprawie szyb!! Musimy poczekać Pani mi prześle wycenę na maila Edytowane 29 Grudnia 2011 przez tatridung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja znawcą nie jestem, ale chyba fornir przy gazie odpada ;/ Piękna kuchnia się zapowiada, też mam lodówkę w szeregu meblowym niezabudowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 29.12.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 hmm sama krytykujesz ale jeśli ktoś wypowie się o tobie to już boli? kurcze wtrącę się bo wytrzymać nie mogę, ze śmiechu... minimalizm, glamour, retro, styl, kicz... ale słowo SARKAZM to już chyba za trudne ps. Uwielbiam atmosferę na tym forum, odpręża mnie ps.2 co dziwnego jest we wnętrzu glamour? http://www.projekty-kuchni.duu.pl/styl-kuchni.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimona 29.12.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) mimona dziekuję bardzo wrzucam drugą stronę i uprzedzając pytania czemu lodówka nie w zabudowie - dlatego, że jest ciut większa - wszystkie do zabudowy mają mniejszy litrarz o a my słyniemy z tego że dużo jemy :) http://images45.fotosik.pl/1287/5a25a1d375a26e0fmed.jpg w worku są śmiecie a nie trup swoją drogą 15 mamy się wprowadzić a tam taki syf nic nie skończone brrrrrrrrrrrr hehehe! dobrze że wyjasnilas bo byśmy cię przenieśli do jakiegoś wątku kryminalnego!!! Kuchnia wyglada bardzo ładnie:) A lodówka dobrze że nie w zabudowie bo trochę urozmaica białą spora zabudowę co do płytek, czy co sobie tam marzysz mieć nad kuchenką, ja bym zrobiła białe płytki na kawałku w szerokości dopasowanym do szer płyty. Bo rozumiem że jeśli przed montażem kuchni nie zrobiliscie czegoś na ścianach ma być po prostu pomalowane:). Wydaje mi się że biały spód, drewniane górne fronty i stalowy okap robią już kolor. Reszta się uzupełni jak się wprowadzicie. Różne dodatki wypełnią kuchnię -czajnik, nieumyty kubek na blacie:P. chyba nie ma co wariować i na siłę wpychać czegoś rzucającego się w oczy bo się zapaprze:) p.s. ten trup w worku mnie strasznie rozbawił! hahahahahahahahahhahahahahahahahha:):) Edytowane 29 Grudnia 2011 przez mimona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts