87anam87 03.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ewa_K dla mnie Twoja kuchnia super bardzo mi się podoba dobrze nie widzę ale chyba macie fajowy kran prowadzisz dziennik? bo chętnie obejrzę cały Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 04.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nicol - pokazywałam łazienkę i pokoje dziecięce:) Galerii nie mam. Ewa K - bardzo ładna kuchnia i muszę przyznać, że fajnie prezentuje się mój Samsung w innych kuchniach:))) Nie wiem o jakim grzybku mówiła żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 żona _m ja też mam taką, ale u mnie nie ma żadnego grzybka hmmmm no chyba, że go nie widzę, dziwna sprawa bo samsung w czarnym szkle ma chyba tylko tę jedną dorzucam coś od siebie i .....zamykam oczy......ej tam co będzie to będzie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30da4f5d75d0f221.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0730b55c8e034ac5.html ma jeszcze wersje lodówki z pojedynczymi drzwiami - i tez nie mam żadnego grzybka a Twoja kuchnia = przepiekna, mam ta sama mikrofale i piekarnik (efekt psuje troche ten podwieszany próg...ale tylko troche ) uwielbiam takie połączenia starego z nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.01.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 iza metalowa cześć na szczycie lodówki w kształcie grzybka, wy jej nie macie? Zerknijcie proszę na górę lodówki z jakiegoś stołka? Zaczynam sie niepokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 04.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ma jeszcze wersje lodówki z pojedynczymi drzwiami - i tez nie mam żadnego grzybka a Twoja kuchnia = przepiekna, mam ta sama mikrofale i piekarnik (efekt psuje troche ten podwieszany próg...ale tylko troche ) uwielbiam takie połączenia starego z nowym mogłabym się dowiedzieć jakiej firmy macie mikrofale i piekarnik i jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka 04.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Bardzo piękna kuchnia, i bardzo piękny stół i krzesła. Czy można zapytać co to stół i krzesła, no i z jakiej półĸi cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 dorzucam coś od siebie i .....zamykam oczy......ej tam co będzie to będzie Jest biało, jest sterylnie - będzie dobrze Mnie sie podoba, nawet bardzo wszystko prócz okapu i sufitu z oświetleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) dorzucam coś od siebie i .....zamykam oczy......ej tam co będzie to będzie Nie jest źle, ale powiedz - skąd klasyczny okap i te chromowane nogi od blatu z nowoczesnymi hookerami? Nie lepiej było dać toczone, drewniane nóżki i bardziej tradycyjne stołki (ewentualnie na odwrót - bardziej minimalistyczny okap) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 hmm mnie też zgrzyta, zwłaszcza nowoczesne sprzęty agd,hokery a bateria kuchenna i stylowy okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 04.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Ewa_K świetna kuchnia, ma smaka. Jedynie zostawiłabym gołe okno lub dała białe drewniane żaluzje, choć nie widzę dobrze, czy tam będziesz miała na nie wystarczająco miejsca. Ogólne wrażenie 9/10. Tatridung napisała: robiłam sobie wizualkę z tymi płytkami i coś mi tam nie gra ale dzięki za szperanie, inna sprawa, że patrząc na tę kuchnię dostałam rozdwojenia jaźni Sama bym się nie zdecydowała na takie wnętrze - choć dla mnie bliźniaka zodiakalnego to chyba najlepsze rozwiązanie hehehe.... hehe...jestem zodiakalnym bliźniakiem i jak zobaczyłam tą kuchnię (wstawioną przez julianna16), pomyślałam, że w końcu coś dla mnie...zodiakalne bliźniaki mają przej** ciężkie życie...wybór każdej dupereli do domu zajmuje mi tygodnie, miesiące, a potem i tak nie jestem zadowolona...powiem wam masakra Edytowane 5 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 klikasz na "odpowiedz z cytatem" w ramce pod postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 04.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ależ właśnie tak uczyniłam i du**, cóż muszę się gdzieś doedukować na forumpomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 jeju jak zrobić żeby cytat był w ramce hmm??? zjadłaś nawias po frazie julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 04.01.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 dzięki...już wiem co było źle, prawie naprawiłam i się nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O dotarłam i prawie tu o mnie . Przyszłam sprawdzić te ceny paneli kuchennych wycenione dla Tatridung i... echh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nie jest źle, ale powiedz - skąd klasyczny okap i te chromowane nogi od blatu z nowoczesnymi hookerami? Nie lepiej było dać toczone, drewniane nóżki i bardziej tradycyjne stołki (ewentualnie na odwrót - bardziej minimalistyczny okap) ale wtedy byłoby ...hmmm...tylko poprawnie...chociaz spójnie stylistycznie a dla mnie takie jednostylowe pokoje są własnie nudne ta kuchnia jest swietna własnie przez te zaskakujące połączenia....ale one pasują do siebie moim zdaniem - ograniczona kolorystyka, porządek - to sie wszystko trzyma kupy, jak dla mnie to brawa ktoś pytał o sprzęt AGD - to Samsung seria Prezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) To ja właśnie w sprawie samsung perezio, który piekarnik macie? ten kompaktowy czy zwykły? Właśnie czekam na dostawę tego sprzętu i chcę go zamontować obok siebie (nie w pionie), ale szerokości wyświetlaczy w mikrofali i piekarniku chyba sie różnią...? Żeby nie był, że tak zupełnie nie na temat... mnie podoba sie lekki misz msz we wnetrzach i niekoniecznie eklektyzm sensu stricte, ale nie każde pomieszanie stylów sie broni. Każdy kto, urządził swoją wymarzoną kuchnię powinien się nią cieszyć bez względu na opinie innych:) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 04.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 hehe...jestem zodiakalnym bliźniakiem i jak zobaczyłam tą kuchnię (wstawioną przez julianna16), pomyślałam, że w końcu coś dla mnie...zodiakalne bliźniaki mają przej** ciężkie życie...wybór każdej dupereli do domu zajmuje mi tygodnie, miesiące, a potem i tak nie jestem zadowolona...powiem wam masakra ja jestem zodiakalną wagą i.. też jest masakra - na nic nie mogę się zdecydować - w jednej chwili podoba mi się coś a za chwilę coś zupełnie innego... :/ Ewa_K, nie jest źle - jak to dziewczyny powiedziały - są elementy, które zgrzytają - ale u mnie w kuchni też zgrzytają a ja się świetnie w niej czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 To ja właśnie w sprawie samsung perezio, który piekarnik macie? ten kompaktowy czy zwykły? Właśnie czekam na dostawę tego sprzętu i chcę go zamontować obok siebie (nie w pionie), ale szerokości wyświetlaczy w mikrofali i piekarniku chyba sie różnią...? Żeby nie był, że tak zupełnie nie na temat... mnie podoba sie lekki misz msz we wnetrzach i niekoniecznie eklektyzm sensu stricte, ale nie każde pomieszanie stylów sie broni. Każdy kto, urządził swoją wymarzoną kuchnię powinien się nią cieszyć bez względu na opinie innych:) zgadza sie...ale te akurat broni sie bez problemów łączy je np. kolorystyka a co do samsung prezio - wysokość panela piekarnika i mikrofali jest różna więc uchwyty nie beda na tej samej wysokości ja mam ten piekarnik z Twin COnvection, normalnych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Queene, dziękuję, będę tak kombinowała, zeby uchwyty były na jednym poziomie, bo nie wyobrażam sobie inaczej (cały słupek będzie w czarnym szkle i chyba nie będzie razić, że mikrofala zaczyna się gdzie indziej;)) A moja wypowiedź o stylach była bardzo luźna, nie nawiązywałam do żadnego z pokazanych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts