Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

żona _m ja też mam taką, ale u mnie nie ma żadnego grzybka hmmmm no chyba, że go nie widzę, dziwna sprawa bo samsung w czarnym szkle ma chyba tylko tę jedną

dorzucam coś od siebie i .....zamykam oczy......ej tam co będzie to będzie :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30da4f5d75d0f221.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0730b55c8e034ac5.html

ma jeszcze wersje lodówki z pojedynczymi drzwiami - i tez nie mam żadnego grzybka

a Twoja kuchnia = przepiekna, mam ta sama mikrofale i piekarnik :D (efekt psuje troche ten podwieszany próg...ale tylko troche ;) )

uwielbiam takie połączenia starego z nowym

ma jeszcze wersje lodówki z pojedynczymi drzwiami - i tez nie mam żadnego grzybka

a Twoja kuchnia = przepiekna, mam ta sama mikrofale i piekarnik :D (efekt psuje troche ten podwieszany próg...ale tylko troche ;) )

uwielbiam takie połączenia starego z nowym

mogłabym się dowiedzieć jakiej firmy macie mikrofale i piekarnik i jak się sprawują

Jest biało, jest sterylnie - będzie dobrze :lol:

Mnie sie podoba, nawet bardzo :) wszystko prócz okapu i sufitu z oświetleniem.

Nie jest źle, ale powiedz - skąd klasyczny okap i te chromowane nogi od blatu z nowoczesnymi hookerami?

Nie lepiej było dać toczone, drewniane nóżki i bardziej tradycyjne stołki (ewentualnie na odwrót - bardziej minimalistyczny okap)

Edytowane przez Elfir

Ewa_K świetna kuchnia, ma smaka. Jedynie zostawiłabym gołe okno lub dała białe drewniane żaluzje, choć nie widzę dobrze, czy tam będziesz miała na nie wystarczająco miejsca. Ogólne wrażenie 9/10.

Tatridung napisała:

robiłam sobie wizualkę z tymi płytkami i coś mi tam nie gra :( ale dzięki za szperanie, inna sprawa, że patrząc na tę kuchnię dostałam rozdwojenia jaźni :) Sama bym się nie zdecydowała na takie wnętrze - choć dla mnie bliźniaka zodiakalnego to chyba najlepsze rozwiązanie hehehe....

hehe...jestem zodiakalnym bliźniakiem i jak zobaczyłam tą kuchnię (wstawioną przez julianna16), pomyślałam, że w końcu coś dla mnie...zodiakalne bliźniaki mają przej** ciężkie życie...wybór każdej dupereli do domu zajmuje mi tygodnie, miesiące, a potem i tak nie jestem zadowolona...powiem wam masakra

Edytowane przez joliska

Nie jest źle, ale powiedz - skąd klasyczny okap i te chromowane nogi od blatu z nowoczesnymi hookerami?

Nie lepiej było dać toczone, drewniane nóżki i bardziej tradycyjne stołki (ewentualnie na odwrót - bardziej minimalistyczny okap)

ale wtedy byłoby ...hmmm...tylko poprawnie...chociaz spójnie stylistycznie

a dla mnie takie jednostylowe pokoje są własnie nudne ;)

ta kuchnia jest swietna własnie przez te zaskakujące połączenia....ale one pasują do siebie moim zdaniem - ograniczona kolorystyka, porządek - to sie wszystko trzyma kupy, jak dla mnie to brawa :)

ktoś pytał o sprzęt AGD - to Samsung seria Prezio

To ja właśnie w sprawie samsung perezio, który piekarnik macie? ten kompaktowy czy zwykły? Właśnie czekam na dostawę tego sprzętu i chcę go zamontować obok siebie (nie w pionie), ale szerokości wyświetlaczy w mikrofali i piekarniku chyba sie różnią...?

Żeby nie był, że tak zupełnie nie na temat... mnie podoba sie lekki misz msz we wnetrzach i niekoniecznie eklektyzm sensu stricte, ale nie każde pomieszanie stylów sie broni. Każdy kto, urządził swoją wymarzoną kuchnię powinien się nią cieszyć bez względu na opinie innych:)

Edytowane przez Ardea

hehe...jestem zodiakalnym bliźniakiem i jak zobaczyłam tą kuchnię (wstawioną przez julianna16), pomyślałam, że w końcu coś dla mnie...zodiakalne bliźniaki mają przej** ciężkie życie...wybór każdej dupereli do domu zajmuje mi tygodnie, miesiące, a potem i tak nie jestem zadowolona...powiem wam masakra

ja jestem zodiakalną wagą i.. też jest masakra - na nic nie mogę się zdecydować - w jednej chwili podoba mi się coś a za chwilę coś zupełnie innego... :/

Ewa_K, nie jest źle - jak to dziewczyny powiedziały - są elementy, które zgrzytają - ale u mnie w kuchni też zgrzytają a ja się świetnie w niej czuję ;)

To ja właśnie w sprawie samsung perezio, który piekarnik macie? ten kompaktowy czy zwykły? Właśnie czekam na dostawę tego sprzętu i chcę go zamontować obok siebie (nie w pionie), ale szerokości wyświetlaczy w mikrofali i piekarniku chyba sie różnią...?

Żeby nie był, że tak zupełnie nie na temat... mnie podoba sie lekki misz msz we wnetrzach i niekoniecznie eklektyzm sensu stricte, ale nie każde pomieszanie stylów sie broni. Każdy kto, urządził swoją wymarzoną kuchnię powinien się nią cieszyć bez względu na opinie innych:)

zgadza sie...ale te akurat broni sie bez problemów :) łączy je np. kolorystyka

a co do samsung prezio - wysokość panela piekarnika i mikrofali jest różna więc uchwyty nie beda na tej samej wysokości

ja mam ten piekarnik z Twin COnvection, normalnych rozmiarów

Queene, dziękuję, będę tak kombinowała, zeby uchwyty były na jednym poziomie, bo nie wyobrażam sobie inaczej (cały słupek będzie w czarnym szkle i chyba nie będzie razić, że mikrofala zaczyna się gdzie indziej;))

A moja wypowiedź o stylach była bardzo luźna, nie nawiązywałam do żadnego z pokazanych wnętrz.