monikaa13 19.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 o nie nie !! tip on do szuflad broń boże!! Ok. mój błąd. Zgadzam się do szuflad się nie nadają. Sory. Sami chcieliśmy dać do malutkich szufladek w salonie i nijak nie szło tego otwierać i zamykać. W końcu stanęło na szufladach bez żadnych uchwytów, otwieramy od góry :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 19.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 też tak słyszałam.podobno strasznie strzelają.venus Twoja kuchnia od baaaaaardzo dawna mi się niesamowicie podoba.Teraz u siebie kombinuje z taką kolorystyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 ufff...a servo drive nadaje się do osobnych szuflad czy tylko do takich z maskowaniem? Uprzedam wbrew pozorom, że servo drive nie zabija ceną w hurtowniach, w studiach kuchennych tak P.S. Agi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ha, tam się dopiero będzie działo:) Za wyspą mam ok 4 metrów do wykusza i tam będzie stół z krzesłami ale na to jeszcze nie mam pomysłu, myślałam o również o masywnym stole w tym samym kolorze co wyspa, bądź czarnym, bo w salonie mam grafitową kanapę, ciemną podłogę, czarny kamień przy kominku...ale to bardzo trudna decyzja.Może mi coś podpowiecie:) Po tylu pozytywnych opiniach nie masz wyjścia - będziesz musiała pokazać z czasem resztę . Co do Twoich wątpliwości i rozterek - załóż wątek, z pewnością pojawią się ciekawe sugestie . Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za pogłębienie tematu szkła. Różnicę widać ogromną, tylko ta cena . Przy dodatkach do kuchni można jeszcze (z biedą) zaszaleć, ale przy schodowych balustradach? http://emoty.blox.pl/resource/ysz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hmn...a mi akurat balustrada schodowa podoba się w szkle float, a to dlatego że widziałam ją przezroczystą, przy lakierowaniu na kolor efekt faktycznie wygląda nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmonroe 19.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Chetnie pochwalilabym sie moja kuchnia, najpierw niestety musi ona powstac. Mam juz calkiem niezly pomysl ale potrzebuje firmy ktora te kuchnie wykona. Interesuje mnie firmy z okolic Warszawy, moze ktos mi poleci firme godna zaufania?z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 to nie jest wątek szukania firmy - użyj wyszukiwarki, wpisz "warszawa" "stolarz" i powinnaś znaleźć kilka wątków w którym poleca się wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Po tylu pozytywnych opiniach nie masz wyjścia - będziesz musiała pokazać z czasem resztę . Co do Twoich wątpliwości i rozterek - załóż wątek, z pewnością pojawią się ciekawe sugestie . Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za pogłębienie tematu szkła. Różnicę widać ogromną, tylko ta cena . Przy dodatkach do kuchni można jeszcze (z biedą) zaszaleć, ale przy schodowych balustradach? http://emoty.blox.pl/resource/ysz.gif Planujesz szklaną balustradę? To takie niepraktyczne Julianno. Może znajdziesz coś dla siebie ciekawego w "moim" wątku o schodach http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?2358-detail-Stairs-stairs-stairs pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Planujesz szklaną balustradę? To takie niepraktyczne Julianno. Jak ja lubię takie teksty a czy wszystko w żuciu musi być praktyczne. A na marginesie nic niepraktycznego w szklanej balustradie nie widzę. sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a tam niepraktyczne ... dla mnie ładne i nie muszę się bać, że mój wariatuńcio zrobi sobie z tralek drabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igra 19.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Budowniczy30 jakie szkło masz nad blatem? lacobel? Planuję w kuchni białe szkło lacobel - do ciemnego blatu, białych lakierowanych frontów i białej ściany. Zastanawiam się, czy to białe szkło ładnie się wkomponuje, czy nie będzie takie zielonkawe na dużej powierzchni. Na próbce wygląda ładnie. Jeszcze jedno pytanie do użytkowników zlewów pod oknem. Jak to się sprawdza w praktyce. Chodzi mi głównie o to czy nie chlapie się zbytnio na okno. Jakoś mam wrażenie , ze jak ustawię zlew pod oknem (okno na wysokości blatu) to będę 3 razy w tygodniu je pucować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.01.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie, nie będziesz był cały dlugaśny temat na muratorze odnośnie zlewu przy oknie, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.01.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 budowniczy,piękna kuchnia taka czysta i świeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igra 19.01.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie, nie będziesz był cały dlugaśny temat na muratorze odnośnie zlewu przy oknie, poszukaj Faktycznie , znalazłam - 38 stron na temat zlewów poczytam w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Planujesz szklaną balustradę? To takie niepraktyczne Julianno. Może znajdziesz coś dla siebie ciekawego w "moim" wątku o schodach http://www.pushpullbar.com/forums/showthread.php?2358-detail-Stairs-stairs-stairs pozdrawiam Ano taka mi się marzyła . Ale nie wiem jak będzie ostatecznie... Tymczasem zajrzę do wątku o schodach - dziękuję edit: alllleeee schoooodyyy - WOW . Na pewno tam wrócę, bo wszystkiego nie sposób obejrzeć w jednym posiedzeniu. To co zobaczyłam potwierdza, że ładnie wyglądają szklane balustrady Jeszcze raz dziękuję za link Edytowane 19 Stycznia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowniczy30 20.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Budowniczy30 jakie szkło masz nad blatem? lacobel? Planuję w kuchni białe szkło lacobel - do ciemnego blatu, białych lakierowanych frontów i białej ściany. Zastanawiam się, czy to białe szkło ładnie się wkomponuje, czy nie będzie takie zielonkawe na dużej powierzchni. Na próbce wygląda ładnie. Jeszcze jedno pytanie do użytkowników zlewów pod oknem. Jak to się sprawdza w praktyce. Chodzi mi głównie o to czy nie chlapie się zbytnio na okno. Jakoś mam wrażenie , ze jak ustawię zlew pod oknem (okno na wysokości blatu) to będę 3 razy w tygodniu je pucować . Ja ie do końca jestem zadowolona ze szkła, ponieważ widoczna jest różnica (właśnie ten zielonkawy odcień) i strasznie mnie to denerwuje, jest takie sine Nie przypuszczałam że w tym wypadku muszę tak dokładnie to dobierać. Również mam zlew pod oknem i zupełnie mi to nie przeszkadza, w sumie teraz mało się tych zlewów używa, ale ja lubię mieć przestrzeń oraz światło więc rozwiązanie dla mnie super. Jak ja lubię takie teksty a czy wszystko w żuciu musi być praktyczne. A na marginesie nic niepraktycznego w szklanej balustradie nie widzę. sorki za OT Również mam szklaną balustradę zakończona jest poręczą więc w takim wypadku się sprawdza, w pierwszej chwili miała być bez to teraz wizę że byłoby trudniej z utrzymaniem czystości. Edytowane 21 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igra 20.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Budowniczy 30 to szkło u Ciebie to jest biały lacobel czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny.Sprzedawca( czyt.Stolarz) też mi je odradzał..... Kurcze a tak chciałam mieć jednolite fronty!!!!!!!!!!!!! Gdy cztery lata temu zamawialam kuchnie, to wybralam fronty dzielone tak aby kazda szuflada byla dostepna bezposrednio. Po uzytkowaniu tamtej kuchni, obecna zamowilam bez dzielonych frontow. A szuflad mam 12 (w 4 szafkach). Wszystkie fronty bezuchwytowe i bez frezowania na tip-on albo na servo. Bardzo, bardzo chwale sobie to rozwiazanie. Logistycznie wymagalo dobrego zaplanowania szuflad, ale estetycznie - jak dla mnie - w naszej bardzo nowoczesnej kuchni jest strzalem w "10" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 21.01.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Amberwind a gdzie mogę zobaczyć Twoja nowa kuchnię? Moge prosić ewentualnie o fotki na priv? Zastanawia mnie dlaczego piszesz "Logistycznie wymagalo dobrego zaplanowania szuflad"...Chodzi o to, zeby uzyskać jak najbardziej praktyczny układ czy o jakieć techniczne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 21.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A oto moja mała szara Chętnie posłucham opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts