julianna16 21.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A oto moja mała szara Całkiem sympatyczna . Zaskakująco rozstawione sprzęty, ale nie jest duża, więc jest raczej poręczna? Ale, ale... widzę cegiełki . Wrzuć proszę jakieś zdjęcie lepiej je pokazujące - są w części jadalnianej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 mi też się te sprzęty w oczy rzuciły - zmywarka obsługiwana "tyłem" do zlewu... tego chyba jeszcze nie było.sama kuchnia wydaje mi się dosyć zwyczajna, ale nie w negatywnym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 21.01.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Proszę zdjęcie z cegłą Kilka zdjęć ostatnio wrzuciłam do wątku CEGŁA WE WNĘTRZACH Ten układ - wiem. Instalacje były robione dawno i tak na szybko. Teraz przy wykończeniu zaakceptowaliśmy rozkład instalacji aby szybciej i taniej wprowadzić się. Przyznam szczerze, że nie przeszkadza mi ten układ i nawet sprawdza się. Zmywarka jest naprzeciwko zlewu a po drugiej stronie mam same szuflady. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ooo super - dziękuję . W nowej przestrzeni i tak wszystkiego uczymy się od nowa, więc to kwestia wyrobienia nawyków - najważniejsze, że Ty czujesz się w niej dobrze . Już biegnę do wątku o cegłach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
traumhaus 22.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Madula, jakiej firmy jest lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 22.01.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 madulaa w jakich kolorach planujesz dodatki?mała tak kuchenka, faktycznie...ale bardzo jestem ciekawa czym będziesz próbowała przełamać szarości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Amberwind a gdzie mogę zobaczyć Twoja nowa kuchnię? Moge prosić ewentualnie o fotki na priv? Zastanawia mnie dlaczego piszesz "Logistycznie wymagalo dobrego zaplanowania szuflad"...Chodzi o to, zeby uzyskać jak najbardziej praktyczny układ czy o jakieć techniczne problemy? zobaczyc mozna u mnie w domu, a poza tym no chyba wiadomo jak wygladaja fronty bez podzialu, a jak z podzialem? Jesli chodzi o logistyczne zaplanowanie wyposazenia szuflad, to zgodnie z preferencjami. Za jednym frontem mam talerze, misy, talerzyki i sztucce, za innym frontem w szufladowych box'ach przyprawy, artykuly sypkie, produkty do pieczenia itp. itd. Chodzi o to, ze otwierajac jeden front mam dostep do wszytstkiego co moze sie przydac np. do gotowania, czy nakrycia stolu. Z drugiej strony mam dosc spora kuchnie i otwarcie wszystkich frontow (np. tych naprzeciwko siebie) daje mi jakies 1,5 metra swobodnego przejscia miedzy nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 22.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Madula, jakiej firmy jest lodówka? lodówka Bosch A++ madula a w jakich kolorach planujesz dodatki? mała tak kuchenka, faktycznie... ale bardzo jestem ciekawa czym będziesz próbowała przełamać szarości ? Tak myślałam o dodatkach i nie jestem pewna. Szary, beż, do tego cegła. Czy można tu coś jeszcze innego wprowadzić? Edytowane 24 Stycznia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annol 23.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 madula, czy twoja kuchnia jest na wysoki połysk, czy tez masz matowe fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Madula moim zdaniem możesz wprowadzać kolory które już masz w dodatkach jednak różniące się odcieniem i tak np ja proponuję kilka dodatków grafitowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 23.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Annol- mam wysoki połysk Venus_m - dobry pomysł z odcieniami, innych kolorów nie chciałabym wprowadzać Bałam się wrzucić tu swoje zdjęcia ale widzę, że nie jest tak źle i krytycznie. Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 25.01.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Może kogoś zainspiruje moja kuchnia- brakuje okapu (czeka na montaż w garażu) i dodatków ale jestem ciekawa Waszych opinii. Dwa lata czyta to forum i w końcu mogę coś dać od siebie. http://images50.fotosik.pl/1325/5048037b37da23e3m.jpg http://images45.fotosik.pl/1318/78e0d043e018723bm.jpg Piękna Kuchnia! Ja będę mieć całą białą wraz z wyspą, ale jak miałabym się przekonać do innego koloru, to do takiego jak na Twojej wyspie -pięknie. Zdradż proszę jeszcze z czego masz blat i zlew? Czy to Corian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 25.01.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Straszenie ciemne te fotki (a może dodazdrowia wrzuci przy innym oświetleniu), chyba że u mnie tylko tak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 25.01.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Witam! Moja kuchnia - mieszkam na Słowacji w drewnianym domku który ma już prawie 90 lat. Lubię wiejski styl, dużo dodatków, ale także funkcjonalność. Pomieszczenie w którym jest kuchnia jest bardzo małe dlatego biała kuchnia sprawia że optycznie wygląda na większą. Mugaty miały mieć białą fugę, ale pomimo że cały projekt był mój, mąż się uparł że będą brązowe, no i chociaż myslałam że to położy cału koncept, wygląda to całkiem nieźle. Wielkim wyzwaniem było namontowanie całej kuchni na ścianach o odchylenia - + 10 cm, ale udało się http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3009407,2,3,4.html Czekam na opinie.... jakiegokolwiek charakteru Pozdrawiam z zaśnieżonej Słowacji Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez ZojaART Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nasza - nieużytkowana jeszcze,niedosunięta lodówka i brak nad nią listwy.. jejku grzech takie brzydkie zdjęcia dawać, nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ZojaART dla mnie bomba, nie chciałabym w niej sprzątać ale czadersko to wyszło no i piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 25.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ZojaART - piękna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ZojaArt b.przyjemna ta Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ZojaART piekna kuchnia! ciepla, domowa...wlasnie taka chcialabym zrobic u tesciow! tylko sie zastanawiam co zrobic z gornymi szafkami...mieszkanie ma chyba ze 3,2m...ale to juz innym razem w innym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 25.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zojart ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts