Nataly Design 15.02.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jest to dobry argument ale można było choć zasugerować.Moim zdaniem byłoby ładniej. Monikaa13 masz rację , my zawsze sugerujemy ale "klepnięcie" zawsze należy do Klienta .. Klient przymierzał , przymierzał i tak wybrał ... Pozdrawiam , nataly-meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.02.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kronopol - Consuela (4 cm) ja tez mam Kronopol, tylko ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Chlebak nie, nie ma miejsca na niego. Chleb mamy w schowku ale kiedyś chcieliśmy coś takiego: http://www.alejahandlowa.pl/obr/34596139/2742d1980adce77c_8fde99f9133da56c4e389a44c41615d3_d.jpg ale nie spotkał się z entuzjazmem forumowiczów więc sobie odpuściłam, bo sama nie jestem przekonana. hmm...a dlaczego sie nie spodobal? zdecydowanie jeszcze cos zoltego by sie kuchni przydalo a moze cala sciana w zoltych kaflach? albo pociagnac je do gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie, nie, nie przesadzajmy,to nie ma być żółta kuchnia. Moim zdaniem tak jest ok. Co za dużo to nie zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.02.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Monia a to jest stojak na ręcznik papierowy? Mi się bardzo podoba Te płytki w akcencie są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tak, to jest stojak na papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 monikaa13 z ta zolta sciana to byla tylko taka luzna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 monika super ten stojak na papier, idealnie by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) monika, ja bym nie dokładała już więcej "drobnicy" w żółtym. masz przecież doniczki i literki. faktycznie, fajne wyglądałoby coś*dużego w tym kolorze. najlepiej krzesło. może kiedyś zapragniesz zmienić te, które masz i zmontujesz jakiś*mix z żółtym ten kolor jest boski. ja też mam tę fotkę inspiracyjną we własnych inspiracjach, ale ja nie należę do tych kolorystycznie odważnych i podobnie jak Ty , nie mogę uwierzyć w ścianę niczym niezabezpieczoną ( w sensie szkło, kafle, itp.). szczególnie, jeżeli chodzi właśnie o tłuszcz, lub bulgoczący sos pomidorowy.... ale, jeżeli uwierzę, to moja następna kuchnia na pewno dostanie taką ścianę....bo szkło trzeba po kaaaaaażdym gotowaniu czyścić!!!!!!!!! ...bynajmniej u mnie Edytowane 15 Lutego 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.02.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 malka, popieram!!!! jeżeli wzrost Wam na to pozwala, zrównajcie poziomy blatu i parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
showme 15.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 i ja wkleję moją kuchnię - dla odmiany już użytkowaną, obecnie lat 4 gdzie można zakupić taki zegar na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 malka, popieram!!!! jeżeli wzrost Wam na to pozwala, zrównajcie poziomy blatu i parapetu O ile ja zrozumiałam, to malka właśnie chciała mieć blat wyżej niż parapet, by uzyskać taki efekt jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja bym się bała samą farbę i imoregnat koło płyty - tym bardziej, że często blenduję zupy/sosy i pryska obawiam się, że nawet tikkurila sobie nie da rady - albo po kilkukrotnym umyciu ściany będzie jaśniejsza. Ja dałam płytki szare i które się zlewają ze ścianą i nie rzucają się aż tak w oczy,ściana i blat też szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 My mamy właśnie Tikurillę i mówię wam, nie da rady plamom, chyba że będzie się mocno szorować ale wtedy bałabym się właśnie zmycia koloru po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) czyszczenie sciany pomalowanej 'super-ekstra' farba to pol biedy...gorzej jak sie obije. a mi sie to ciagle zdarza. zawsze sie tluke garami po calej kuchni zawsze mozna zrobic 'lamperie' olejna - kolor nie zejdzie nawet po uzyciu druciaka Edytowane 15 Lutego 2012 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O z tą olejną to się zgodzę, niestety źle mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O ile ja zrozumiałam, to malka właśnie chciała mieć blat wyżej niż parapet, by uzyskać taki efekt jak u mnie. dokładnie tak Choć może, nie to,że chciałam, po prostu mam nisko osadzone okna , albo grubą wylewkę - jak kto woli , dotychczas nie umiałam sobie wyobrazić parapetu nizej - Ty mi pokazałaś jak to będzie wyglądać , a że obecnie mam wysoko blaty, chciałam by tak tez było w domu ja bym się bała samą farbę i imoregnat koło płyty - tym bardziej, że często blenduję zupy/sosy i pryska obawiam się, że nawet tikkurila sobie nie da rady - albo po kilkukrotnym umyciu ściany będzie jaśniejsza. daje radę , nic nie jaśnieje, choc przyznam, że druciakiem nie szoruję , a kolor jest ,ze tak to ujmę "zasadniczy" -4503 , wiec raczej nie z tych delikatnych. I tak jak mówiłam wcześniej,sufit mam pomalowany "zwykłą" farbą i gdy frytki mi eksplodowały, ściany wyczyściłam bez problemu, natomiast na suficie zostały plamy.... i dobrze czas na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.02.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a, wyyyżej . wychodzi moje czytanie "po łebkach".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.02.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 malka opisz dokładniej jak wyglądało to eksplodowanie frytek, bo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 malka opisz dokładniej jak wyglądało to eksplodowanie frytek, bo jestem ciekawa Ja raczej nie kupuję gotowych mrożonych frytek, lecz robię sama, i na dodatek smażę w garnku z olejem jak w średniowieczu i jak juz pokroję te ziemniaczki, to zalewam je zimną wodą, by wypłukac troche skrobi i by nie ściemniały. A że mam wielce pomocnego małżonka, i wciął mi się w robotę, bezmyslnie wrzucił takie mokre na gorący olej. Pierdyknęło, zaskwierczało i zionęło ogniem...olej był wszedzie tylko nie w garnku, frytki tez - z sufitem włącznie wystarczajaco obrazowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts