Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ponieważ mam z tym na codzień do czynienia i montujemy to w swoich meblach .

No właśnie. Osobiście drażni mnie Twoja reklama i to bardzo. Nie wiem na jakiej zasadzie masz to ugadane ale na moim forum, by to nie przeszło.

Co do lampek to mam na myśli takie np. pierwsze z brzegu:

http://www.apdmarket.pl/images/oswietlenie_podszafkowe_kuchnia.jpg

Poza tym nie każdy musi mieć to co Ty akurat montujesz i polecasz (w tym konkretne firmy!!!) To nie jest rzetelna pomoc, to jest reklama i ja osobiście komenatrzy i opinii reklamodawców nie uznaję.

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madziochna - zgadzam się z przedmówczyniami - kuchna bardzo fajna, lubię połączenie bieli z dębowymi blatami (sama tak mam), ale zegar mi sie nie podoba - pasuje bardziej do kuchni w stylu retro, a Twoja jest nowoczesna. Jest tyle fajnych zegarów na rynku, np. Karlsson, można wybrać coś fajnego i z jajem. No i pochowałabym trochę "pierdółek".

No właśnie. Osobiście drażni mnie Twoja reklama i to bardzo. Nie wiem na jakiej zasadzie masz to ugadane ale na moim forum, by to nie przeszło.

Co do lampek to mam na myśli takie np. pierwsze z brzegu:

http://www.apdmarket.pl/images/oswietlenie_podszafkowe_kuchnia.jpg

Poza tym nie każdy musi mieć to co Ty akurat montujesz i polecasz (w tym konkretne firmy!!!) To nie jest rzetelna pomoc, to jest reklama i ja osobiście komenatrzy i opinii reklamodawców nie uznaję.

Każdego coś może drażnić ...i w dzisiejszych czasach może sobie pisać co chce .. Jeżeli wszystko wiesz to nie potrzebujesz porad , ja natomiast mam bardzo dużo pytań od forumowiczów i staram się na nie odpowiedzieć i oczywiście pomóc . Prace mam z innych źródeł ...

Co z tego że piszę że halogeny są firmy Elektra .. uważam że to dobrze bo nikt inny takich nie robi . Lampki które wstawiłaś stosowało się kilka lat temu i chyba lepiej mieć coś nowszego i ciekawszego skoro jest to na rynku ...

Nie musisz uznawać moich opinii i komentarzy , Twoje prawo i wola ale daj spokojnie poczytać innym , może komuś innemu się przydadzą .. Pozdrawiam

Monikaa13, wiem,że u Ciebie brak górnych półek - bo juz kiedyś zachwycałam się Twoją kuchnią :-) myślałam,że poza kuchnią masz pomontowane ledy, stąd moje pytanie jakie, gdzie itd.,

natomiast jesli chodzi o nataly - wiem,że pisząc tu na forum robi reklamę ...i na to biorę poprawkę ( i pewnie inni też), ale również fachowo doradza - ja tam kuchni od niego nie wezmę, ale przynajmniej podpatrzę jakie rozwiązania są możliwe;

bo niestety raczej zostałam na etapie lampek trójkątnych jakie pokazała Monikaa13 i gubię się - -nie wiem czego mam szukać, a nie ukrywam,że również zależy mi na oświetleniu energooszczędnym;

wiem tylko,że chce mieć blaty dobrze i mocno oświetlone i żeby światło nie było białe jak od tradycyjnych świetlówek;

Pewnie się komuś przydadzą ale i tak uważam Twoje wypowiedzi za reklamę.

Co do lampek to tylko przykład pierwszy z brzegu. Wiem, że stare, miałam takie w starym mieszakaniu i już bym takich nie zastosowała, chodziło mi tylko o przykład. Nie tylko taśmy są do wykorzystania.

Zresztą nie tylko Ty masz super pomysły i nie tylko firma Elektra ma tam jakieś super rozwiązania. To też reklama!

Zgadzam się, Nataly może doradzać - pewnie ale nieraz w tym doradzaniu trzeba zachować umiar. Doradzanie ze wskazaniem konkretnej, jednej firmy to dla mnie reklama i już.

Jedno trzeba przyznać kuchnie ma piękne, mnie się bardzo podobają ale od tego jest strona www i takie tam, a nie wątek pokażcie swoje kuchnie. Zdjęcia kuchni są praktycznie w każdym jego poście. Powinien być osobny wątek - ekspercki i wtedy tam może doradzać. Mnie to drażni ale cóż ja mogę :)

madzioochna kuchnia bardzo fajna, udała Ci się :yes:

i mimo, że nie lubię białych kuchni (sama nie wiem dlaczego, może dlatego, że w pewnym sensie nastała moda na białe kuchnie, tak jak kiedyś na wenge), to Twoja jest taka cieplutka, miła i jak sama piszesz - jesna i przestronna :D

uwagi mam takie jak poprzednicy... wysoka zabudowa w kącie jakoś mi nie gra, coś tam burzy cały ład i porządek tej kuchenki

ja bym tą całą ścianę do końca zabudowała na równo, beż żadnej wnęki, bo blatu roboczego i tak masz od groma i ciut :lol2:

no i ten stolik mnie się średnio podoba, ale to już indywidualna sprawa, prawda?

Zgadzam się, Nataly może doradzać - pewnie ale nieraz w tym doradzaniu trzeba zachować umiar. Doradzanie ze wskazaniem konkretnej, jednej firmy to dla mnie reklama i już.

Jedno trzeba przyznać kuchnie ma piękne, mnie się bardzo podobają ale od tego jest strona www i takie tam, a nie wątek pokażcie swoje kuchnie. Zdjęcia kuchni są praktycznie w każdym jego poście. Powinien być osobny wątek - ekspercki i wtedy tam może doradzać. Mnie to drażni ale cóż ja mogę :)

Cóż, pozostaje tylko podpisać się pod wszystkim co napisała monikaa13

Wyobraźmy sobie, że takich ekspertów będzie się pojawiać coraz więcej. Wątek zamiast z własnych realizacji i inspiracji będzie składał się z reklamodawców. Na Inspiracjach Leroya nataly też zapoczątkował serię reklamujących się lepszych lub gorszych wykonawców :(

Moim zdaniem powinien być osobny wątek ekspercki i tam niech nataly hula i doradza ile tylko ma ochotę.

No wiemy, że ma ale właśnie też nie wiem na ile może sobie pozwolić. Może ten płatny profil pozwala na pokazywanie i reklamowanie swoich usług i nie tylko tu w tym wątku - nie wiem.

Ale nie zmienia to faktu, że jak paru takich fachowców wykupi reklamę i będzie tu pokazywała swoje dokonania to z naszych kuchni nic nie zostanie. A osobiście wolę kuchnię "zwykłego" forumowicza. Wtedy można porozmawiać o tym czy o tamtym, a z takim wykonawcą rozmowa nie jest obiektywna.