mpiotrowski 07.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A czy ktoś ma blat drewniany z klejonki oklejony obłogiem? Firma, która robi mi kuchnie proponuje takie rozwiązanie jako trwalsze i ładniejsze wizualnie...Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Proszę pytania nt. blatów stawiać w wątku blatowym: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?70088-Blat-kuchenny-materia%C5%82y-marki-problemy-i-wszystko-inne...&highlight=blat Bałagan tu jest okropny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 07.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Proszę pytania nt. blatów stawiać w wątku blatowym: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?70088-Blat-kuchenny-materia%C5%82y-marki-problemy-i-wszystko-inne...&highlight=blat Bałagan tu jest okropny... Zadałam to pytanie również na wątku blatowym, ale tam bardzo rzadko forumowicze zaglądają..W tym wątku jest zdecydowanie większy ruch i dużo mądrych rad, dlatego pozwoliłam sobie również tutaj zasięgnąć informacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 07.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam , myślę że to będzie dobra grubość , z tym że nie wiem jakich rozmiarów jest stolik barowy , dla przykładu ten stolik ma 1200 mm długości . 400 głębokości i 1100 mm wysokości i ma 60 mm grubości : http://www.nataly.pl/podstrony/img/1686.jpg Pozdrawiam dziękuję, mój stolik będzie miał takie same wymiary jak ten na zdjęciu / z wyjątkiem grubości oczywiście / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 08.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dyskusja nad kuchnią Dorovanek, adoracją i krytyką usunięta. Koniec tematu Ciężkie jest życie moderatora, ale ktoś musi trzymać w ryzach ten żywioł forumowy :D:D Czoła chylimy, dobrą robotę podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.03.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Niestety nie miałm okazji zobaczyć ani poczytać o kuchni Dorovanek a musiało się nieźle gotować skoro Joliska tak zrobiła. Przy okazji gratuluje Jolisce umieszczenia zdjęć na portalu wnętrzarskim gdzie tylko wybrańcy mają taką możliwość. Od razu poznałam, że to Twoje wnętrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zaglądam tu co jakiś czas. Na razie kuchni jeszcze nie ma, a za mała wiedza, żeby się więcej udzielać. Trafiłam jednak na zdjęcia kuchni Dorovanek i początek dyskusji sugerującej zmianę koloru ścian, ale raczej pozytywnie odnoszące się do samej kolorystyki mebli (zresztą z tymi uwagami się zgadzam). Nie wiem, co było dalej i jak gorąco. Zastanawia mnie jednak samo "posprzątanie". Czy taka dyskusja nie powinna zostać? Może jest wtedy trochę bez kontekstu, bo nie ma zdjęć. Jednak jakaś wymiana zdań była. Czy jak czyjaś kuchnia budzi bardziej krytyczne uwagi niż zachwyty, zawsze jest "sprzątanie"? Nie chodzo o to, że się czepiam. Chciałabym wiedzieć, jakie są reguły. Jeśli bowiem po czasie zostają zwykle posty i kuchnie pozytywnie odebrane, to Ci co dostają "negatywa" mogą się dziwnie czuć - "cały wątek, większość pochwał, a mnie się tak oberwało" i sobie idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 08.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zastanawia mnie jednak samo "posprzątanie". Czy taka dyskusja nie powinna zostać? Może jest wtedy trochę bez kontekstu, bo nie ma zdjęć. Jednak jakaś wymiana zdań była. Czy jak czyjaś kuchnia budzi bardziej krytyczne uwagi niż zachwyty, zawsze jest "sprzątanie"? Nie chodzo o to, że się czepiam. Chciałabym wiedzieć, jakie są reguły. Jeśli bowiem po czasie zostają zwykle posty i kuchnie pozytywnie odebrane, to Ci co dostają "negatywa" mogą się dziwnie czuć - "cały wątek, większość pochwał, a mnie się tak oberwało" i sobie idą. Łojeju, na pewno nie jest tak, że krytyczne uwagi=usuwanie postów przez moederatrów Ja jestem o tym przeświadczona na podstawie czytanych wymian zdań, a jestem na forum w sumie od niedawna Natomiast uważam za słuszne i uzasadnione usuwanie i przenoszenie postów zaśmiecających wątek. Bo po co komyś kilka stron dyskusji bez kontekstu, czyli zdjęć. Ciebie jak jesteś na bieżąco może i to ciekawi, ale dla osób zaglądających z doskoku, głównie oglądającyhc zdjęcia, to włąśnie przerost ilości dyskusji jest odstraszający. Bo muszę przebić się przez 10 stron tekstu żeby w końcu znaleść to czemu ten waek jest poświecowny, czyli zdjęcie kuchni, którą ktoś chciał się pochwalić. Właściwie powinnam sama się zganić za kontynuoowanie off-topica, ale się nie mogłam powstrzymać przed pochwałą dla moderatorskiej pracy joliski (w sensie czuwającego moderatora ) i wywołałam nową nietematyczną dyskusję Więc zmykam i siedzę cichutko i oglądam (do momentu, kiedy się znowu nie będę mogła powstrzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.03.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Spireo, to była regularna pyskówka z niefajnymi, bardzo emocjonalnymi tekstami. Meritum było niewiele, o ile w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hmn...Jola a nie ma takiej możliwości aby na forum w danym wątku przesortować np że chce się tylko obejrzeć galerię dla wybranego wątku? Forum Archonu tak ma np, kogo by interesowała treść to by sobie czytał, kto tylko chciałby obejrzeć zdjęcia nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.03.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie ma takiej mozliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Hmn...Jola a nie ma takiej możliwości aby na forum w danym wątku przesortować np że chce się tylko obejrzeć galerię dla wybranego wątku? Forum Archonu tak ma np, kogo by interesowała treść to by sobie czytał, kto tylko chciałby obejrzeć zdjęcia nie Uwielbiam tą funkcję na archonowym forum, tez żałuję że jej tu nie ma - byłoby o wiele łatwiej wasze piękne kuchnie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ludziki, na forum mamy ponad 5 milionów postów... Ale propozycje można składać tu: http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum A w tym miejscu off top kończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 09.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja zdecydowalem sie pociagnac taka sama podloge jak w pokoju dziennym do kuchni (tez "drewnianą" - noce naturale by my way) niestety jak to się komponuje z białą lakierowaną kuchnią to będę mógł powiedzieć dopiero za jakieś 2-3 miesiące, bo kuchni najnormalniej w świecie jeszcze nie ma... My bedziemy generalnie na calym parterez ( poza gabienten i garderoba ) czyli salon, jadalnia, kuchnia i czesc komunikacyjna plytki jasne http://www.paradyz.com/Collection/living-room/affron/affron_beige a na srodku salonu - jakies 20m2 bedzie deska barlinecka. forumuser - seria my way jest sliczna, bardzo mi sie podoba. W pierwszym zamysle chcialam ja dac na calosc ale troche za ciemna na taka duza przestrezn mi sie wydala a poza tym maz koniecznie chcial drewna troche stad taka decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Uwielbiam tą funkcję na archonowym forum, tez żałuję że jej tu nie ma - byłoby o wiele łatwiej wasze piękne kuchnie oglądać proszę o podanie linka, bo chciałabym kuchnie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 10.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 proszę o podanie linka, bo chciałabym kuchnie pooglądać Barbara74Chyba żle zrozumiałaś wypowiedż Sylwii,chodzi o to że tu na forum nie ma takiej opcji jak ma archon gdzie można oglądać same zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.03.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Barbara74Chyba żle zrozumiałaś wypowiedż Sylwii,chodzi o to że tu na forum nie ma takiej opcji jak ma archon gdzie można oglądać same zdjęcia:) Jakoś nie bardzo potrafię na wspomnianym forum znaleźć cokolwiek, że o opcjach nie wspomnę ... Widzę tylko projekty o nazwach, które nic mi nie mówią i co? Mam każdy projekt otwierać i kuchni szukać? Nie kumam ... Już wolę naszego Muratorka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Anulek, na tamtym forum masz dwie kolumny, jedna z wpisami i zdjęciami, druga z samymi zdjęciami. Po naciśnięciu liczby z ilością zdjęć pojawiają Ci się same fotki bez tekstu. Jak chcesz przeczytać tekst naciskasz wypowiedź pod zdjęciem i odsyła Cię do danej wypowiedzi na forum. Fajne ułatwienie Przepraszam za zboczenie z tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 10.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ok - już tak oglądałam, ale myślałam, że można znaleźć zdjęcia tylko kuchni Mimo różnych lotów dyskusji wolę jednak zostać tutaj Kończąc OT czekam na nowe kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 To raczej chodziło o samą formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts