Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie zaśmiecasz mojego umysłu ani nie zajmujesz mi czasu. Po prostu jesteś nowym użytkownikiem i to była podpowiedź z mojej strony. Tak sie stało w wielu przypadkach np. kuchnia bluzee. Zapewniam cię że gdybyś miała własny wątek te same osoby które tu podpowiadają odezwą się z radą u ciebie. A wątek tutaj brzmi pochwalcie sie swoimi kuchniami a nie podpowiedzcie oczkazielone i doradzajcie w kuchni której nie ma. Nie rozumiem natomiast twojego tonu wypowiedzi, ale to już Twój problem....

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmm... to ja moze jednak cos takiego zrobie. O ile bede umiała :) czytałam was od pierwszej strony, ponad 3 tyg :) wiekszosc ludzi sie radzi,albo przed, albo w trakcie juz. Ale, ok, rozumiem. Postaram sie nie zawracac głowy.

Mimona ja żadnego tonu nie miałam, mylna interpretacja :)

a najlatwiej przeniesc sie z pytaniami do watku PROJEKT KUCHNI

potwieeerdzam!!! co prawda, nie mój, ale cudny , śmietankowy seeen :D

queenne, jak już sie wprosisz na herbatkę, weźmiesz mnie ze sobą ?...

Ja też bym tam chętnie przysiadła na kawkę, bo czułabym się w tej scenerii jak w dobrej kawiarni. Taki bezowy klimat (od bezy - ciastka, to nie literówka w słowie "beżowy" ;))

W domu nie dałabym rady wytrzymać pewnie dłuzej niż dzień w takiej aranżacji, ale i tak mi się podoba. Brawo za konsekwencję i dopracowanie w każdym szczególe :)

zamieniłabym miejscami lodówkę z piekarnikiem. :)A mikrofala nie jest za wysoko?;) Na tej ścianie po prawej stronie jest tv?

Klimatyzator LG, pod nim bedzie stół z krzesłami, do tego dojdzie blat z staronu z panelami na scianę i wykończeniem frezowanym (bez spoin całość) w kolorze metallic Yukon i wklejonym zlewem samsunga

Powstająca kuchnia...

http://i.imgur.com/dFVhz.jpg

http://i.imgur.com/0urEn.jpg

na razie zdjęcia z telefonu, lepszej jakości na koniec z blatem.

Ciekawie zaplanowana , tylko rzeczywiście sprzęty troszkę za wysoko ale przez to tworzy się jedna linia szuflad i jak nie przeszkadza to właścicielce to może tak być , nie wiem czy dobrze widzę czy ten fornir to teak ? I mam pytanie jaki okap jest zastosowany i jak płyta gazowa czy elektryczna ? Proszę uważać na blat bo tego typu staron ma tylko powłokę metaliczną i łatwo ją "przetrzeć..." Mieliśmy już raz taki problem właśnie z tym staronem .. Pozdrawiam i czekam na końcowe fotki ..