mimona 20.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 nie zaśmiecasz mojego umysłu ani nie zajmujesz mi czasu. Po prostu jesteś nowym użytkownikiem i to była podpowiedź z mojej strony. Tak sie stało w wielu przypadkach np. kuchnia bluzee. Zapewniam cię że gdybyś miała własny wątek te same osoby które tu podpowiadają odezwą się z radą u ciebie. A wątek tutaj brzmi pochwalcie sie swoimi kuchniami a nie podpowiedzcie oczkazielone i doradzajcie w kuchni której nie ma. Nie rozumiem natomiast twojego tonu wypowiedzi, ale to już Twój problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Oczkazielone ja też radzę abyś założyła swój wątek np w dziale galerie domu forumowiczów, bo kiedyś zdjęcia wrzucisz Zresztą prędzej czy później admin osobiście Cię o to poprosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oczkazielone 20.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 hmm... to ja moze jednak cos takiego zrobie. O ile bede umiała czytałam was od pierwszej strony, ponad 3 tyg wiekszosc ludzi sie radzi,albo przed, albo w trakcie juz. Ale, ok, rozumiem. Postaram sie nie zawracac głowy. Mimona ja żadnego tonu nie miałam, mylna interpretacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 hmm... to ja moze jednak cos takiego zrobie. O ile bede umiała czytałam was od pierwszej strony, ponad 3 tyg wiekszosc ludzi sie radzi,albo przed, albo w trakcie juz. Ale, ok, rozumiem. Postaram sie nie zawracac głowy. Mimona ja żadnego tonu nie miałam, mylna interpretacja a najlatwiej przeniesc sie z pytaniami do watku PROJEKT KUCHNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kuchnia u moich Rodziców. http://images43.fotosik.pl/1428/9022b4284f325d0cmed.jpg śliczna, chętnie wpadałabym tam na herbatke i ciasteczka chociaż sama bym takiej dla siebie nie zrobiła...to ta jest fantastyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.03.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 śliczna, chętnie wpadałabym tam na herbatke i ciasteczka chociaż sama bym takiej dla siebie nie zrobiła...to ta jest fantastyczna potwieeerdzam!!! co prawda, nie mój, ale cudny , śmietankowy seeen queenne, jak już sie wprosisz na herbatkę, weźmiesz mnie ze sobą ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 22.03.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 potwieeerdzam!!! co prawda, nie mój, ale cudny , śmietankowy seeen queenne, jak już sie wprosisz na herbatkę, weźmiesz mnie ze sobą ?... Ja też bym tam chętnie przysiadła na kawkę, bo czułabym się w tej scenerii jak w dobrej kawiarni. Taki bezowy klimat (od bezy - ciastka, to nie literówka w słowie "beżowy" ) W domu nie dałabym rady wytrzymać pewnie dłuzej niż dzień w takiej aranżacji, ale i tak mi się podoba. Brawo za konsekwencję i dopracowanie w każdym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.03.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja też bym tam chętnie przysiadła na kawkę, bo czułabym się w tej scenerii jak w dobrej kawiarni. (...) Brawo za konsekwencję i dopracowanie w każdym szczególe oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 może załóż osobny to przeniosę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 22.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Powstająca kuchnia... http://i.imgur.com/dFVhz.jpg http://i.imgur.com/0urEn.jpg na razie zdjęcia z telefonu, lepszej jakości na koniec z blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.03.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zamieniłabym miejscami lodówkę z piekarnikiem. :)A mikrofala nie jest za wysoko? Na tej ścianie po prawej stronie jest tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.03.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zamieniłabym miejscami lodówkę z piekarnikiem. :)A mikrofala nie jest za wysoko? tez o tym pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 22.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 zamieniłabym miejscami lodówkę z piekarnikiem. :)A mikrofala nie jest za wysoko? Na tej ścianie po prawej stronie jest tv? Klimatyzator LG, pod nim bedzie stół z krzesłami, do tego dojdzie blat z staronu z panelami na scianę i wykończeniem frezowanym (bez spoin całość) w kolorze metallic Yukon i wklejonym zlewem samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 fajnie się zapowiada nawet obrys mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 22.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kuchnia zapowiada się swietnie, ale dlaczego masz mikrofalę na wysokości głowy? Chyba ze nie zamierzasz z niej korzystać, bo nie wyobrażam sobie wyciągać talerza z gorącą zupą tak wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 bo mikrofala służy do robienia popcornu, a zupę to się w garnku na kuchence podgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 22.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Elfir podziwiam i zazdroszczę polotu i wyobraźni:) masz świetne pomysły:) potwierdzam może załóż osobny to przeniosę posty. założyłam Kuchnia Trajkotki jeszcze raz dziękuję :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 22.03.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dziekuje za komplementy i oczywiscie zapraszam na ciasteczka babuni:) Moj blad, ze dodalam zdjecia tylko przy sztucznym swietle.....w dzien kolory sa inne...biale to biale a nie ecru jak wyszly niektore meble:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 23.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Powstająca kuchnia... http://i.imgur.com/dFVhz.jpg http://i.imgur.com/0urEn.jpg na razie zdjęcia z telefonu, lepszej jakości na koniec z blatem. Ciekawie zaplanowana , tylko rzeczywiście sprzęty troszkę za wysoko ale przez to tworzy się jedna linia szuflad i jak nie przeszkadza to właścicielce to może tak być , nie wiem czy dobrze widzę czy ten fornir to teak ? I mam pytanie jaki okap jest zastosowany i jak płyta gazowa czy elektryczna ? Proszę uważać na blat bo tego typu staron ma tylko powłokę metaliczną i łatwo ją "przetrzeć..." Mieliśmy już raz taki problem właśnie z tym staronem .. Pozdrawiam i czekam na końcowe fotki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) bo mikrofala służy do robienia popcornu, a zupę to się w garnku na kuchence podgrzewa też w kuchence robię tylko popcorn i też mam na tej wysokości i wcale nie jest za wysoko:) xisio piknie będzie Edytowane 23 Marca 2012 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts