m4rsh4ll 27.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Pani Agnieszko a ten kran nie przeszkadza przy otwieraniu okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.03.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aga&Maciej bardzo ładna kuchnia:) planujesz coś na okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 28.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam , kuchnia oki z tym że proponowałbym na etapie projektu lakierowany bok do lodówki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 28.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aga&Maciej bardzo ładna kuchnia:) planujesz coś na okno? Tak, firany będą w całym domu (i to może jeszcze przed świętami) ale z tą kuchnią mam problem. Nie widzę tam firanki, może zazdroska bawełniana tego typu: http://allegro.pl/lambrekin-ecri-przelotki-17-i2229027359.html? może plisy tylko od dołu? a może coś mi podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 28.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Tak, firany będą w całym domu (i to może jeszcze przed świętami) ale z tą kuchnią mam problem. Nie widzę tam firanki, może zazdroska bawełniana tego typu: http://allegro.pl/lambrekin-ecri-przelotki-17-i2229027359.html? może plisy tylko od dołu? a może coś mi podpowiecie? Moim zdaniem macie zbyt nowoczesną kuchnię na takie lambrekiny tradycyjne... Zdecyodwanie roleta rzymska - bez wzorków, z gładkiego sztywnego materiału. a jeśli takie rozwiazanie jest dla was za nudne to można moim zdaniem nawet i coś takiego http://www.ardeko.pl/oferta/photo/rzymska1.jpg http://www.ardeko.pl/oferta/rolety_rzymskie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.03.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aantenka , świetna ta roleta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 28.03.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Moi rodzice mają prawie identyczną kuchnię (szary z czerwonym) mi się bardzo podoba, sama pomagałam kolory wybierać więc trudno żeby nie. Do tego mama powiesiła na ścianę obrazy Warhol-a moim zdaniem bardzo do takiej stylistyki pasują. Np. czarno-biała Merlin z czerwonymi ustami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mam prośbę do osób użytkujących swoje kuchnie, podpowiedzcie proszę, które z rozwiązań nie sprawdza się w praktyce, utrudnia pracę w kuchni, albo po prostu jest męczące. Na tym etapie jeszcze wiele mogę zmienić, a doświadczenia mam raczej z małymi (blokowymi) kuchniami, gdzie dosłownie -wszystko było na wyciągnięcie reki tu wstępny projekt http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200436-Kolejna-nudna-kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.03.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Aga&Maciej bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 29.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 a oto nasza kuchnia z WFM, brakuje jeszcze oświetlenia podszafkowego i kilku drobiazgów http://images41.fotosik.pl/1407/8f5fea3f9a1bc335med.jpg http://images37.fotosik.pl/1424/322120268859fea2med.jpg intensywna czerwień, fajna kuchnia tylko jak dla mnie ten kolor może nazbyt drażniący ja natomiast żyjąc intensywnie muszę uspokajać wzrok łagodnymi barwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 30.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Mam prośbę do osób użytkujących swoje kuchnie, podpowiedzcie proszę, które z rozwiązań nie sprawdza się w praktyce, utrudnia pracę w kuchni, albo po prostu jest męczące. Na tym etapie jeszcze wiele mogę zmienić, a doświadczenia mam raczej z małymi (blokowymi) kuchniami, gdzie dosłownie -wszystko było na wyciągnięcie reki tu wstępny projekt http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200436-Kolejna-nudna-kuchnia to chyba nie ten wątek, ale w nowej kuchni u moich rodziców nie sprawdziły się szafki otwierane do góry (takie same jak w prezentowanej tutaj czerwonej kuchni) są niewygodne dla wysokich (u nas wszyscy powyżej 1,7m) jak jedna osoba otwiera lub zamyka szafkę musi krzyczeć uwaga głowa do innej szykującej coś na blacie pod tą szafką bo otwierając lub co gorsza zamykając może go uderzyć. Super sprawdza się piekarnik na wysokości i szafki wszelakie kargo. W wysokiej zabudowie bardzo przydatna jest wysoka i wąska szafka na miotłę zmiotkę itp. Kuchenka indukcyjna jest też super, woda na herbatę i inne potrawy gotują się dużo szybciej niż w elektrycznym czajniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Proszę o radę, bo nie wiem czy wierzyć stolarzowi. Otóż, planuję wysoką do sufitu zabudowę, w której m.in. ma być lodówka. Wiem, ze w cokole musi być wentylacja, ale stolarz powiedział, że jeśli nad lodówką ma być szafka do sufitu, to pomiędzy nimi też trzeba zrobić kratkę. Nie spotkałam się z czymś takim i nie wiem to prawda czy tylko jego gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 to chyba nie ten wątek, ale w nowej kuchni u moich rodziców nie sprawdziły się szafki otwierane do góry (takie same jak w prezentowanej tutaj czerwonej kuchni) są niewygodne dla wysokich (u nas wszyscy powyżej 1,7m) jak jedna osoba otwiera lub zamyka szafkę musi krzyczeć uwaga głowa do innej szykującej coś na blacie pod tą szafką bo otwierając lub co gorsza zamykając może go uderzyć. ja w ogóle nie lubię wiszących szafek w kuchni miedzy innymi z powodu guzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 30.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aga&Maciej fajna kuchnia , odważna powiem kolorystycznie:) Mam pytanie jaki to okap tzn firma jesli to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Proszę o radę, bo nie wiem czy wierzyć stolarzowi. Otóż, planuję wysoką do sufitu zabudowę, w której m.in. ma być lodówka. Wiem, ze w cokole musi być wentylacja, ale stolarz powiedział, że jeśli nad lodówką ma być szafka do sufitu, to pomiędzy nimi też trzeba zrobić kratkę. Nie spotkałam się z czymś takim i nie wiem to prawda czy tylko jego gadanie. teoretycznie w zabudowie do sufitu, w której jest lodówka wentylacja powinna być w cokole i na górze. Możesz tego nie robić, ale w razie problemów z lodówką, serwis może nie uznać Ci gwarancji:) Lepiej więc o tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 teoretycznie w zabudowie do sufitu, w której jest lodówka wentylacja powinna być w cokole i na górze. Możesz tego nie robić, ale w razie problemów z lodówką, serwis może nie uznać Ci gwarancji:) Lepiej więc o tym pomyśleć Kurcze, myslałam(miałam nadzieję), że facet w maliny mnie wpuszcza. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 agalind, nie ma za co:-) Ja też planuję zabudowę do sufitu i kombinuję gdzie tę kratkę u góry umieścić, tak, żeby była niewidoczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Też o tym myślę i nie mam pojęcia gdzie to wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Też o tym myślę i nie mam pojęcia gdzie to wcisnąć. W najbliższym czasie planuję konsultację ze stolarzem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 30.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dziewczyny, a czy na dolnym cokole daje się uszczelkę? Spotkałyście się z takim rozwiązaniem? Mnie się to nie podoba, na lakierowanych cokołach bedzie ta uszczelka bardzo widoczna i brzydko to będzie wyglądało. Stolarz upiera się ,że praktycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts