piu 10.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam Ponizej moja kuchnia, mam nadzieje, ze zainspiruje kogos szukajacego bardziej tradycyjnych klimatow. Czeka mnie jeszcze pare szczegolow do wykonczenia (glownie wokol barku), ale efekt koncowy juz blisko:) http://img832.imageshack.us/img832/7945/p1030274v2.jpg http://img706.imageshack.us/img706/3231/p1030272v2.jpg jkom przepiękna jest ta ochra, cudnie dobrana do mozaiki To zresztą jeden z moich ulubionych kolorów, bardzo energetyczny Mimo wszystko coś mi tu nie pasuje. Na pewno jest to ten żyrandol, natomiast co do ścianki, to ja bym jej nie przemalowywała, ale dodała jeszcze tego kolorku w salonie i kuchni Troszkę namieszałeś tu stylistycznie, bo czarna mozaika z kontrastowymi fugami to bardziej nowoczesne klimaty, ale nie uważam tego za błąd, takie połączenia umiejętnie zrobione dają ciekawy i niebanalny efekt A ja bym barek zrobiła czarny....świetnie odbił by mozaikę i ramkę wokół pomarańczu. Reszta super jestem ZA o ile w kuchni pojawiło by się jeszcze coś w barwie ochry, np. w dodatkach To dobry pomysł Kupowałam dzisiaj lampy ( 4 sztuki ) i po długich poszukiwaniach w necie znalazłam ten sam model aż 3x taniej!!! Ale to są lampy, prosty produkt - można porównać cenę, gdy producent i nr artykułu są te same. A czy można porównać cenę kuchni? Gdyby się bardzo postarać, to pewno tak. My poszliśmy na łatwiznę. Zamówiliśmy markową kuchnię w wybranym studio bez kombinowania. Zależało nam jednak na sprawdzonej jakości bez straty czasu i nerwów. Wspomniałyście o projektach, dlatego dodam jeszcze, że to markowe studio wybrałam nie tylko ze względu na jakość mebli, ale także, a może głównie ze względu na dobry projekt. Współtworzyliśmy go już na etapie surowych murów, to bardzo ważne (!!!!) i pomoc projektanta była dla mnie nieoceniona. Dopasowaliśmy idealnie instalacje i układ ścian, dlatego koszt projektu zwrócił się wielokrotnie i procentuje funkcjonalnością i doskonałą ergonomią. Mimo znajomości tematu nie byłabym w stanie zrobić tego tak dobrze sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 piu - tak z ciekawości - dlaczego usuwasz napisane posty? Mają przecież identyczną treść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.04.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Basiu szuflady 120 cm na pewno możesz zobaczyć w Rust w Katowicach na Roździeniu- ale są już naprawdę duże a dzisiaj miałam zajrzeć tam bo przejeżdzałam obok) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Barbara 74-ja posiadam szuflady baardzo szerokie-180 cm-i bardzo polecam-pojemne i pomimo wielkosci poreczne.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja mam chyba 120 w łazience, owszem są wygodne (dobry przegląd wszystkiego naraz). Polecam umiejscowienie albo jednego długiego relingu albo dwóch krótkich rączek(tak mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 my tez mamy dwie krótkie rączki w 120 cm szufladach, z jednym byłoby ciężko zasuwać i odsuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 U nas brak uchwytow -system bezuchwytowy w calej kuchni,ale pomimo tego nadal bez problemu mozemy otwierac-w szufladach tych trzymamy garnki,patelnie itp-czyli szuflady te otwierane sa bardzo czesto;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.04.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ja czasembaaardzo żałuję, że nie zrobiłam właśnie bezuchwytowych dolnych szuflad/szafek, takich z servo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 U nas bez servo-taki zwykly Blum cischodomykajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.04.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 na frezie? możesz wrzucić fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Moge na mail-a,jesli to nie problem-jestem strasznie z doskoku i jeszcze sie nie nauczylam wklejac zdjec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Chociaz podgladam inych juz ladne kilka lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 15.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 U nas brak uchwytow -system bezuchwytowy w calej kuchni,ale pomimo tego nadal bez problemu mozemy otwierac-w szufladach tych trzymamy garnki,patelnie itp-czyli szuflady te otwierane sa bardzo czesto;)Pozdrawiam Witam , rozumiem że serwo-drive jest zamontowane w szufladach skoro nie ma uchwytów a tipony w szafkach otwieranych ? Czy dobrze rozumiem . Tylko jak jest otwierana zmywarka ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 15.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, mam małe pytanie, czy macie za meblami cokoły, czy tylko tam cokoły/listwy gdzie już nie ma mebli kuchennych??Zastanawiam się czy się daje przy takich kuchniach na wymiar, bo wtedy będę wiedziała kiedy powinnam zlecać pomiary po cokołach czy przed.Dziękuję z góry za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.04.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 nie zamierzam dawać cokołów za meblami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 nataly-przepraszam,ale sie chyba nie do konca dobrze wyslowilam...owszem mamy system bezuchwytowy,ale fronty sa sciete pod kontem 45 stopni ,wiec moge sobie wcisnac tam paluszki i otworzyc;)Tak wiec servo nigdzie nie posiadam-tylko system cichodomykajacy Blum a zmywarke otwieram bez problemu.Na marginesie jestem pod wrazeniem "Twoich"pieknych kuchni.POZDRAWIAM.Przeslalm kilka zdjec roboczych Venus-pisala ze zamiesci w moim imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 15.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Gumisiowa, piękna ta twoja kuchnia http://img855.imageshack.us/img855/2539/gumisiowa.jpg A tu instrukcja Elfir dotycząca wklejania zdjęć - bardzo jasna i przejrzysta : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197051-Jak-umie%C5%9Bci%C4%87-zdj%C4%99cie-na-forum Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 15.04.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Gumisiowa kuchnia wygląda na baaardzo ładną. Mam nadzieję, że opanujesz szybko technikę wklejania i pokażesz w całości. Zainteresował mnie stojący z tyłu stół. Możesz zdradzić co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 15.04.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Chętnie zobaczę resztę kuchni. spróbuj założyc sobie album na http://www.fmix.pl/, bardzo łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 m-333 bardzo dziekuje-cos mi to kiepsko idzie...wlasnie probowalam wg.Elfir ale totalna blondynka jestem...Madzioochna-stol byl robiony przez kuzyna stolarza-robil nam wszystkie elementy deboweDZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts