aniunia81 15.04.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 nie zamierzam dawać cokołów za meblami. Dzięki Elfir ja właśnie też miałam nie dawać stad moje pytanie, bo może powinno się. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.04.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Gumisieńko kuchnia jest śliczna http://images42.fotosik.pl/289/e9cafbb7bc7dfd3fgen.jpg http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=dsc02486p.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc02492dz.jpg&res=landing Ucz się szybciutko wklejać zdjęcia i pokazuj resztę Zajrzałam do Twoich postów - link powinien rozpoczynać się: [/b] a kończyć [b] Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 No strasznie sie napocilam i nic mi nie wychodzi poki co...tak czy inaczej co do kuchni-nasza wymarzona,miala byc bardzo oszczedna w formie.Prawda jest taka ze dom zaczelismy projektowac od kuchni tzn.najpierw powstal projekt ukladu mebli a pozniej cala reszta domu,jest jeszcze troche do dokonczenia-we wnece przy okapie ma sie pojawic okladzina debowa-tak aby pasowala do reszty dodatkow z debu,ale narazie naszym czasem zawladnal nasz malenki ukochany synek wiec wiele rzeczy stoi w miejscu...POZDRAWIAM I DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.04.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 gumisiowa WKLEJ TE FOTY WRESZCIE:rolleyes: bo jest co podziwiać, piękna, oszczędna w formie kuchnia Ja chciałam zapytac o krzesła w jadalni i stół, co to dokładnie i skąd, daj linka proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 malkul-ale ja strasznie tepawa jestem...i cos mi to nie idzie a doskakuje do kompa bo moj synek zabkuje i strasznie cierpi:(((((stol robil kuzym stolarz a krzesla przywiozlam z U.K -firma DWELL.CO.UK-chyba jeszcze sprzedaja ale strasznie wywindowali cene,moze uda mi sie wkleic zdjecie stolu i krzesel z bliska... kiedys..DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Przecież to nie jest adres obrazka tylko strony imageshacka z podglądem obrazka :|. Nie robisz wg instrukcji i ci nie wychodzi. Teraz musisz kliknąć prawym klawiszem myszy na obrazek i wybrać opcję "pokaż obrazek" (i wówczas skopiować adres) albo wybrać opcję "kopiuj adres obrazka". I już. http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=dsc02375q.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=dsc02381s.jpg&res=landing Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ojaaa....dopiero teraz miałam odebrać maile od Gumisiowej a tu proszę takie cacka sobie leżały na poczcie Prze-pię-knie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Elfir-wielki szacunek i jeszcze raz przepraszam-ja to wzrokowiec jestem i jak sie mi jak bucowi nie pokaze to klapa...PRZEPRASZAM,ale rozumiem ze ze znakow tez mozna bylo otworzyc?WOGOLE z kompem to ja na TY nie jestem...ale bede probowac do skutku;)nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Venus-DZIEKUJE-jak widzisz ,lepiej by bylo gdybys ty zdjecia wkleila:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.04.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=dsc02375q.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=dsc02381s.jpg&res=landing oooo jak ładnie!! strasznie fajna kuchnia, ale nie jestem obiektywna, bo nasza będzie bardzo podobna. Super wygląda te 5 kominów ze sprzętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ha,ha ha Basia a ja wlasnie u Ciebie bylam;)DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 jak dla mnie krzesła są super! jakie płytki sa na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.04.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Piękna kuchnia. Cuuudo. Układ kuchni i jadalni rewelacyjny. Marzę o takiej, o takim układzie. Ale mogę tylko pomarzyć... Pięknie, cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ola -fajnie,fajnie mam nadzieje ze bedziesz zadowolona i oczywiscie dziekuje:wiggle: Elfir-dziekuje bardzo!!!!Plytki to Affron Paradyz w macie;) asizo-dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 16.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa, przepiękna kuchnia! Pięknie wygląda połączenie bieli z beżem. U siebie planuję podobną kolorystykę i utwierdzam się w przekonaniu, że ten wybór jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 16.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa, kuchnia prezentuje się wspaniale. I super, że w końcu wspólnymi siłami udało się zdjęcia wkleić, bo widać,że do kuchni w czerni i bieli bez skrupułów można dać beżową podłogę, jesli komponuje się z pozostałą częścią domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 piękna kuchnia, swietny układ, równiez względem jadalni !!! brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 kurcze zakochałam się w tych krzesłach z jadalni gumisiowej Czy ktos widział gdzies takie ? prosze pomóżcie namierzyć. Kiedyś były na stonie modo4 ale juz dawno nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa, kuchnia śliczna. Myślę, ze czas założyć galerię, bo pewnie reszta wnętrz też niczego sobie:) Nie masz problemu z otwieraniem zamrażarki? Chodzi mi o frezy zamiast uchwytów. Chcę zrobić je też u siebie, ale w jakimś sklepie próbowałam otworzyć zamrażarkę i miałam z tym problem. Moze coś tam nie grało, ale o ile zmywarkę otworzyłam bez problemu, o tyle z zamrażarką był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 16.04.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam.Dla tych co retro - klimaty lubieją ...http://forum.muratordom.pl/showthread.php?30120-KOMINKI-nasze-!!!&p=5330243&viewfull=1#post5330243Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts