mariomili 16.04.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa graluluje gustu, kuchnia piękna, przestronna, jasna! Reszta domu też zapowiada się interesująco.Mam nadzieję że szybko nauczysz się sztuki wklejania zdjęć i pokażesz nam wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merle 16.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa, obiecująco to wygląda - dobra robota! Poproszę, jeśli nie sprawi to kłopotu, żebyś zrobiła dla mnie mały pomiar:- odległość od wyspy do blatu z płytą oraz od wyspy do ściany z drzwiami- odległość od wyspy do stołu jadalnianego- wymiary samej wyspy "na oko" wygląda ten rozstaw b. wygodnie i przestronnie; a sama kuchnia jaką ma powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 16.04.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Wieeeelki ukłon dla krzeseł.... Cudne są.. Gratuluję wyboru.. Jaki to producent? ... czy też może zamawiane u stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 GUMISIOWA Twoja kuchnia jest cudna! (tylko okap mi się nie podoba bo nie pasuje) I ten stół! I te krzesła! Zabudowa na ścianie rewelacyjna! Normalnie rzadko się to zdarza ale w tym przypadku dupę mi urywa Chyba poczułam ukłucie zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 merle-odleglosc miedzy wyspa a zabodowa z blatemi plyta-120 cm odleglosc pomiedzy wyspa ia szafa(wejscie do kuchni zaraz za wneka z plyta)okolo 150 cm odleglosc do stolu okolo 180 cm wielkos wyspy-240 na 80 cm-DZIEKUJE BARDZO M-333-DZIEKUJE RAZ JESZCZE-krzesla przywiozlam kilka lat temu z U.K strona http://www.dwell.co.uk(strasznie teraz ceny wywindowali-ale nadal maja je w sprzedazy)kupilam jak mielismy wylane fundamenty-wszyscy sie w glowe pokali,dobrze zrobilam bo teraz na starych taboretach bym siedziala:)(i pomyslec ze mialam je sprzedac 2 miesiace temu bo myslalam ze nie pasuja) mariomili-DZIEKUJE-ktos bardzo uprzejmy zaproponowal ze zalozy mi galerie i chyba sie zgodze tylko musze troche czasu znalezc-synek nie schodzi mi z rak:) agalind-DZIEKUJE-problemow nie mam zadnych-otwiraja sie spiewajaco:D malkul-odnosnie schodow wyslalam ci na priva-DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 rania-DZIEKUJE,czy ten domek w malenkim zdjeciu obok to Twoj?Juz mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Korozja-DZIEKUJE I trzymaj dupe:lol2:-pochlaniacz taki bo sie budzet konczyl i nie moglam go w zadnym wypadku przekroczyc-bo go wiecej nie bylo:(ale i tak jestem zadowolona-chociaz widzialam takie wypasione firmy Elica....no coz moze nastepnym razem-Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Arcia-ciebie pominelam-dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa to my czekamy na nowy wątek:)Pamietasz może gdzie kupywałas swoje płytki podłogowe i jaka to nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 mariomili-gres AFFRON PARADYZ w macie,mamy polozone na calym parterze lacznie z podloga w lazience-kupowalam w Bielsku w Syriuszu na Grazynskiego-bardzo mily pan Rafal pozwolil nam wynegocjowac z 124 na 80 zlotych za metr Aantenka-dziekuje,mysle ze pomimo bardzo oszczednych form i raczej minimalistycznej formy wykonczenia naszych wnetrz dzieki bezowi wyglada cieplo i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.04.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 To jest Affron Paradyż Beige mat? w internecie wygladaja na troche jasniejsze, a u Ciebie na podlodze super sie prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 To jest Affron Paradyż Beige mat? w internecie wygladaja na troche jasniejsze, a u Ciebie na podlodze super sie prezentują. Internet klamie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 merle-odleglosc miedzy wyspa a zabodowa z blatemi plyta-120 cm odleglosc pomiedzy wyspa ia szafa(wejscie do kuchni zaraz za wneka z plyta)okolo 150 cm odleglosc do stolu okolo 180 cm wielkos wyspy-240 na 80 cm-DZIEKUJE BARDZO M-333-DZIEKUJE RAZ JESZCZE-krzesla przywiozlam kilka lat temu z U.K strona http://www.dwell.co.uk(strasznie teraz ceny wywindowali-ale nadal maja je w sprzedazy)kupilam jak mielismy wylane fundamenty-wszyscy sie w glowe pokali,dobrze zrobilam bo teraz na starych taboretach bym siedziala:)(i pomyslec ze mialam je sprzedac 2 miesiace temu bo myslalam ze nie pasuja) mariomili-DZIEKUJE-ktos bardzo uprzejmy zaproponowal ze zalozy mi galerie i chyba sie zgodze tylko musze troche czasu znalezc-synek nie schodzi mi z rak:) agalind-DZIEKUJE-problemow nie mam zadnych-otwiraja sie spiewajaco:D malkul-odnosnie schodow wyslalam ci na priva-DZIEKUJE merle-czy tobie chodzilo o drzwi w kuchni-tarasowe?-odleglosc-od wyspy 110 cm-ale drzwi tarasowe otwieraja sie na zewnatrz,a powierzchnia kuchi to okolo 17 metrow kwadratowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 16.04.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 nataly-przepraszam,ale sie chyba nie do konca dobrze wyslowilam...owszem mamy system bezuchwytowy,ale fronty sa sciete pod kontem 45 stopni ,wiec moge sobie wcisnac tam paluszki i otworzyc;)Tak wiec servo nigdzie nie posiadam-tylko system cichodomykajacy Blum a zmywarke otwieram bez problemu.Na marginesie jestem pod wrazeniem "Twoich"pieknych kuchni.POZDRAWIAM.Przeslalm kilka zdjec roboczych Venus-pisala ze zamiesci w moim imieniu. Witam , już teraz rozumiem bo właśnie przy servo można zastosować fronty bez uchwytów . A w Twoim przypadku są bardzo dobre szuflady tandenboxy .. Dziękuję bardzo i pozdrawiam , chętnie zobaczę Twoją kuchnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisiowa, boska kuchnia!!!!!!!!!Piękna, szlachetna, ponadczasowa - FENOMENALNA!!!!!!!!!!!!!!Ty po takim wstępie, na widok którego szczęka opada (kuchnia i schody) MUSISZ pokazać więcej domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 16.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Gumisieńko kuchnia jest śliczna http://images42.fotosik.pl/289/e9cafbb7bc7dfd3fgen.jpg http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=dsc02486p.jpg&res=landing http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc02492dz.jpg&res=landing Ucz się szybciutko wklejać zdjęcia i pokazuj resztę Zajrzałam do Twoich postów - link powinien rozpoczynać się: [/b] a kończyć [b] Witam , bardzo ładna kuchnia , też w moim stylu , może dołożyłbym tylko delikatne opaski na około słupków w grubości blatów . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 SHarlotka-bardzo milo slyszec takie pochwaly od ludzi,tym bardziej,ze jeszcze wiele do umeblowania a pewnie do konca roku jestesmy bez szans,pomimo to kladlismy nacisk na jakosc tego co udalo nam sie zrobic(przynajmniej w miare mozliwosci)Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 16.04.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 rania-DZIEKUJE,czy ten domek w malenkim zdjeciu obok to Twoj?Juz mi sie podoba Mnie też się podoba, ale to niestety nie mój Mój domek w budowie jest w podobnym klimacie tzn parterowe pudełko z płaskim dachem Z wielką przyjemnością obejrzałabym pozostałe kąty w Twoim domu zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evel_ina 16.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 też mi się bardzo podobają krzesła z jadalni gumisiowej... czy ktoś może wie gdzie je można dostać w Polsce, albo może jakaś sprzedaż wysyłkowa za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 gumisiowa podała kto jest producentem. Zobacz sieć dystrybutorów na ich stronie internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts