Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gumisiowa, obiecująco to wygląda - dobra robota!

Poproszę, jeśli nie sprawi to kłopotu, żebyś zrobiła dla mnie mały pomiar:

- odległość od wyspy do blatu z płytą oraz od wyspy do ściany z drzwiami

- odległość od wyspy do stołu jadalnianego

- wymiary samej wyspy

"na oko" wygląda ten rozstaw b. wygodnie i przestronnie; a sama kuchnia jaką ma powierzchnię?

merle-odleglosc miedzy wyspa a zabodowa z blatemi plyta-120 cm

odleglosc pomiedzy wyspa ia szafa(wejscie do kuchni zaraz za wneka z plyta)okolo 150 cm

odleglosc do stolu okolo 180 cm

wielkos wyspy-240 na 80 cm-DZIEKUJE BARDZO

M-333-DZIEKUJE RAZ JESZCZE-krzesla przywiozlam kilka lat temu z U.K strona http://www.dwell.co.uk(strasznie teraz ceny wywindowali-ale nadal maja je w sprzedazy)kupilam jak mielismy wylane fundamenty-wszyscy sie w glowe pokali,dobrze zrobilam bo teraz na starych taboretach bym siedziala:)(i pomyslec ze mialam je sprzedac 2 miesiace temu bo myslalam ze nie pasuja)

mariomili-DZIEKUJE-ktos bardzo uprzejmy zaproponowal ze zalozy mi galerie i chyba sie zgodze tylko musze troche czasu znalezc-synek nie schodzi mi z rak:)

agalind-DZIEKUJE-problemow nie mam zadnych-otwiraja sie spiewajaco:D

malkul-odnosnie schodow wyslalam ci na priva-DZIEKUJE

mariomili-gres AFFRON PARADYZ w macie,mamy polozone na calym parterze lacznie z podloga w lazience-kupowalam w Bielsku w Syriuszu na Grazynskiego-bardzo mily pan Rafal pozwolil nam wynegocjowac z 124 na 80 zlotych za metr

Aantenka-dziekuje,mysle ze pomimo bardzo oszczednych form i raczej minimalistycznej formy wykonczenia naszych wnetrz dzieki bezowi wyglada cieplo i przytulnie

merle-odleglosc miedzy wyspa a zabodowa z blatemi plyta-120 cm

odleglosc pomiedzy wyspa ia szafa(wejscie do kuchni zaraz za wneka z plyta)okolo 150 cm

odleglosc do stolu okolo 180 cm

wielkos wyspy-240 na 80 cm-DZIEKUJE BARDZO

M-333-DZIEKUJE RAZ JESZCZE-krzesla przywiozlam kilka lat temu z U.K strona http://www.dwell.co.uk(strasznie teraz ceny wywindowali-ale nadal maja je w sprzedazy)kupilam jak mielismy wylane fundamenty-wszyscy sie w glowe pokali,dobrze zrobilam bo teraz na starych taboretach bym siedziala:)(i pomyslec ze mialam je sprzedac 2 miesiace temu bo myslalam ze nie pasuja)

mariomili-DZIEKUJE-ktos bardzo uprzejmy zaproponowal ze zalozy mi galerie i chyba sie zgodze tylko musze troche czasu znalezc-synek nie schodzi mi z rak:)

agalind-DZIEKUJE-problemow nie mam zadnych-otwiraja sie spiewajaco:D

malkul-odnosnie schodow wyslalam ci na priva-DZIEKUJE

merle-czy tobie chodzilo o drzwi w kuchni-tarasowe?-odleglosc-od wyspy 110 cm-ale drzwi tarasowe otwieraja sie na zewnatrz,a powierzchnia kuchi to okolo 17 metrow kwadratowych

nataly-przepraszam,ale sie chyba nie do konca dobrze wyslowilam..:rolleyes:.owszem mamy system bezuchwytowy,ale fronty sa sciete pod kontem 45 stopni ,wiec moge sobie wcisnac tam paluszki i otworzyc;)Tak wiec servo nigdzie nie posiadam-tylko system cichodomykajacy Blum a zmywarke otwieram bez problemu.Na marginesie jestem pod wrazeniem "Twoich"pieknych kuchni.POZDRAWIAM.Przeslalm kilka zdjec roboczych Venus-pisala ze zamiesci w moim imieniu.

Witam , już teraz rozumiem bo właśnie przy servo można zastosować fronty bez uchwytów . A w Twoim przypadku są bardzo dobre szuflady tandenboxy .. Dziękuję bardzo i pozdrawiam , chętnie zobaczę Twoją kuchnię .

Gumisieńko kuchnia jest śliczna :)

http://images42.fotosik.pl/289/e9cafbb7bc7dfd3fgen.jpg

http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=dsc02486p.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=dsc02492dz.jpg&res=landing

Ucz się szybciutko wklejać zdjęcia i pokazuj resztę :)

Zajrzałam do Twoich postów - link powinien rozpoczynać się:

[/b] a kończyć [b]

Witam , bardzo ładna kuchnia , też w moim stylu , może dołożyłbym tylko delikatne opaski na około słupków w grubości blatów . Pozdrawiam

rania-DZIEKUJE,czy ten domek w malenkim zdjeciu obok to Twoj?Juz mi sie podoba

Mnie też się podoba, ale to niestety nie mój :-) Mój domek w budowie jest w podobnym klimacie tzn parterowe pudełko z płaskim dachem :-)

Z wielką przyjemnością obejrzałabym pozostałe kąty w Twoim domu :-) zapowiada się super :-)