nicol21 16.04.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Przecież to nie jest adres obrazka tylko strony imageshacka z podglądem obrazka :|. Nie robisz wg instrukcji i ci nie wychodzi. Teraz musisz kliknąć prawym klawiszem myszy na obrazek i wybrać opcję "pokaż obrazek" (i wówczas skopiować adres) albo wybrać opcję "kopiuj adres obrazka". I już. http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=dsc02375q.jpg&res=landing super kuchnia i bardzo ladny stol! gdzie mozna zobaczyc wiecej zdjec wnetrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 eve_lina- o ile mi wiadomo to Dwell nie prowadzi sprzedazy wysylkowej,DZIEKUJE nicol 21-DZIEKUJE bardzo,zapraszam do galerii gumisiowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 17.04.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 GUMISIOWA, mniam kuchnia :) mam pytanie - wydaje mi się ze zabudowa z lodówką jest nie od poziomu podłogi, tylko ciut wyżej - lodówka lewituje? czy masz tam coś pod nią podłożone konstrukcyjnie? jeśli tak, to od jakiej mniej więcej wysokości zaczyna się lodówka właściwa? i czy wygodnie sięgać do najwyższych w niej półek? ewentualnie może to takie złudzenie, ale mam wrażenie że linia, na której znajduje się dół piekarnika jest jakieś 20 cm wyżej niż poziom blatów - i zastanawiam się jak to zrobić, bo taki układ bardzo by mi pasował w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 yummymummy-DZIEKUJE-piekarniki sa powyzej lini blatu-zmierzylam-blat na 90 piekarniki na 102 cm.Piekarniki na tej wysokosci sa super poreczne-dla mnie mam 168 cm. wzrostu.Tak szafa"wisi" w powietrzu-jest 25 cm nad ziemia-cala szafa jest oparta na cokolach z MDF-u,niestety moja lodowka caly czas "chodzi"wiec jej energooszczednosc-diabli biora...Po montazu kuchni ,sprawdzilam ze producent lodowki nie zaleca montazu na cokolach...Mysle ze to moje i stolarza niedopatrzenie(sprzet byl zamawiany przez nich).Co do lodowki nie mam problemu z sieganiem poniewaz jak sie otworzy lodowke to powyzej jest taka posta polka z MDF-u,tylko z zewnatrz wyglada tak jakby to byla cala lodowka...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 yummymummy-DZIEKUJE-piekarniki sa powyzej lini blatu-zmierzylam-blat na 90 piekarniki na 102 cm.Piekarniki na tej wysokosci sa super poreczne-dla mnie mam 168 cm. wzrostu.Tak szafa"wisi" w powietrzu-jest 25 cm nad ziemia-cala szafa jest oparta na cokolach z MDF-u,niestety moja lodowka caly czas "chodzi"wiec jej energooszczednosc-diabli biora...Po montazu kuchni ,sprawdzilam ze producent lodowki nie zaleca montazu na cokolach...Mysle ze to moje i stolarza niedopatrzenie(sprzet byl zamawiany przez nich).Co do lodowki nie mam problemu z sieganiem poniewaz jak sie otworzy lodowke to powyzej jest taka posta polka z MDF-u,tylko z zewnatrz wyglada tak jakby to byla cala lodowka...Pozdrawiam pusta polka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 17.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Gumisiowa piękna kuchnia, bardzo przypomina moje koncepcje kuchni Masz 3 piekarniki czy mikrofale i ...? Blat to granit, zalew jakiej firmy? PIEKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczyny przyszłam się poradzić, robię lodówkę i zamrażarkę w zabudowie, fron to MDF lakier połysk i frezowanie takie jak ma Gumisowa. i cały czas miałam w projekcie frez poziomy na górnej części zamrażarnika i dolnej części lodóki ale tera u gumisioej jak sie przyjrzałam to zobaczyłam że ona ma z boku na całej długosci ten frez w pionie a nie w poziomie. I teraz sie zastanawiam czy nie zmienic i nie dać u siebie tez w pionie. Jak to jest pod kątem praktycznym i wizualnym. Doradźcie coś proszę bo chcę w tym tygodniu zamknąć już ten tamat i zamówić wreszcie tę kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 17.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Gumisiowa dołączam do zachwytów nad kuchnią ... boska. Napisz proszę czy szafki zabudowy otwierane są na dotyk na specjalne kliki czy też masz inne rozwiązanie? Pochwal się kto był wykonawcą Twojej kuchni - może być na priv. Pozdrawiam również z Podbeskidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Beasza-jak fajnie ze jakas podbeskidziowa kolezanka tutaj jest:)))));)DZIEKUJE za komplement.Wszystkie szafki maja system cichodomykajacy-maja takie frezy pod katem 45 stopni wiec sobie tam wciskam paluszki i otwieram-zadnych servo,ani kliki-wykonawce mam od Efilo-pan z Mikolowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziewczyny przyszłam się poradzić, robię lodówkę i zamrażarkę w zabudowie, fron to MDF lakier połysk i frezowanie takie jak ma Gumisowa. i cały czas miałam w projekcie frez poziomy na górnej części zamrażarnika i dolnej części lodóki ale tera u gumisioej jak sie przyjrzałam to zobaczyłam że ona ma z boku na całej długosci ten frez w pionie a nie w poziomie. I teraz sie zastanawiam czy nie zmienic i nie dać u siebie tez w pionie. Jak to jest pod kątem praktycznym i wizualnym. Doradźcie coś proszę bo chcę w tym tygodniu zamknąć już ten tamat i zamówić wreszcie tę kuchnię. malkul-ja tez chcialam w poziomie ,ale wykonawca kuchni nie wiedziec czemu powiedzial ze sie nie da i w pionie bedzie dobrze-ja jestem zadowolona,otwiera sie bardzo porecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Gumisiowa piękna kuchnia, bardzo przypomina moje koncepcje kuchni Masz 3 piekarniki czy mikrofale i ...? Blat to granit, zalew jakiej firmy? PIEKNA optima-DZIEKUJE-no jak przypomina Twoja to bedziesz miala zajefajna kuchnie;),mam dwa piekarniki-takie najzwyklejsze i mikrofale. Blat bardzo okazyjnie zalatwil mi kolega,ktory robi kominki i ma dostep do kamienia no i chyba mnie kocha calym sercem:)-to granit,mam nadzieje ze jego luba a moja droga kolezanka tutaj nie zagladnie...a zlew mam firmy TEKA-40 na 40 cm BUZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 17.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Beasza-jak fajnie ze jakas podbeskidziowa kolezanka tutaj jest:)))));)DZIEKUJE za komplement.Wszystkie szafki maja system cichodomykajacy-maja takie frezy pod katem 45 stopni wiec sobie tam wciskam paluszki i otwieram-zadnych servo,ani kliki-wykonawce mam od Efilo-pan z Mikolowa. Dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek33 20.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam serdecznie Wszystkich na forum.Moze , nie pisze zgodnie z tematem , gdyz Wy sie juz chwalicie swoimi pieknymi kuchniami , a ja jestem na etapie poszukiwania stolarza.Wczoraj sie zalogowalam i wybaczcie, ze pisze tu ,a moze powinnam w innym temacie.Naczytalam sie chyba za duzo i mam straszny metlik w glowie.Mam 3,90 na 2,70 kuchnie otwarta (a raczej bede miec-dom jest w trakcie budowy;)) , w tym jeszcze dochodza drzwi z boku do "pokoju roboczego".Chcialabym miec meble fornirowane w kolorze magnolii badz zblizonym do tego koloru.Jest to mozliwe? I co za tym idzie , jakie sa minusy takiego malowania-nie wyciera sie z czasem ten kolor szybciej od naturalnego koloru forniru?Rozpisalam sie ale dochodze do sedna.Prosze Was bardzo o odpowiedzi na moje pytania i o podzielenie sie , gdzie moge szukac dobrego , solidnego stolarza.Jestem z torunia , ale dojazd do jakiegokolwiek miasta nie sprawialby dla mnie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inesb 21.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Tak wygląda moja kuchnia, dzieło używane, ale jeszcze nie skończone - brak okapu, tylko smętnie wystający przewód i "kultowa" kula z ikei - brak pomysłw na oświetlenie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/cf/qa/sclg/BZVMcYSzplW7KGeTJB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/cf/qa/sclg/qzgYig3QYmNxgwlNrB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziewczyny przyszłam się poradzić, robię lodówkę i zamrażarkę w zabudowie, fron to MDF lakier połysk i frezowanie takie jak ma Gumisowa. i cały czas miałam w projekcie frez poziomy na górnej części zamrażarnika i dolnej części lodóki ale tera u gumisioej jak sie przyjrzałam to zobaczyłam że ona ma z boku na całej długosci ten frez w pionie a nie w poziomie. I teraz sie zastanawiam czy nie zmienic i nie dać u siebie tez w pionie. Jak to jest pod kątem praktycznym i wizualnym. Doradźcie coś proszę bo chcę w tym tygodniu zamknąć już ten tamat i zamówić wreszcie tę kuchnię. U mnie w poziomie http://img713.imageshack.us/img713/3822/lodwka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 22.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 U mnie w poziomie http://img713.imageshack.us/img713/3822/lodwka.jpg Uploaded with ImageShack.us Witam wg mnie lepiej zostawić frezy w poziomie ponieważ frez pionowy zmieni trochę efekt i "porządek" w kuchni . Wszystkie szafki są otwierane za pomocą uchwytu w poziomie i dziwnie będzie wyglądał frez pionowy . Oprócz tego będzie widoczny bok piekarnika . W innym układzie gdzie mamy kilka wysokich słupków można zastosować frez pionowy ale konsekwentnie we wszystkich słupkach . Pozdrawiam http://www.nataly.pl/podstrony/img/1474.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 22.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 u mnie tez w poziomie, przez co cala zabudowa "idzie" w linii, wygodnie sie otwiera (co nie zmienia faktu, ze u Gumisiowej rowniez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 22.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Tak wygląda moja kuchnia, dzieło używane, ale jeszcze nie skończone - brak okapu, tylko smętnie wystający przewód i "kultowa" kula z ikei - brak pomysłw na oświetlenie http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/cf/qa/sclg/BZVMcYSzplW7KGeTJB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/cf/qa/sclg/qzgYig3QYmNxgwlNrB.jpg Witam, według mnie lodówka nie bardzo pasuje przy tym wysokim słupku, ja bym tego słupka nie dawała, ewnetualnie niższy bądź lodówkę w zabudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 22.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 piękna kuchnia, jestem pod ogromnym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.04.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 u mnie tez w poziomie, przez co cala zabudowa "idzie" w linii, wygodnie sie otwiera (co nie zmienia faktu, ze u Gumisiowej rowniez;) [ATTACH=CONFIG]112974[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts