olgusieniunieczka 26.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ok, dzięki za odpowiedź. Nie ukrywam, że sporo było w nim prywaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 26.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ok, dzięki za odpowiedź. Nie ukrywam, że sporo było w nim prywaty Bardzo proszę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laurka28 26.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam, to mój pierwszy post na forum Moja kuchnia z założenia miała powstać jak najtańszym kosztem, i tak, żebyśmy z mężem mogli sami ją złożyć. Udało się Ja ją bardzo lubię, ale jeszcze trochę jest w niej do zrobienia. We wnęce po prawej stronie dam jeszcze jedną zamykaną szafkę. Nad blat roboczy planujemy czarną farbę tablicową i płytką półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.04.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 laurka-sliczna kuchnia i brawo za samodzielne wykonanie!!!Przypomina mi bardzo skandynawski styl!!!Slicznosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 27.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 laurka, bardzo mi się podoba Wasza kuchnia - jest taka szczera, nie nadęta - nie wiem, czy dobrze to określam, ale tak właśnie ją odbieram. Jest prosta, a zarazem bardzo ciepła, przyjemna, przemyślana i urządzona z dużym wyczuciem stylu. Myślę, ze oddaje Wasze charaktery. Super wyszło I jest to doskonały dowód na to, ze można urządzić wnętrze ze smakiem bez wielkich nakładów finansowych (moze ci, którzy na tym forum w różnych wątkach wypowiadali zdania typu "nie krytykujcie, jest jak jest, nie każdy może ma pieniądze, żeby fundować sobie wnętrza za nie wiadomo jaką kasę" w końcu zrozumieją, ze nie zasobność portfela się liczy, ale wyczucie stylu i smak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 laurka, bardzo mi się podoba Wasza kuchnia - jest taka szczera, nie nadęta - nie wiem, czy dobrze to określam, ale tak właśnie ją odbieram. Jest prosta, a zarazem bardzo ciepła, przyjemna, przemyślana i urządzona z dużym wyczuciem stylu. Myślę, ze oddaje Wasze charaktery. Super wyszło I jest to doskonały dowód na to, ze można urządzić wnętrze ze smakiem bez wielkich nakładów finansowych (moze ci, którzy na tym forum w różnych wątkach wypowiadali zdania typu "nie krytykujcie, jest jak jest, nie każdy może ma pieniądze, żeby fundować sobie wnętrza za nie wiadomo jaką kasę" w końcu zrozumieją, ze nie zasobność portfela się liczy, ale wyczucie stylu i smak) amen!!! czy ja dobrze widzę, że to IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 27.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam , tak dla inspiracji przedstawiam naszą nową białą kuchnię z mdfu lakierowanego w połysku . Blat pogrubiany z konglomeratu oraz komory i ociekacz oczywiście też . Zastosowaliśmy tutaj pomysł z podwójnym łączonym frontem . Pozdrawiam http://www.nataly.pl/podstrony/img/1822.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1821.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1823.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1824.jpg http://www.nataly.pl/podstrony/img/1825.jpg Witam nataly Piękna kuchnia. Mam pytanie, mam podobny układ kuchni, może wiesz jaka jest odległość między zabudową z kuchenką a kominami? Ja będę miała 120 cm, boję się że to trochę mało. Czy tam za kominami jest drugie wejście do kuchni? U mnie tak właśnie jest. Jeszcze prośba, jakbyś miał jeszcze więcej zdjęć tej kuchni to prześlij proszę na priv. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Wiosenna1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laurka28 27.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Bardzo dziękuję za tak miłe komentarze Przyjemnie je czytać, zwłaszcza że większość rodziny bardzo kręciła nosem na biały kolor (który zresztą bardzo dominuje w naszym mieszkaniu). A już biała kuchnia i białe ściany to było nie do pomyślenia Teraz te komentarze skończyły się i mówią, że im się NAWET podoba Kuchnia z IKEA. Nigdzie bym nie znalazła taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Laurka 28 zgadzam się ze wszystkim powyższym na temat waszej kuchni Dla mnie "przydasi" na blacie zdecydowanie za dużo, ale styl który macie w pełni na to pozwala bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 laurka28 ja tez pochwale i to bardzo, mały budzet a efekt superowy, pomyślałabym jeszcze nad ukryciem tej rury w kącie a w późniejszym czasie o jakiejś mozaice nad blat, poza tym bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laurka28 27.04.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Laurka 28 zgadzam się ze wszystkim powyższym na temat waszej kuchni Dla mnie "przydasi" na blacie zdecydowanie za dużo, ale styl który macie w pełni na to pozwala bardzo ładnie. Dziękuję Przydasi za dużo, masz rację, niestety kuchnia mała i nie mam na razie gdzie tego poupychać Ale pracuję nad tym. W tej wnęce za piecykiem planuję jeszcze dwie półki na wyeksponowanie jakichś ładnych kuchennych rzeczy laurka28 ja tez pochwale i to bardzo, mały budzet a efekt superowy, pomyślałabym jeszcze nad ukryciem tej rury w kącie a w późniejszym czasie o jakiejś mozaice nad blat, poza tym bardzo fajnie Bardzo mi miło czytać takie komentarze. W tym kącie z rurą myślę że wstawię szafkę jeszcze jedną zamykaną, coby ukryć nie tylko rurę, ale i część przydasi Nad blatem myślę o czarnej farbie olejnej matowej, a`la tablicowej. Zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nad blatem myślę o czarnej farbie olejnej matowej, a`la tablicowej. Zobaczymy co z tego wyniknie. no tak faktycznie pisałaś o tym, noo pomysł fajny, koniecznie się pochwal po:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam nataly Piękna kuchnia. Mam pytanie, mam podobny układ kuchni, może wiesz jaka jest odległość między zabudową z kuchenką a kominami? Ja będę miała 120 cm, boję się że to trochę mało. Czy tam za kominami jest drugie wejście do kuchni? U mnie tak właśnie jest. Jeszcze prośba, jakbyś miał jeszcze więcej zdjęć tej kuchni to prześlij proszę na priv. Witam , i dziękuję Z z tego co pamiętam to jest tam około 140 cm miejsca pomiędzy słupkami a blatem . Za słupkami jest wejście do spiżarni i nie robiłem tam jeszcze zdjęć. Bo ogólnie zdjęcia są zrobione po montażu i docelowe zrobię wtedy jak się wprowadzą Klienci . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.04.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 laurka, super kuchnia W takiej chce się gotować i zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.04.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 laurka, baaardzo sympatyczna kuchnia!!! jednak taniej nie zawsze znaczy tandetnie, o czym można się przekonać na załączonych obrazkach . okazuje się, że może być estetycznie!!!! pomyślałabym tylko o innym rozwiązaniu, niż materiałowe zazdroski, ze względów praktycznych . przy blacie roboczym mogą szybciutko się brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 27.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) laurka przyłaczam sie do zachwytów-fajnie, bo prosto i na temat;) Nad blatem myślę o czarnej farbie olejnej matowej, a`la tablicowej. Zobaczymy co z tego wyniknie. a dlaczego nie tablicowa???, ja mam w kuchni na jednej scianie (calej) i z kazdym dniem coraz bardziej jestem przekonana o jej przydatnosci:), jak mozesz to daj lepiej tablicowke (zobaczysz ile bedziesz miala pomyslow na nią), mozesz tez pod nią dac magnetyczną farbę i wykorzystac sciane w dwojaki sposob;) edit: aaaa zazdroski tez mi jakos nie bardzo pasują... rozumiem, ze za zlewem ten/ta/to - to jest...zabezpieczenie przed wodą...moze fajnie byloby postawic tam jakąs ramke z obrazkiem (grafiką lub humorystycznym tekstem?) przyjemnie i pozytecznie;) Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez leaat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laurka28 27.04.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aricia, Leaat dziękuję za opinie Zazdroski bardzo tymczasowe, dopóki nie założymy żaluzji. Coś musi w oknie być bo mąż nie lubi jak mu ludzie w talerz patrzą jak je Mieszkamy na parterze. Jeśli chodzi o farbę, to podobno ta olejna matowa może być używana z powodzeniem jak tablicowa, a puszka stoi w piwnicy więc mogę ją wykorzystać. To za zlewem to kawałek płytki z podłogi Także zniknie jak będzie farba. Pomysł z ramką super, muszę pomyśleć co w nią wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Laurko28 i ja z przyjemnością ciepłe słowa ślę w kierunku Waszej kuchni . a dlaczego nie tablicowa???, ja mam w kuchni na jednej scianie (calej) i z kazdym dniem coraz bardziej jestem przekonana o jej przydatnosci:), Leaat, a pokażesz więcej swojej kuchni? Ślicznie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 29.04.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 oto ona, jeszcze nie wykonczona, zamiast awokado na blacie, bedzie w tym miejscu powieszony duzy plakat w ramce, oczywiscie musze w koncu kupic lampy sufitowe(chorsy niestety odpadly z wiadomych wzgl:(), stół w jadalni tymczasowy, jak i krzesla...bedą eamesy rzecz jasna:wiggle:-moze jak znajde czas to sie przyloze i zrobie efektowniejsze zdjecia:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.04.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Leaat Dziękuję, dziękuję, dziękuję . Warto było prosić . Bardzo mi się podoba . Absolutnie moje kolorki . Ależ masz oryginalne rozwiązanie z piekarnikiem - to 2w1? (piekarnik i mikrofalówka?). Bardzo praktyczne - od razu wyciągasz na blat . Napisz proszę co masz na podłodze. Mnie cały czas chodzą po głowie jasne podłogi. Fantastycznie rozjaśniają wnętrza. No skoro będą eamesy, to koniecznie będziesz musiała pokazać obrazki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts