Elfir 13.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 a coś więcj robi? np: gotuje sam, sprząta? bo jak nie to szkoda kasy. Ja szukałam po suficie, szukałam jakiś mat pochłaniających a tu na blacie. Myśląc w ten sposób, szkoda kasy na każdy bardziej "wypasiony", droższy niż 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 nie ma co dyskutować, każdy kupuje to co uważa i na co go stać Ja niezmiennie pragnę okapu Mirabilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.05.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 j dziś widziałam w "great designs" okap a la caboche. nie wiem co to, 3500 funciaków też bym na niego nie miała.. dobrze że kuchnia juz skończona, bo byłabym chyba w stanie wymyślić sobie pod niego nową kuchnie. a potem popełnić harakiri nie znajdując odpowiednika w przystępniejszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 14.05.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Zaintrygowały mnie te okapy blatowe, bo też pierwszy raz je widzę. Szkoda, że ceny trochę nie teges http://www.ceneo.pl/Okapy;szukaj-okap+blatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 14.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 j dziś widziałam w "great designs" okap a la caboche. ... gdzie teraz leci ten program ? jakies nowe odcinki czy powtorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.05.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 pewnie powtórki. na domo+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.05.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Myśląc w ten sposób, szkoda kasy na każdy bardziej "wypasiony", droższy niż 400 zł zgadzam się z Elfir, kasę to szkoda do kosza wyrzucić ale jeśli ktoś kupuje coś o czym marzył? Ja uważam że warto było zainwestować w taki okap, każdy robi co uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kasa i tak się na coś rozejdzie, nie wiadomo kiedy, a jeśli ktoś nie jest w sytuacji, że musi zaciskać pasa i liczyć każdy grosz, to moim zdaniem warto wydać więcej i kupić to, o czym się marzy W końcu też po to żyjemy, zeby móc się cieszyć tym doczesnym życiem, a nie tylko sobie odmawiać. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 15.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 W końcu mogę i ja pokazać moją kuchnię. Mieszkamy już pół roku ale ciągle brakowało kilku drobiazgów i kuchnia wyglądała na niedokończoną. Brakuje jeszcze pochłaniacza ale jego tak szybko nie będzie więc pokazuję to co mamy na tym etapie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 15.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ka_emciekawy pomysł na wyspę, bardzo mi się podoba zróżnicowanie poziomów, szukam własnie jakiegoś rozwiązania na wyspę z miejscem do pracy i jedzenia i jak na razie wygrywała opcja z blatem na jednym poziomie, ale tu widze ze dwa poziomy mogą wyglądać fajnie co masz na podłodze? (z jaką fuga układane?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.05.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie dość, że wygląda fajnie to jak dla mnie jest to bardzo użyteczne. Nie jestem przekonana do wysokich blatów i jedzenia na wysokich stołkach - jak dla mnie to niezbyt wygodne . Bardzo chciałam mieć tradycyjny stół w kuchni ale z braku miejsca nie mógł on stać osbno.I mimo, że zaraz obok mamy jadalnię to i tak większość posiłków jemy w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.05.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 co masz na podłodze? (z jaką fuga układane?) Na podłodze płytki Marca Corona Marmuro Blanco z fugą Jaśminową z Sopro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.05.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ka_em bardzo fajnie Ujednoliciłabym jednak pojemniki na części otwartej - sprawiłoby to wrażenie większego porządku. Bardzo fajny ten obniżony blat ala stół ogólnie mi się bardzo podoba. Krzesła tylko wybrałabym inne bo te wydają mi się nieproporcjonalne, ale nie jest też tak że nie pasują. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ka_em bardzo przyjemna kuchnia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 15.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 aj aj aj ..kuchnia super!!! niebanalna, nowoczesna, bardzo spójna... z odważnym kolorem.BARDZO fajna... jedna z najfajniejszych ostatnio pokazywanych na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ojej dzięki - nie spodziewałam się takich przychylnych komentarzy. Może właśnie dlatego, że trochę odbiega od standardów. Poza tym wiem, że w detalach troszkę zaszwankowało ale jak wiadomo trzeba połączyć możliwości finansowe z jakimiś wyobrażeniami o dekoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 jako korzystasz z wyspy, skora stoją tam flakony i kwiatki. nie pryska nic podczas gotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 15.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wyspa jest naprawdę sporych rozmiarów. Z boku mam jeszcze miejsce na deskę i tam przygotowuję produkty itp. NO cóż zdarzyło mi sie,że od pary listek od kwiatka sie przysmażył ale raczej przez moją nieuwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a który kolor jest odważny w tym zestawieniu? Bo mnie się ono kolorystycznie wydaje klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts