Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a coś więcj robi? np: gotuje sam, sprząta? bo jak nie to szkoda kasy.

Ja szukałam po suficie, szukałam jakiś mat pochłaniających a tu na blacie.

Myśląc w ten sposób, szkoda kasy na każdy bardziej "wypasiony", droższy niż 400 zł :D

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

j dziś widziałam w "great designs" okap a la caboche.

nie wiem co to, 3500 funciaków też bym na niego nie miała.. :)

dobrze że kuchnia juz skończona, bo byłabym chyba w stanie wymyślić sobie pod niego nową kuchnie. a potem popełnić harakiri nie znajdując odpowiednika w przystępniejszej cenie :D

Kasa i tak się na coś rozejdzie, nie wiadomo kiedy, a jeśli ktoś nie jest w sytuacji, że musi zaciskać pasa i liczyć każdy grosz, to moim zdaniem warto wydać więcej i kupić to, o czym się marzy :) W końcu też po to żyjemy, zeby móc się cieszyć tym doczesnym życiem, a nie tylko sobie odmawiać. Takie jest moje zdanie.

W końcu mogę i ja pokazać moją kuchnię. Mieszkamy już pół roku ale ciągle brakowało kilku drobiazgów i kuchnia wyglądała na niedokończoną. Brakuje jeszcze pochłaniacza ale jego tak szybko nie będzie więc pokazuję to co mamy na tym etapie:).

P1010412.JPG

P1010414.JPG

P1010417.JPG

P1010411.JPG

ka_em

ciekawy pomysł na wyspę, bardzo mi się podoba zróżnicowanie poziomów, szukam własnie jakiegoś rozwiązania na wyspę z miejscem do pracy i jedzenia i jak na razie wygrywała opcja z blatem na jednym poziomie, ale tu widze ze dwa poziomy mogą wyglądać fajnie

co masz na podłodze? (z jaką fuga układane?)

Nie dość, że wygląda fajnie to jak dla mnie jest to bardzo użyteczne. Nie jestem przekonana do wysokich blatów i jedzenia na wysokich stołkach - jak dla mnie to niezbyt wygodne . Bardzo chciałam mieć tradycyjny stół w kuchni ale z braku miejsca nie mógł on stać osbno.

I mimo, że zaraz obok mamy jadalnię to i tak większość posiłków jemy w kuchni.

ka_em bardzo fajnie :) Ujednoliciłabym jednak pojemniki na części otwartej - sprawiłoby to wrażenie większego porządku.

Bardzo fajny ten obniżony blat ala stół :yes: ogólnie mi się bardzo podoba. Krzesła tylko wybrałabym inne bo te wydają mi się nieproporcjonalne, ale nie jest też tak że nie pasują. Brawo :)

Ojej dzięki - nie spodziewałam się takich przychylnych komentarzy. Może właśnie dlatego, że trochę odbiega od standardów. Poza tym wiem, że w detalach troszkę zaszwankowało ale jak wiadomo trzeba połączyć możliwości finansowe z jakimiś wyobrażeniami o dekoracji.