bluezee 16.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em kuchnia bardzo fajnie wyszła, ale aż żal patrzeć jak te krzesła zabierają jej trochę urody. U mnie też kiedyś był ten problem i pozbyłam się straszaków jak tylko był przypływ gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) KA_EM Ale pięknie u Ciebie!! Lecę do Twojego wątku kurc galopkiem Edytowane 16 Maja 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 16.05.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Z ogromną dozą niesmiałości, wklejam swoją "świeżynkę". Brak jeszcze lampy nad stołem i oczywiście innych drobiazgów, które ocieplają kuchnię. I nie jest jeszcze dokładnie domyta:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 zaczek 17 nie jestem pewna co do wygody otwierania lodówki... może da sie zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 16.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em Twoja kuchnia jest idealna- marzenie!!! Mam pytanie o lampę - co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.05.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Z ogromną dozą niesmiałości, wklejam swoją "świeżynkę". Brak jeszcze lampy nad stołem i oczywiście innych drobiazgów, które ocieplają kuchnię. I nie jest jeszcze dokładnie domyta:oops: Mnie się BARDZO podoba! Możesz napisać co za płytki na ścianie i na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 16.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ALUTKA W - zapomniałam dodać, że uchwyty w lodówce zostaną zmienione, tj. przeniesione na drugą stronę, wtedy otwieranie będzie sensowne i wygodne, ale najpierw musimy sprawdzic w gwarancji czy możemy to zrobić sami, czy też przez serwis, ale teraz nie mamy na to czasu:) IZA 30 - płytki to Paradyż Masto grys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 zaczek 17 nie jestem pewna co do wygody otwierania lodówki... może da sie zmienić? dokladnie w drugą stronę nie da sie przestawić drzwi? kuchnia fajniejsza niż łazienka, aczkolwiek drażniłby mnie ten fornir. Szkoda, ze usłojenie się nie zgrywa. Pan stolarz się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Zaczek ja czekam na kuchnię po liftingu (z dodatkami), bo na razie ciężko cokolwiek mi powiedzieć Żono nie wiem czy to fornir czy nie laminat przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 16.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 to nie jest fornir ( każdy robi to na co go stać), tylko zwykły MDF, a tu nie da sie zgrać "usłojeń", nie powiem bo mnie też to drażniło na początku, ale teraz sie już przekonałam do tego układu i wydaje mi sie, że jest b. naturalny. A propo płytek, to w kuchni są takie same jak w łazience, czyli te "maziaje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em Twoja kuchnia jest idealna- marzenie!!! Mam pytanie o lampę - co to za cudo? Dzięki za miłe słowa:hug: Odnośnie lampy to właśnie był to taki kompromis finansowy. Po przejrzeniu wszystkich sklepów internetowych byłam pewna ze nie dostanę żadnej ładnej lampy poniżej 300 zł. Aż trafiłam do Castoramy i znalazłam właśnie ją -podobną do tych co oglądałam ale jak wiadmo niemarkowa. A że kosztowała zaledwie 70 zł zdecydowałam, ze będzie taka tymczasowa. PO zawieszeniu doszliśmy z mężem do wniosku, że w sumie fajnie pasuje do kuchni i wcale nie wygląda na lapmę marketową. I po raz kolejny wyszło, że nie trzeba wydawać majątku by coś ładnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 16.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em kuchnia bardzo fajnie wyszła, ale aż żal patrzeć jak te krzesła zabierają jej trochę urody. U mnie też kiedyś był ten problem i pozbyłam się straszaków jak tylko był przypływ gotówki Co wy z tymi krzesłami:bash: Są aż takie złe? Przyznam, że to nowe krzesła kupione specjanie do kuchni i myślałam, że do niej pasują. Ale jak tak zaczęłyście zwracać na nie uwagę, ze nie to bardzo mnie to zastanowiło. Czemu uważacie, że one nie pasują? CO wg was by było lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em mnie się krzesła podobają!! A to Ty mieszkasz i Tobie ma sie podobać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 16.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 zaczek chyba możecie sami ale lepiej się upewnić. Ogólnie bardzo mi się podoba szczególnie kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ka_em pisałam że ogólnie pasują, ja tylko widzę w nich nieproporcjonalność (oparcie vs nogi zwłaszcza przy zróżnicowanym barko-stole) Nie przejmuj się, jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em, Twoja kuchnia jest naprawdę ładna. A już wyspa ze stołem wygląda jak z b drogiego salonu świetna. Ale mnie też za pieruna nie pasują krzesła. Są za bardzo jadalniane, a nie kuchenne. Już te, które ma np zaczek, wyglądałyby wg mnie znacznie lepiej. Zaczek bardzo ładna, spójna kolorystyka. Mnie drażni tylko lodówka wolnostojąca, ale ja spaczona jestem pod tym względem Też czekam na dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 16.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Zaczek bardzo ładna, spójna kolorystyka. Mnie drażni tylko lodówka wolnostojąca, ale ja spaczona jestem pod tym względem Też czekam na dodatki lodówka wolnostojaca to mój kompromis z mężem:) ja chciałam w zabudowie, ale musiałam ustąpić, na rzecz białych szafek:)) Edytowane 16 Maja 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 16.05.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka_em zachywcam się Twoją kuchnią, w takiej chętnie bym przesiadywała godzinami Mam pytanie odnośnie uchwytów w Twojej kuchni, czy to Zobal i UKW 10 w dolnych szafkach i szufladach? a w górnych? Jak to jest rozwiązane przy lodówce? Czy wygodne są te uchwyty? Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 16.05.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 lodówka wolnostojaca to mój kompromis z mężem:) ja chciałam w zabudowie, ale musiałam ustąpić, na rzecz białych szafek:)) skąd ja to znam rozumiem, nie mam żadnych uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.05.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ka-em piękna ta twoja kuchnia, bardzo mi się podoba, ale wymieniłabym gniazdka na brązowe bo te białe bardzo widać na tle ciemnej ściany(płyty) no i krzesła , mnie też się nie widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts