Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z ogromną dozą niesmiałości, wklejam swoją "świeżynkę". Brak jeszcze lampy nad stołem i oczywiście innych drobiazgów, które ocieplają kuchnię. I nie jest jeszcze dokładnie domyta:oops:

Mnie się BARDZO podoba! Możesz napisać co za płytki na ścianie i na podłodze?

ALUTKA W - zapomniałam dodać, że uchwyty w lodówce zostaną zmienione, tj. przeniesione na drugą stronę, wtedy otwieranie będzie sensowne i wygodne, ale najpierw musimy sprawdzic w gwarancji czy możemy to zrobić sami, czy też przez serwis, ale teraz nie mamy na to czasu:)

IZA 30 - płytki to Paradyż Masto grys

to nie jest fornir ( każdy robi to na co go stać), tylko zwykły MDF, a tu nie da sie zgrać "usłojeń", nie powiem bo mnie też to drażniło na początku, ale teraz sie już przekonałam do tego układu i wydaje mi sie, że jest b. naturalny. A propo płytek, to w kuchni są takie same jak w łazience, czyli te "maziaje".

ka_em Twoja kuchnia jest idealna- marzenie!!! Mam pytanie o lampę - co to za cudo?

Dzięki za miłe słowa:hug:

Odnośnie lampy to właśnie był to taki kompromis finansowy. Po przejrzeniu wszystkich sklepów internetowych byłam pewna ze nie dostanę żadnej ładnej lampy poniżej 300 zł. Aż trafiłam do Castoramy i znalazłam właśnie ją -podobną do tych co oglądałam ale jak wiadmo niemarkowa. A że kosztowała zaledwie 70 zł zdecydowałam, ze będzie taka tymczasowa.

PO zawieszeniu doszliśmy z mężem do wniosku, że w sumie fajnie pasuje do kuchni i wcale nie wygląda na lapmę marketową.

I po raz kolejny wyszło, że nie trzeba wydawać majątku by coś ładnie wyglądało.

ka_em kuchnia bardzo fajnie wyszła, ale aż żal patrzeć jak te krzesła zabierają jej trochę urody. U mnie też kiedyś był ten problem i pozbyłam się straszaków jak tylko był przypływ gotówki

Co wy z tymi krzesłami:bash:

Są aż takie złe? Przyznam, że to nowe krzesła kupione specjanie do kuchni i myślałam, że do niej pasują. Ale jak tak zaczęłyście zwracać na nie uwagę, ze nie to bardzo mnie to zastanowiło. Czemu uważacie, że one nie pasują?

CO wg was by było lepsze?

ka_em, Twoja kuchnia jest naprawdę ładna. A już wyspa ze stołem wygląda jak z b drogiego salonu :D świetna. Ale mnie też za pieruna nie pasują krzesła. Są za bardzo jadalniane, a nie kuchenne. Już te, które ma np zaczek, wyglądałyby wg mnie znacznie lepiej.

Zaczek bardzo ładna, spójna kolorystyka. Mnie drażni tylko lodówka wolnostojąca, ale ja spaczona jestem pod tym względem ;) Też czekam na dodatki :)

Zaczek bardzo ładna, spójna kolorystyka. Mnie drażni tylko lodówka wolnostojąca, ale ja spaczona jestem pod tym względem ;) Też czekam na dodatki :)

lodówka wolnostojaca to mój kompromis z mężem:) ja chciałam w zabudowie, ale musiałam ustąpić, na rzecz białych szafek:))

Edytowane przez joliska

ka_em zachywcam się Twoją kuchnią, w takiej chętnie bym przesiadywała godzinami :)

Mam pytanie odnośnie uchwytów w Twojej kuchni, czy to Zobal i UKW 10 w dolnych szafkach i szufladach? a w górnych?

Jak to jest rozwiązane przy lodówce? Czy wygodne są te uchwyty?

Pozdrawiam serdecznie !