nazwa12 18.05.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Justa, a ja mam pytanie o stół- gdzie kupiłaś - bo ładny.... Też zwróciłam uwagę na Twój stół,ładny a kuchnia taka elegancka,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 18.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Podczytuje ten temat...i wyszywane przez moja Mame makatki (chyba tak sie to nazywalo) Prawdopodobnie będę się zachwycać i zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avista 18.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Witam mam pytanie o użytkowanie szafek z białymi gładkimi frontami . Czy bardzo zostają na nich "łapki" ? Łatwo się je czyści ? Tradycyjne płyty mdf wenga które mam są tragiczne. Nie dość że każde dotknięcie = ślady to jeszcze doczyścić je to masakra. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Piękna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 avista - takie pytanie przewija się mniej więcej co 5 stron... Nawet jest osobny watek poświęcony białym meblom, gdzie dziewczyny piszą jak się je pielęgnuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 19.05.2012 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Prawdopodobnie będę się zachwycać i zazdrościć Prawdopodobnie tooo bede sie pukac w czolo, ze komus odbilo a ja lubie wprowadzac takie zamieszanie bo nie cierpie niczego pod linijke, dopasowane ze szczegolami wrrrr tooo nudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 19.05.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Prawdopodobnie tooo bede sie pukac w czolo, ze komus odbilo a ja lubie wprowadzac takie zamieszanie bo nie cierpie niczego pod linijke, dopasowane ze szczegolami wrrrr tooo nudne. Zgadzam się i tym bardziej czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 20.05.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Witam , dla inspiracji prezentuję zamontowany stół fornirowany na wyspie . Długo myśleliśmy nad jego montażem ale się udało ... http://www.nataly.pl/podstrony/img/1834.jpg Stół ma grubość 10 cm i nie ma żadnej widocznej podpory . Pozdrawiam , nataly-meble Edytowane 20 Maja 2012 przez Nataly Design pomyłka w formacie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 21.05.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 nataly - bardzo udany projekt. Naprawdę fajnie się prezentuje i jest fajną odpowiedzią na połączenie chęci posiadania wyspy i miejsca do jedzenia na poziomie stołu. Ciekawe jak będize wglądało z kszesłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 21.05.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nataly - mistrzostwo z tym obniżeniem! U mnie kombinowali z czymś takim, ale na podpórkach, nóżkach i ostatecznie zrezygnowaliśmyz obniżenia wyspy.. Ech.. pieknie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nataly - mistrzostwo z tym obniżeniem! U mnie kombinowali z czymś takim, ale na podpórkach, nóżkach i ostatecznie zrezygnowaliśmyz obniżenia wyspy.. Ech.. pieknie wyszło! Witam , dziękuję . W pierwszej opcji projektowej ten stół stał na nogach ale po burzy mózgu i kilku pomysłach powiesiliśmy solidnie ten stół na wyspie . Jest nie do ruszenia ..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.05.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 gratulacje !!! ...jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 gratulacje !!! ...jak zwykle Dziękuję , żeby poszło tak nam na euro .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam , dziękuję . W pierwszej opcji projektowej ten stół stał na nogach ale po burzy mózgu i kilku pomysłach powiesiliśmy solidnie ten stół na wyspie . Jest nie do ruszenia ..... Pozdrawiam Cześć nataly Fajnie wyszło:yes: I czekam na kolejne realizacje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć nataly Fajnie wyszło:yes: I czekam na kolejne realizacje:D Cześć Magda 34 i dziękuję .. ja też czekam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nataly podoba mi sie że nie boicie się wyzwań ! Gratulacje, ostatnia realizacja zachwycająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 21.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Piękna kuchnia, z resztą nie pierwsza Mam pytanie, ma ktoś z Was może doświadczenie z frontami akrylowymi? Macałam fajną kuchnie w Max Fliz i bardzo mi odpowiadały fronty z akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 21.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Piękna kuchnia, z resztą nie pierwsza Mam pytanie, ma ktoś z Was może doświadczenie z frontami akrylowymi? Macałam fajną kuchnie w Max Fliz i bardzo mi odpowiadały fronty z akrylu. Witam i dziękuję. Szczerze mówiąc jeszcze ani razu nie zrobiliśmy kuchni z frontami akrylowymi . A sorka , raz zrobiłem łazienkę . Wg mnie ten materiał nie jest wcale taki tani , po drugie nie ma dużego wyboru kolorystycznego , no i co mi się akurat najmniej podoba to doklejka na kantach .. We frontach lakierowanych tego nie ma . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ja mam jedną akrylową szafkę w sypialni. w macaniu fajna , ale strasznie się rysuje blat ma również akrylowy ale może to kwestia użytego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noira 21.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No to jestem w kropce, bo praktycznie się zdecydowałam na akryl. Kolorystyka mnie nie ogranicza, bo kuchnia ma być biało-szara, więc w akrylu dostępna. Martwi mnie to rysowanie, ale to samo słyszałam o lakierze? Cenowo wychodzi praktycznie tak samo, jutro jeszcze raz wyskoczę pomacać i obejrzeć wspomniane doklejki. Dzięki wielkie.A może odezwie się ktoś kto taką kuchnie użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja mam akrylowe białe fronty, owszem wklejką boczną jestem zawiedziona, nie wiedziałam że nie będzie gładkiego rantu jak na frontach lakierowanych...ale widać tylko z bliska. Ogólnie jestem zadowolona no i to była jedyna biel którą zaakceptowałam, przy kolorze ścian każdy lakier wpadał w lekką śmietankę, a akryl akurat śnieżnobiały mi się nic nie rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts