Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

mam pytanie o użytkowanie szafek z białymi gładkimi frontami . Czy bardzo zostają na nich "łapki" ? Łatwo się je czyści ? Tradycyjne płyty mdf wenga które mam są tragiczne. Nie dość że każde dotknięcie = ślady to jeszcze doczyścić je to masakra. Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Piękna kuchnia :)

Witam , dla inspiracji prezentuję zamontowany stół fornirowany na wyspie . Długo myśleliśmy nad jego montażem ale się udało ...

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1834.jpg

Stół ma grubość 10 cm i nie ma żadnej widocznej podpory . Pozdrawiam , nataly-meble

Edytowane przez Nataly Design
pomyłka w formacie zdjęcia

Nataly - mistrzostwo z tym obniżeniem! U mnie kombinowali z czymś takim, ale na podpórkach, nóżkach i ostatecznie zrezygnowaliśmyz obniżenia wyspy.. Ech.. pieknie wyszło!

Witam , dziękuję . W pierwszej opcji projektowej ten stół stał na nogach ale po burzy mózgu i kilku pomysłach powiesiliśmy solidnie ten stół na wyspie . Jest nie do ruszenia ..... Pozdrawiam

Witam , dziękuję . W pierwszej opcji projektowej ten stół stał na nogach ale po burzy mózgu i kilku pomysłach powiesiliśmy solidnie ten stół na wyspie . Jest nie do ruszenia ..... Pozdrawiam

Cześć nataly:) Fajnie wyszło:yes: I czekam na kolejne realizacje:D

Piękna kuchnia, z resztą nie pierwsza :)

Mam pytanie, ma ktoś z Was może doświadczenie z frontami akrylowymi? Macałam fajną kuchnie w Max Fliz i bardzo mi odpowiadały fronty z akrylu.

Witam i dziękuję.

Szczerze mówiąc jeszcze ani razu nie zrobiliśmy kuchni z frontami akrylowymi . A sorka , raz zrobiłem łazienkę . Wg mnie ten materiał nie jest wcale taki tani ,

po drugie nie ma dużego wyboru kolorystycznego , no i co mi się akurat najmniej podoba to doklejka na kantach .. We frontach lakierowanych tego nie ma .

Pozdrawiam

No to jestem w kropce, bo praktycznie się zdecydowałam na akryl. Kolorystyka mnie nie ogranicza, bo kuchnia ma być biało-szara, więc w akrylu dostępna. Martwi mnie to rysowanie, ale to samo słyszałam o lakierze? Cenowo wychodzi praktycznie tak samo, jutro jeszcze raz wyskoczę pomacać i obejrzeć wspomniane doklejki. Dzięki wielkie.

A może odezwie się ktoś kto taką kuchnie użytkuje?

Ja mam akrylowe białe fronty, owszem wklejką boczną jestem zawiedziona, nie wiedziałam że nie będzie gładkiego rantu jak na frontach lakierowanych...ale widać tylko z bliska. Ogólnie jestem zadowolona no i to była jedyna biel którą zaakceptowałam, przy kolorze ścian każdy lakier wpadał w lekką śmietankę, a akryl akurat śnieżnobiały :) mi się nic nie rysuje :no: