tuuska1 02.11.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ot, taka sobie- ale są przecież wątki z kuchnią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 02.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 bardzo bardzo ładna kuchnia krzesła I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em.pe 02.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Kolor ścian zupełnie nie pasuje do koloru płytek i mebli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baileys 02.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 fajna, jasna, ciekawa i inna niz wiekszosc!Gratuluje pomuslu i zycze smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 wlasnie dlatego tak mnie nurtuje ta narozna szafka ... kaska maciej jak ty to rozwiazalas ? kubki mam akurat w szafkach wiszacych lub na stojakach na blacie stoja; slodycze i lekarstwa tez na gorze .. Ja w sumie nie mam narożnej szafki Mam taką z łamanymi drzwiami, pod zlewem, no ale tam mam kosz Kubki na kawę mam na górze, kubki dla dzieci na dole w szufladzie, tak żeby się mogły same obsłużyć Lekarstwa tez wysoko. Kasia a mogłabyś uchylić rąbek tajemnicy i pokazać Twoją kuchnię z dużą ilością szuflad? Sama zastanawiam się nad przewagą szuflad i szukam inspiracji i potwierdzenia że dużo szuflad to dobry wybór.Jasne, jutro zrobię jakieś zdjęcia, bo nie mam aktualnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Foto, które wygląda jak rendering...Zagadkowy karton z Avonu nad piekarnikiem i te powalające buty w rogu... coś w tym jest.http://images25.fotosik.pl/289/08abe8c894079f46.jpg Więcej niż po prostu widok kuchni. Ukryty symbolizm - piorun wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 02.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Kolor ścian zupełnie nie pasuje do koloru płytek i mebli! jak może niepasować, jak jest wszystko zielone ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ...jak może niepasować, jak jest wszystko zielone ... Właśnie dlatego. No i nie takie zielone, poza tym zieleń zieleni nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 02.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 mnie ta zielen na scianie tez gryzie w oczy i uwazam ze bardzo trudno dobrac jest pozornie takie same kolory zeby pasowaly odcieniami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 03.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 GGGosik pewnie masz rację ,ale aż boję się wspominać mężowi o zmianach bo i tak jesteśmy lekko znerwicowani przez to wykańczanie domu Może przy następnym malowaniu (za jakieś dwa lata )napomknę o zmianach Skąd ja to znam Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wklejam, kurcze inaczej nie umiem zrobić zdjeć, żeby wszystko fajnie wyszło http://images50.fotosik.pl/26/4831b3787642f7f3.jpg http://images45.fotosik.pl/26/230956c2b0ba3cea.jpg http://images35.fotosik.pl/26/0c5db8c741513d55.jpg http://images36.fotosik.pl/26/1fbebe8da58a8966.jpg http://images41.fotosik.pl/26/f4c8ee582adf1213.jpg Na 1 zdjęciu wszędzie na dole są szuflady. Tam mam talerze, miksery, jakiejś tarki i inne sprzęty kuchenne. Na 2 zdjeciu pod zlewem jest szafka z koszem na śmieci, potem zmywarka, szuflady na sztućce, przyprawy, makarony itp, potem jest małe cargo, trzymam tam garnki. Na 3 w wysuniętym barku też szyflady na jakieś pierdoły, obrusy, świeczki itp. 4 zdjęcie to lodówka z dużym cargo. Z 5 widać kuchnię z jadalni i szafkę, którą otwiera się od strony jadalni, tam jakieś talerze na "wielki dzwon" No, to tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 I bardzo ładnie Kasiu masz. Ale najbardziej to mnie kręci ten okap. Bardzo chciala bym miec taki tylko nie wiem czy do zielonkawych mebli będzie pasował Jak się sprawuje w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 I bardzo ładnie Kasiu masz. Ale najbardziej to mnie kręci ten okap. Bardzo chciala bym miec taki tylko nie wiem czy do zielonkawych mebli będzie pasował Jak się sprawuje w użytkowaniu?Ania, z okapu jestem bardzo zadowolona Ostatnio przez zupełny przypadek odkryłam, że ma jakieś większe obroty Jest idealny w utrzymaniu czystości: przecieram go płynem do szyb i już A do mebli to nie wiem czy będzie pasować Może tak, jak będziesz miała jeszcze coś czarnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 03.11.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kaska fajna kuchnia mam ochote wlasnie na ciemna tym razem z jasnym a nawet bialym blatem a teraz kilka pytan : z czego masz blat ? to jakis kamien ? czy okap jest cichy ? co masz pomieszy szfkami dolnymi i gornymi ? to farba czy jakies kafelki ? jak nie zapomne to zrobie zdjacia mojej obecnej jasnej kuchni z samymi szufladami i tez sie pochwale a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kaska fajna kuchnia mam ochote wlasnie na ciemna tym razem z jasnym a nawet bialym blatem a teraz kilka pytan : z czego masz blat ? to jakis kamien ? czy okap jest cichy ? co masz pomieszy szfkami dolnymi i gornymi ? to farba czy jakies kafelki ? jak nie zapomne to zrobie zdjacia mojej obecnej jasnej kuchni z samymi szufladami i tez sie pochwale a co Dzięki ida albo jacek Blat mam zwykły nie jakiś kamień A między blatem a szafkami mam HPL Znaczy się, jakby wierzchnią warstwę blatu, taką 3-4 minimetry grubości naklejoną na płytę meblową Aha, blat choć jasny to wcale nie znać brudu Jest taki jakby granitowy ma mnóstwo kropek. Nie jest błyszczący, ani matowy. Taki satynowy rzekłabym Nie widać przez to żadnych zarysowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 mnie też się podoba i widzę, że masz czarny zlew..super wygląda na jasnym blacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 mnie też się podoba i widzę, że masz czarny zlew..super wygląda na jasnym blacie.. Dzięki Zlew jest taki czarny-melanż Super sprawa, nie widać żadnych nalotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 03.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasiu,czy Twój okap to 60-tka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 03.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasiu,czy Twój okap to 60-tka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 03.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo ładna kuchnia, Kasiu Super okap (andzikbędzie pasował też do zielonych mebli!) super wyszła też ta HPL-ka Podłoga też ładniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts