Korozja 30.05.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 natalykuchnia rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.05.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 super. sprawia wrażenie dużo większej niż jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela_Milan 31.05.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nataly,Kuchnia CUDO!!!! Świetnie rozplanowana i bardzo ładny dobór kolorystyki.Zdradź proszę co to za fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 nataly piekna kuchnia, co to za fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Piękna kuchnia mam obawy co do umiejscowienia zlewu w tym miejscu, a zwłaszcza komory. Jednak jeżeli użytkującemu jest wygodnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.05.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 kuchnia bardzo miła dla oka..mam pytanie jakie były wymiary pomieszczenie i ewentulnie jaka w tej chwili jest szerokośc wolnej przestrzeni pomiedzy ciągami szafek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 kuchnia bardzo miła dla oka..mam pytanie jakie były wymiary pomieszczenie i ewentulnie jaka w tej chwili jest szerokośc wolnej przestrzeni pomiedzy ciągami szafek ?? Patrząc na szerokość szafek kuchennych wymiary kuchni to 3x2,40 m, a więc szerokość pomiędzy ciągiem szafek to 120 cm. Moim zdaniem kuchnia ma bardzo przyzwoite wymiary, jak na kuchnię prawdopodobnie blokową, zamkniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 31.05.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam , bardzo dziękuje za miłe słowa .. Więc po kolei - front jest "wymyślony" przez naszą firmę czyli jest specjalnie pogrubiony i cały fornirowany . Uchwyt jest ścięty pod kątem 45 stopni i jest bardzo wygodny w użytkowaniu . Zastosowany fornir to teak ale proszę się nie sugerować samą nazwą ponieważ występuje on w różnej kolorystyce i trzeba wybrać najbardziej pasujący swoim własnym upodobaniom .. Odległość pomiędzy szafkami to ok 125 cm i wymiar 3 m * 3.3 m . A kuchnia jest zamontowana w półotwartej kuchni w segmencie na parterze .. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 31.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Magda, szacuję wymiary kuchni tak samo Nataly, dobrze że wrzucasz swoje inspiracje. Bardzo ładne nowoczesne kompozycje, a w dodatku nieoceniona inspiracja dla inwestorów walczących z mniej przestronnymi pomieszczeniami. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nataly przepiękna kuchnia, jedna z najładniejszych prezentowanych przez Ciebie. Świadczy tylko IMO, że kuchnia nie musi być wielka, żeby świetnie wyglądała. Na ścianie to szyba czy lacobel? Na zdjęciu ma minimalnie inny odcień o zastanawiam się czy jest szansa w ogóle uzyskać taki sam idcień lacobela co szafek (o biel właśnie mi chodzi). Czy jest szansa na zbliżenie uchwytu przyciętego pod kątem 45stp? Czy wygląda to podobnie jak podcięcia w popularnej serii mebli Ikeowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Hej Magda, szacuję wymiary kuchni tak samo Nataly, dobrze że wrzucasz swoje inspiracje. Bardzo ładne nowoczesne kompozycje, a w dodatku nieoceniona inspiracja dla inwestorów walczących z mniej przestronnymi pomieszczeniami. Dzięki Cześć Aantenko Rzeczywiście, nataly piękne kuchnie nam tu prezentuje, wydaja się takie dopracowane, ale ma to szczęście, że są to raczej spore pomieszczenia i dość ustawne. Z moją kuchnią nie jest tak prosto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Nataly - pięknie jak zwykle!!! Nieśmiało wklejam moją kuchnię, którą już kiedyś parokrotnie pokazywałam, także w wersji przed rozbudową. Kolorystyka trochę podobna do prezentowanej kuchni Nataly (niestety standard zupełnie inny), ale jak tak patrzę na ten jasny blat w kuchni Nataly, to się zastanawiam, czy do mojej też taki by pasował, czy jednak szary bądź czarny??? Ciągle przymierzam się, by zmienić blat w mojej kuchni, bo ten laminat mnie wykańcza (czyszczenie). Podpowiecie? http://img18.imageshack.us/img18/8471/dsc1421m.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img717.imageshack.us/img717/5608/dsc1420s.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/6296/dsc1427w.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 31 Maja 2012 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 asizo a co to za ciemne fronty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 31.05.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nataly przepiękna kuchnia, jedna z najładniejszych prezentowanych przez Ciebie. Świadczy tylko IMO, że kuchnia nie musi być wielka, żeby świetnie wyglądała. Na ścianie to szyba czy lacobel? Na zdjęciu ma minimalnie inny odcień o zastanawiam się czy jest szansa w ogóle uzyskać taki sam idcień lacobela co szafek (o biel właśnie mi chodzi). Czy jest szansa na zbliżenie uchwytu przyciętego pod kątem 45stp? Czy wygląda to podobnie jak podcięcia w popularnej serii mebli Ikeowych? Jeszcze raz dziękuję , robimy kuchnie do różnych pomieszczeń ale jak to pomieszczenie jest zbyt małe żebym wszedł tam z aparatem to nie robię fotek .. Akurat ten lacobel wybierali Klienci i nie jest on biały tylko w odcieniu szkła matowego . Natomiast w lacobelach występuje kolor czysto biały 9003 . Hm , nie wiem jak wygląda uchwyt ikei ale chyba na naszej stronie mamy jakieś zbliżenie a jak nie to proszę o info na mail firmowy to postaram się to przesłać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 31.05.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nataly - pięknie jak zwykle!!! Nieśmiało wklejam moją kuchnię, którą już kiedyś parokrotnie pokazywałam, także w wersji przed rozbudową. Kolorystyka trochę podobna do prezentowanej kuchni Nataly (niestety standard zupełnie inny), ale jak tak patrzę na ten jasny blat w kuchni Nataly, to się zastanawiam, czy do mojej też taki by pasował, czy jednak szary bądź czarny??? Ciągle przymierzam się, by zmienić blat w mojej kuchni, bo ten laminat mnie wykańcza (czyszczenie). Podpowiecie? http://img18.imageshack.us/img18/8471/dsc1421m.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img717.imageshack.us/img717/5608/dsc1420s.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img189.imageshack.us/img189/6296/dsc1427w.jpg Uploaded with ImageShack.us Akurat ciemny blat jest najgorszy w utrzymaniu na nim czystości .. wiem o tym z doświadczenia a w tej kuchni można spokojnie zastosować jaśniejsze kolory .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.05.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Witam , przedstawiam kolejną naszą inspirację do dosyć wąskiej kuchni . http://www.nataly.pl/podstrony/img/1841.jpg Nataly Dołączam z przyjemnością do ciepłych słów o kuchni - BARDZO mi się podoba . Napisz proszę jak otwierają się górne szafki. Ten podział jest faktyczny, czy tylko na frontach? I ślicznie dziękuję za info o Tandemie. Nie znałam go. Super sprawa do mojej kuchni gdzie cargo się nie sprawdzi ze względu na słup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 31.05.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nataly Dołączam z przyjemnością do ciepłych słów o kuchni - BARDZO mi się podoba . Napisz proszę jak otwierają się górne szafki. Ten podział jest faktyczny, czy tylko na frontach? I ślicznie dziękuję za info o Tandemie. Nie znałam go. Super sprawa do mojej kuchni gdzie cargo się nie sprawdzi ze względu na słup. Witam , cieszę się niemiernie i przekażę te opinie również bardzo zadowolonym Klientom ... Górne szafki otwierają się za pomocą tipona , natomiast za dolnymi frontami jest specjalna listwa podchwytowa która umożliwia włożenie palców za front i uchylenie ich . Jak mogę to zawsze pomogę , pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.06.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nataly,ja również o Twoich kuchniach mogę mówić w samych superlatywach, bardzo mi się podobają. Doprecyzuję pytanie Julianny16, czy szafki otwierają się tradycyjnie na boki jako całość, czy występuje podział frontów? Jeśli fronty są podzielone, czy wówczas otwierają się do góry czy na boki? Czy masz może jakieś zdjęcie to obrazujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 01.06.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nataly,ja również o Twoich kuchniach mogę mówić w samych superlatywach, bardzo mi się podobają. Doprecyzuję pytanie Julianny16, czy szafki otwierają się tradycyjnie na boki jako całość, czy występuje podział frontów? Jeśli fronty są podzielone, czy wówczas otwierają się do góry czy na boki? Czy masz może jakieś zdjęcie to obrazujące? Wszystkie szafki otwierają się na boki .. i są oddzielnymi drzwiczakami ..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zmario 01.06.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ponieważ to mój pierwszy post najpierw chciałbym się przywitać: cześć wszystkim !! A teraz pytanie do nataly i xisio: Jaka jest odległość pomiędzy blatem i okapem? Wydaje mi się ze zdjęć że nie jest to więcej niż 60cm, czy gotowanie przy wysuniętym okapie teleskopowym (pyt. do xisio) jest wygodne? Kilka stron tego wątku bardzo mi pomogło w decyzji jaką kuchnię chcę mieć, mówie tutaj o ostatnich zdjęciach od nataly i xisio, kuchnie są przepiękne !!! Jednynie martwi mnie umiejscowienie okapu w tego typu projektach, ponieważ zwykle okap zawieszony jest wyżej niż dolna płaszczyzna szafek wiszących. Proszę o rozwianie moich wątpliwości Jeszcze jedno pytanie do nataly - co to za okap? (nie jest teleskopowy jak widać) poszukuje cichego okapu bo kuchnia otwarta na salon, może coś ktoś doradzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts