kaśka maciej 03.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasiu, czy Twój okap to 60-tka? Tak, okap 60, ale przerwa między półkami ma 80cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Bardzo ładna kuchnia, Kasiu Super okap (andzikbędzie pasował też do zielonych mebli!) super wyszła też ta HPL-ka Podłoga też ładniutka Dzieki Zawsze to miłe, jak się komuś podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasiu, super kuchnia Bardzo mi się podoba. Dziękuję za zdjęcia. A okap jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasiu, super kuchnia Bardzo mi się podoba. Dziękuję za zdjęcia. A okap jakiej firmy? Nie uwierzysz Zwykła Amica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 03.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kaśka maciejładna kuchnia a z czego fronty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wygląda superowo , jest w miarę cichy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 kaśka maciej ładna kuchnia a z czego fronty ?znowu dzieki fronty mdf na pewno laminowany (chyba ) kolor dąb antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Wygląda superowo , jest w miarę cichy? Na najwyższych obrotach słychać go, ale nie jest uciążliwy. Na mniejszych wiadomo, ze chodzi ponieważ podświetlony jest panel sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Faktycznie Kasiu kuchnia extra!!! Mnie się spodobało jeszcze rozwiązanie tego blatu barowego - rozumiem, że część jest otwierana z boku, a druga część od strony jadalni (stołu) ?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Faktycznie Kasiu kuchnia extra!!! Mnie się spodobało jeszcze rozwiązanie tego blatu barowego - rozumiem, że część jest otwierana z boku, a druga część od strony jadalni (stołu) ? akaTak to wygląda otwarte http://images30.fotosik.pl/291/8ff7e3f855d36d48.jpg przy okazji widać jak świeci okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Faktycznie Kasiu kuchnia extra!!! Mnie się spodobało jeszcze rozwiązanie tego blatu barowego - rozumiem, że część jest otwierana z boku, a druga część od strony jadalni (stołu) ? akaTak to wygląda otwarte http://images30.fotosik.pl/291/8ff7e3f855d36d48.jpg przy okazji widać jak świeci okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 03.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 świetna kuchnia - bardzo mi sie podoba kolor frontów! i wygląda na bardzo funkcjonalną gratuluję Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 03.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Przyłączam się do pochwał koloru, miodzio! A w tle widzę niezbędny element wyposażenia każdej kuchni (jak dla mnie) - ekspres do kawy - tym bardziej podoba mi się Twoja kuchnia. Sam mam taki i gdybym miał wybierać, to jest to dla mnie najbardziej niezbędny sprzęt w całym domu. Bez kawki rano nie ma dla mnie życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Amfi i Zagłoba Miło mi słyszeć kolejny raz komplementa A co do kawy to ja muszę dwie, minimum, Ostatnio widzieliśmy taki fajny ekspres Krupsa... No ale ten jeszcze działa i całkiem dobrze się spisuje Żal wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dobrym rozwiazaniem dla takiego barku jest szafka otwierana od strony kuchni i jednoczesnie jadalni, taka na przestrzal, na szklo do picia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dobrym rozwiazaniem dla takiego barku jest szafka otwierana od strony kuchni i jednoczesnie jadalni, taka na przestrzal, na szklo do picia.Zgadza się, ale ja jako maniaczka szuflad nie mogłam zrezygnować z tych 3 bocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No tak szuflad nigdy dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Kasia dzięki za info o okapie, na tym zdjęciu z otwartymi szufladami super wygląda. Zresztą jak cała kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 03.11.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 heh mnie też od razu rzucił się ten zielony na oczy. Nie pasuje mało powiedziane...zepsuł całą kuchnie i to całkiem milutką kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renis13 03.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Faktycznie Kasiu kuchnia extra!!! Mnie się spodobało jeszcze rozwiązanie tego blatu barowego - rozumiem, że część jest otwierana z boku, a druga część od strony jadalni (stołu) ? akaTak to wygląda otwarte http://images30.fotosik.pl/291/8ff7e3f855d36d48.jpg przy okazji widać jak świeci okap A mi podobają sie Twoje płytki. Mysle ze beda posowały do mojej kuchni Czy mozesz Kasiu zdradzic tajemnicę co to za kolekcja i z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts