Beasza 06.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Agusia_x bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Limonki za szkłem powodują , że kuchnia jest weselsza i taka świeża - dla mnie super !!! Napisz proszę jaki masz blat, zlewozmywak i baterię do tego. Kupiłam do kuchni te same płytki Czytałam sporo negatywnych komentarzy na temat utrzymania ich w czystości - ale spodobały mi się tak bardzo, że wybrałam je bez względu na konsekwencje. Napisz jak się sprawują u Ciebie? Impregnowałaś? Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 06.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Blat jest najzwyklejszy jaki być mógł. Za kamień policzyli mi 6000 zł. Ten kosztował mnie 300 zł. Zresztą ja nie jestem wymagająca. Z daleka wygląda jak kamień i to mi wystarczy Zlewozmywak kupiony na allegro: http://allegro.pl/zlew-zlewozmywak-granitowy-25-lat-gw-syfon-automat-i2350113134.html Wygląda fajnie ale ponoć strasznie krzywy. Trochę się namęczyli przy montażu ale się udało. Bateria natomiast to: http://www.agdstyle.pl/bateria-alveus-alpena-chrom-dostawa-kurierem-15-20-zl-od-reki.html Narazie jestem z niej zadowolona. Co do płytek to nie impregnowałam. Różne opinie są na ten temat. A co do utrzymania ich w czystości to narazie się nie wypowiem, dopiero co się przeprowadziliśmy i narazie syf jest okropny, bo ciągle coś się wnosi, wynosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 06.07.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Dzieki Agusia_x. za info. U mnie też najzwyklejszy blat z Kronopola Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2012 przez Beasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 06.07.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 agusia_x i beasza dołączam się do miłośniczek Arkesii - ja mam beż poler i też w kuchni - wczoraj zakończono fugowanie, na razie też nie impregnowałam, ponieważ było kilka odpadów - połówek wzięłam je na próbę do testowania wczoraj zrobiłam pierwszą bez niczego płytkę umyłam płynem do naczyń potem położyłam kilka plamiących produktów, po godzinie zmyłam płytka bez śladów plam, druga tak samo ale plamy zostały na 3 godziny i wynik nieco gorszy: wszystko się zmyło jedynie tam gdzie był sok malinowy i zduszony owoc wiśni brak wyraźnego połysku ale widoczne to jest pod pewnym kątem pod słońce dotychczasowy wynik jak dla mnie dobry bez impregnacji i plamy zmywamy od razu, wkrótce dalsze testy ..... przepraszam za zaśmiecanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiczek 06.07.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Bardzo ładna kuchnia, nowoczesna a nie sterylna! Mam pytanie odnosnie blatu, dobrze widze ze jest taki troche w kamyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 09.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 agusia_x Ja chciałam zapytać jakiej firmy jest okap?dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 10.07.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Mam pytanie odnosnie blatu, dobrze widze ze jest taki troche w kamyczki? Tak, blat jest w kamyczki agusia_x Ja chciałam zapytać jakiej firmy jest okap?dzięki. Okap mam z MPM Produkt. Jakością pewnie nie powali, bo kosztował 350 zł. Niestety inny by mi tu nie pasował, a te lepsze firmy za okapy w tym stylu liczą sobie spore pieniądze. Przez wiele lat gotowałam wogóle bez okapu więc dla mnie nawet taki jest luksusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 10.07.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 agusia ,kuchnia bardzo ładna .:yes:Bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) moja zwykła - bez dodatków jeszcze - mieszkamy 2 tyg - brak włącznika do kinkietu /wisi kabel/ agd z poprzedniej / kupionej i używanej 2 lata temu/ będzie kasa wymienię na nowy. rolety mialo nie byc - ale sąsiad sie gapi wiec w końcu powiesiłam - ale nie wiem czy to ostateczna wersja Edytowane 10 Lipca 2012 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 10.07.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Witam, chciałabym się pochwalić swoją kuchnią. Brakuje jeszcze dodatków np. rolet, ale wszystko z czasem:) pozdrawiam serdecznie. ,,,,.jpgnnn.jpg,,,opo.jpg,,,778.jpg Od ELFIRZdjęcia wkleja się tak (otwórz sobie tego posta poprzez "Edytuj post" i obejrzyj jak ja to zrobiłam):http://zapodaj.net/images/1d6d786b09d47.jpghttp://zapodaj.net/images/28f40054b1663.jpghttp://zapodaj.net/images/5eb2d1327eeba.jpghttp://zapodaj.net/images/fee81932cdc79.jpg Edytowane 11 Lipca 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 11.07.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 moja zwykła - bez dodatków jeszcze - mieszkamy 2 tyg - brak włącznika do kinkietu /wisi kabel/ agd z poprzedniej / kupionej i używanej 2 lata temu/ będzie kasa wymienię na nowy. rolety mialo nie byc - ale sąsiad sie gapi wiec w końcu powiesiłam - ale nie wiem czy to ostateczna wersja Madzia kuchnia piękna taka o jakiej marze:)wiec zapisuje w inspiracjach i czekam aż będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 11.07.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, chciałabym się pochwalić swoją kuchnią. Brakuje jeszcze dodatków np. rolet, ale wszystko z czasem:) pozdrawiam serdecznie. ,,,,.jpgnnn.jpg,,,opo.jpg,,,778.jpg magda85 - nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 MagdaBartek kuchnia śliczna, co tu dużo mówić, duża i przestronna, roleta sama w sobie ok ale ten błyszczacy materiał mi nie pasi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 MagdaBartek kuchnia śliczna, co tu dużo mówić, duża i przestronna, roleta sama w sobie ok ale ten błyszczacy materiał mi nie pasi:no: dzięki Moja Inspiracjo :* przyznam szczerze:) chociaż efekt u mnie do Twojego ma sie nijak. Materiał na żywo nie jest aż tak błyszczący - nawet tego nie widać - zdjęcie z lampą robiłam stąd duży błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 11.07.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 MagdaBartek bardzo fajna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.07.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 magda85 zazdroszczę ilości szafek:)Mam pytanie: czy te ciemniejsze fronty to modrzew górski?Podoba mi się też podłoga. Co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 11.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 magda85 zazdroszczę ilości szafek:) Mam pytanie: czy te ciemniejsze fronty to modrzew górski? Podoba mi się też podłoga. Co to za płytki? witam, ciemne szafki to kolor malibu natomiast podłoga Paradyż arkesja kolor mocca . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.07.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 witajcie bardzo prosze o Wasze opinie z uzytkowania blatów drewnianych w zestawie z baterią wmontowaną w blat ( a nie w zlew ). Czy cos sie dzieje z blatem w okolicy wyjścia baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 15.07.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 magda85 bardzo fajna kuchnia, taka duża i przestronna masz w niej tyyyle miejsca, że pozazdrościć wstaw jeszcze zdjęcia przy świetle dziennym, chętnie zobaczę :D:D pozdrawiam Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 15.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 cześć, czy ktoś z was planuje/planował lodówkę do zabudowy z kostkarką? Za cholerę nie mogę nic sensownego znaleźć w guglu, co się nie nazywa Liebherr... Wszystko, co potencjalnie na to hasło wyskakuje, okazuje się mieć co najwyżej korytko na lód... Grrr........A bez ustrzelenia takiego modelu będę musiała cały plan kuchni zacząć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts