OFFelia 27.07.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 egtobiasz bardzo mi się podoba - ciepłe i proste wnętrze - świetnie! co masz na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 29.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 egtobiasz, mnie się Twoja kuchnia też bardzo podoba, pomysł mebli kuchennych w jadalni również uważam za trafiony. Ne podoba mi się tylko lampa w części kuchennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 30.07.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 egtobiasz bardzo mi się podoba - ciepłe i proste wnętrze - świetnie! co masz na podłodze? Witam, Na podłodze gres polerowany 60x60 kładziony własnoręcznie Co do reszty postów, to dziękuję za miłe komentarze. Dzięki również za te krytyczne. Mam pytanie do wszystkich. Ostatno - przeglądając forum muratora - odniosłem niemiłe wrażenie, że jest ono pełne NIE forumowiczów wymieniającymi się doświadczeniami jak było to jeszcze kilka lat temu, ale pełne nieomylnych w budowaniu i urządzaniu "omnibusów". Tym wszystkim gratuluję perfekcyjnego gustu i niezmierzonej, nieocenionej wiedzy na każdy temat Czy wy również to odczuliście? Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Odczucia każdy ma swoje, warto pamiętać że słowo pisane zawsze może zostać odebrane na odwrót niż intencja autora Chwaląc się swoimi wnętrzami na wątku ogólnym należy uzbroić się w cierpliwość i wyrozumiałość (zwykle znajdzie się ktoś kto albo będzie wiedział lepiej, albo z zazdrości nazwie kogoś snobem itp), jednak nikt nie zmusza. Można mieć swoją galerię skupiającą z reguły osoby życzliwe dla właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 30.07.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Odczucia każdy ma swoje, warto pamiętać że słowo pisane zawsze może zostać odebrane na odwrót niż intencja autora Chwaląc się swoimi wnętrzami na wątku ogólnym należy uzbroić się w cierpliwość i wyrozumiałość (zwykle znajdzie się ktoś kto albo będzie wiedział lepiej, albo z zazdrości nazwie kogoś snobem itp), jednak nikt nie zmusza. Można mieć swoją galerię skupiającą z reguły osoby życzliwe dla właściciela i właśnie dlatego swoje wnętrza nie umieszczę tutaj tylko w swoim dzienniku, początkowo wchodząc na forum "pochwala się ......" myślałam, że znajdę pełno inspiracji do swoich projektowanych wnętrz i w zasadzie się nie pomyliłam ale dyskusje, które odbywają się regularnie na temat gustów i stylów niektórych umieszczających zdjęcia skutecznie zniechęcają pozostałych ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 30.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 i właśnie dlatego swoje wnętrza nie umieszczę tutaj tylko w swoim dzienniku, początkowo wchodząc na forum "pochwala się ......" myślałam, że znajdę pełno inspiracji do swoich projektowanych wnętrz i w zasadzie się nie pomyliłam ale dyskusje, które odbywają się regularnie na temat gustów i stylów niektórych umieszczających zdjęcia skutecznie zniechęcają pozostałych ...... Zadając moje pytanie nie miałem na myśli jedynie załączonego zdjęcia mojej kuchni. Jest to moje ogólne odczucie dotyczące tego forum. Szczerze, jestem tutaj niemal codziennie od prawie 5 lat, ale od jakiś kilku tygodni zacząłem poszukiwania innych podobnych stron. Mam powoli dość, jak to nazwałem wcześniej - "omnibusów". Jeżeli chodzi o umieszczanie zdjęć, to własny dziennik + jego komentarze jest jedynym rozsądnym rozwiązaniem - POPIERAM 100%. Tam można przynajmniej wymienić się sugestiami / poradami z użytkownikami, którzy swym prawdziwym doświadczeniem i wiedzą potrafią wczuć się w rolę właścicieli przeglądanego dziennika. Szkada marnować czas na czytanie komentarzy wątpliwych weteranów dekorowania wnętrz i fanów programu "Dekoratornia" gdzie panuje totalny "misz-masz" byle tylko produkt sponsora był wciśnięty, którzy to jak zapewniają - z własnego doświadczenia - zrobiliby to i owo inaczej. Ehh, kiedyś to było forum...przyznaję z tęsknotą... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja również polecam dział Galeria domów forumowiczów Dużo więcej wiedzy niż w ogólnych pyskówkach Każdy decyduje co jest w stanie znieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 30.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 egtobiasz a jaki zlew będziesz miała do białego blatu? bo sama się właśnie zastanawiam jaki wybrać, będę miała czarną płytę i nad nią okap podobny lub nawet taki sam jak Ty i nie wiem czy zlew też czarny czy może biały jak blat czy stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 30.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) egtobiasz a jaki zlew będziesz miała do białego blatu? bo sama się właśnie zastanawiam jaki wybrać, będę miała czarną płytę i nad nią okap podobny lub nawet taki sam jak Ty i nie wiem czy zlew też czarny czy może biały jak blat czy stalowy Witam, Zlew już zamontowany - kolor inox, czy jakoś tak, świetnie się komponuje. Czarny byłby jeszcze lepszy, ale woda jurajska zmusiłaby mnie do zatrudnienia na stałe personelu do jego czyszczenia więc ze względów praktycznych pozostawiliśmy go w sferze marzeń Edytowane 30 Lipca 2012 przez egtobiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja mam biały zlew do białego blatu i po 1,5 roku sobie chwalę - sprzątanie nie jest moją pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 30.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ja mam biały zlew do białego blatu i po 1,5 roku sobie chwalę - sprzątanie nie jest moją pasją Uwierz mi, pod Krakowem, najlepsze filtry do wody wysiadają Kamienia w wodzie więcej niż w niejednym kamieniołomie. Ale na poważnie mówiąc - jest to naprawdę wielki problem. Ale...pomieszkamy - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 30.07.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Nasza kuchnia Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez meg83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Nasza kuchnia Witaj Meg! Czyżby to była nasza Zielona Równina??? Ja poproszę o więcej,więcej,więcej zdjęć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wierzę, ale jeżeli bardzo widać kamień to nie wiem czy kolor czarny lub stalowy to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 30.07.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wierzę, ale jeżeli bardzo widać kamień to nie wiem czy kolor czarny lub stalowy to dobry wybór żaden nie jest idealny, chodzi tu o rodzaj powierzchni z jakiej łatwo go zmyć, wydaje mi się, że stal będzie najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Może, ja w pralni mam stalowy no i .... nie lubię go. W mazowieckim też woda twarda, więc wiem jak to wygląda. Może jakiś zmiękczacz rozważcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egtobiasz 31.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Może, ja w pralni mam stalowy no i .... nie lubię go. W mazowieckim też woda twarda, więc wiem jak to wygląda. Może jakiś zmiękczacz rozważcie? Mamy już filtr i troszkę poprawia oczywiście jakość wody. Nie ma co rozważać nad kolorem zlewu i materiału z jakiego jest zrobiony. Nam się taki podobał, więc taki jest i będzie Za to żałuję, że nie mam pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg83 02.08.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Cześć Iza, postaram się coś wrzucić, mieszkamy w domku od maja i nie wszystko jest wykończone, ale oczywiście ostro nad tym pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 02.08.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Cześć Iza, postaram się coś wrzucić, mieszkamy w domku od maja i nie wszystko jest wykończone, ale oczywiście ostro nad tym pracujemy Oooo to super,ze już mieszkacie! Wrzuć fotki na nasz Zielono Równinowy wątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gracja03 02.08.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 ja mam pytanie do tych , którzy od dłuższego czasu użytkują białe lakierowane fronty. Jak sie sprawują, nie żłkną , nie widac rysek związanych z normalnych uzytkowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts