miamaja 14.08.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jako alternatywę dla szkła znalazłam jeszcze tapetę laminowaną. Przyznam, że nigdy nie widziałam na żywo takiego rozwiązania ale na zdjęciach efekt wygląda fajnie. Czy ma ktoś taką tapetę w kuchni? Jak się użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.08.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Korozja taką ma forumowa Mrówka Tylko z brokatem zatopionym w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.08.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Venus_m no ja kuchnię Mrówki to znam na pamięć i strasznie mi się ta jej mozaika podoba ale u siebie jednak wolę bez brokatu. Poza tym mamy z Mrówką podobne kuchnie a ja jeszcze bym okap chciała taki jak ona więc dziwnie bym się czuła przygarnąwszy "jej" mozaikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No ja widziałam kiedyś płytkę (o ile tak można to nazwać)o wymiarach 3m x 1,5 m. Grubość 3mm! Wysil się kobito i przypomnij sobie nazwę,bo mnie zaciekawiłaś bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.08.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) A może ktoś ma albo widział mozaikę jakiej intensywnie poszukuję. Chciałabym żeby składała się z kawałeczków szklanych (przezroczystych i białych plus ewentualnie czarne Takie cuś pi razy oko? http://allegro.pl/dune-malla-cristal-gris-30x30-mozaika-szklana-i2509151897.html Takie całkiem przezroczyste nie mogą być,bo będzie widać klej. Tu jest jeszcze taka czyściutka szklana,niestety z szarościami,ale cena zabójcza http://allegro.pl/dune-carrara-30x30-mozaika-dekor-dune-i2539448907.html http://allegro.pl/dune-carrara-mozaika-szklana-dekor-plytki-i2494059143.html Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.08.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Wysil się kobito i przypomnij sobie nazwę,bo mnie zaciekawiłaś bardzo Widziałam te płytki w salonie Carmen więc to chyba musi być to: http://www.carmen.com.pl/nowosci/single/id/505 (trochę się pomyliłam co do wymiarów ale byłam blisko;)) Niestety głupia nie zrobiłam zdjęcia ale wybieram się niedługo do tego salonu więc może jeszcze będzie to cudeńko na ekspozycji Mozaika ok ale to nie to co szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.08.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) To ciekawe,gres grubości 3 mm taki długi,muszę się wybrać to pomacać. edytuje Cena 436,00 zł / m2 Już straciłam zainteresowanie Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No ja widziałam kiedyś płytkę (o ile tak można to nazwać)o wymiarach 3m x 1,5 m. Grubość 3mm! Widziałam z czasopiśmie wnetrzarskim z komentarzem, że mocowac takie płytki (widzialam już za 350 zł/2) nalezy raczej w remontowanym domu niż w nowym. Chodzi o ich kruchość - nowo wybudowany dom może pracować i płytki pękną. Jako alternatywę dla szkła znalazłam jeszcze tapetę laminowaną.? To też widzialam w czasopiśmie wnętrzarskim Na wysokości kuchenki właścicielka (dystrybutor horrendalnie drogich tapet francuskich) ustawiała na czas gotowania tacę oraz zakładała wymianę tapety co 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ustawiała na czas gotowania tacęPrzy wolnostojących kuchenkach zawsze chyba oferowana jest jakaś mniej czy bardziej urokliwa szklana albo metalowa "klapa",która w trakcie gotowania chroni ścianę,a potem zamyka kuchenkę.Żadne kuchenka do zabudowy nie ma chyba takiej opcji ani w lepszym,ani gorszym standardzie-czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miamaja 14.08.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Na wysokości kuchenki właścicielka (dystrybutor horrendalnie drogich tapet francuskich) ustawiała na czas gotowania tacę oraz zakładała wymianę tapety co 5 lat. A to ciekawe Ale przy indukcji to chyba jednak zbędne...? Co 5 lat to jeszcze nie tak najgorzej Chociaż cenowo taka tapeta wyjdzie pewnie podobnie do szkła więc to mało opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.08.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Przy moim gotowaniu nawet taca by tej tapecie nie pomogła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.08.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 To też zależy od nawyków żywieniowych,nie oszukujmy się że w każdym domu są te same problemy ze sprzątaniem.Mam znajomych którzy nie lubią mięsa,smażonego nie jedzą bo niezdrowe i cały tydzień na okrągło kopytka i naleśniki albo coś z parowaru.U mnie moce przerobowe na zużywanie patelni są takie,że jak kupuję to od razu pięć.I jeszcze gotuje na gazie,to już w ogóle porażka dla kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 14.08.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Korozja, a moze w tym sklepie znajdziesz cos dla siebie z mozaiki?http://www.mozaikiswiata.pl/category/mozaika-biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A to ciekawe Ale przy indukcji to chyba jednak zbędne...? Chodziło raczej o parę i pryskanie tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 14.08.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jeden realizuje się jeżdżąc na mopie inny w tym czasie pójdzie z dzieckiem pokopać piłkę, albo upiecze ciasto czy poczyta książkę-cóż do różnych rzeczy jesteśmy stworzeni Panem tak -jak najbardziej - ale żenujące i smutne jest to że ludzie staja się niewolnikami swojego domu, biegając ze ścierką i prontem i z uwielbieniem prawie boskim czczą pucowane PRZEDMIOTY. To ja gratuluje podejścia do życia - przedmioty na pewno są zadowolone z dbałości o nie I jeszcze jedno A Tobie kto dał takie prawo, hę??? Ja sie tylko zastawiam jak w kontekscie Twojej wypowiedzi i tej refleksji nad marnowaniem czasu na sprzatanie wypada Twoja intensywna obecnośc na tym forum. Masz ponad 17 tys wpisów co daje srednio 12 postów dziennie !!! - to jest dopiero marnowanie czasu. Kiedy znajdujesz chwile na kopanie w piłke czy czytanie ksiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja sie tylko zastawiam jak w kontekscie Twojej wypowiedzi i tej refleksji nad marnowaniem czasu na sprzatanie wypada Twoja intensywna obecnośc na tym forum. Masz ponad 17 tys wpisów co daje srednio 12 postów dziennie !!! - to jest dopiero marnowanie czasu. Kiedy znajdujesz chwile na kopanie w piłke czy czytanie ksiązki. Słonko, Ty mnie z mojego czasu nie rozliczaj, bo nie masz do tego żadnego prawa Ale masz rację, dyskusje z kimś takim ja Ty to marnowanie czasu, poświecę go wobec tego tym, którzy wnoszą coś konstruktywnego w to forum, a nie tylko jałowo szczekają. Ale zaspokoję Twoja ciekawość - skąd mam czas? Nie mam frezowanej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Widziałam kuchnię spirea w jej /jego dzienniku. Kuchnia fajna, aczkolwiek współczuje czyszczenia szafek nierdzewnych. mam jedna zmywarkę i lodówkę z czarnego szkła, cif mam pod ręką 24h/dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.08.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kuchnia fajna, aczkolwiek współczuje czyszczenia szafek nierdzewnych. Co Wy z tym czyszczeniem ? Czy Wy macie chlew w kuchniach nie czyszcząc czy sprzątając w kuchni ? Obojętnie czy z frezem czy bez freza,czy z połyskiem czy bez ? U nas sprząta się codziennie i nie jest to jakimś wielkim problemem. Czasu nie mamy za dużo ale szczerze,wolę mieć czysty dom niż burdel,syf,chlew a za to mniej przeczytanych książek czy mniej oglądniętych filmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 14.08.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 oj tam, oj tam, wszyscy sprzataja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.08.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts