Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja przychodzę późno z pracy ale mam wspaniałą żonę :)

Nie spodziewałam się innej odpowiedzi :lol2:

Tylko widzisz, są żony, które przychodzą z pracy jeszcze później i wtedy co ? wtedy jest problem, albo nie ma sterylnej czystości, albo trzeba komus za sprzatanie zapłacić.

Temat kwitnie :lol2:

W obecnej kuchni wszystkie szafki mam nie w zabudowie i nie mam takich doświadczeń,ale ostatnio miałam okazję być u koleżanki u której w sterylnej na co dzień kuchni(od wciśniętych gdzieś w kat orzechów)zalęgły się chyba to się nazywa wołki ??takie białe brrrrr:sick: I ona "rozbierała" tą zabudowana kuchnię,wyjmowali piekarnik itd.Boszszszeeee co się tam za tą zabudową działo,ile kurzu i pająków :lol2::lol2: czego oczy nie widzą.....:lol2:

prawda jest taka że mężczyźni nie myślą o ew. utrzymaniu w czystości bo przecież mają wspaniałe żonki do sprzątania :lol2: ciekawe hehe zielony ogród trafiłaś w sedno. Poza tym obecnie większość kobiet również pracuje potem trzeba obiad, a co ważniejsze dzieciom czas poświęcić i jeszcze utrzymać tą sterylną czystość którą mąż będzie mógł podziwiać i się chwalić :wave::wave: "ludzki pan"

chyba powinien powstać wątek o sprzątaniu......widzę, ze niektórzy nie mają czasu/ochoty sprzątać, ale podyskutować na ten temat, jak najbardziej!!!! może to taki ekwiwalent? ;)

a ja kiedyś widziałam, w telewizorze, jak pewna pani zaprojektowała sobie domek z plastikowymi mebelkami, wodoszczelnymi pokrowcami na każdy sprzęt, i w razie potrzeby zamykała toto i zalewała wnętrze wodą!!!!! po minucie prania wszystko było czyściutkie!!!! i co Wy na to? :p :lol2:

To i ja przedstawiam swoją kuchnię. Kuchnie nie jest jeszcze skończona, na przeciwko piekarnika jest wysoka zabudowa z lodówką, mikrofalówką i wejściem do spiżarki. Kuchnia to całkowicie mój zamysł i projekt oraz pośrednio wykonanie.

jak nie jestem miłośniczką białych kuchni, to ta jest rewelacyjna!!

no i te okna!!! bomba!!! :)

chyba powinien powstać wątek o sprzątaniu......widzę, ze niektórzy nie mają czasu/ochoty sprzątać, ale podyskutować na ten temat, jak najbardziej!!!! może to taki ekwiwalent? ;)

naprawdę dla ciebie siedzienie przed kompem i plotkowanie jest równoważne ze sprzątaniem? :o

Cóż, mieszkanie zmywane szlauchem, o interesującym wyglądzie, to mój ideał :)

Arturo72;5492927]Co Wy z tym czyszczeniem ?

jakbyś czyścił to byś wiedział.

Czy Wy macie chlew w kuchniach nie czyszcząc czy sprzątając w kuchni ?

nie, mamy tylko odbite palce na nierdzewnej zmywarce.

U nas sprząta się codziennie i nie jest to jakimś wielkim problemem.

skąd wiesz, jak to robi Twoja żonka, ty tylko w soboty....

Czasu nie mamy za dużo ale szczerze,wolę mieć czysty dom niż burdel,syf,chlew a za to mniej przeczytanych książek czy mniej oglądniętych filmów...

a ja wolę mieć i to i to, dlatego czytam sprzątając i sprzątam czytając:P. A tobie powiem, ze jesteś strasznym hipokrytą. O!!!

naprawdę dla ciebie siedzienie przed kompem i plotkowanie jest równoważne ze sprzątaniem? :o

równoważne - na pewno nie... niestety, należę akurat do tych osób, które muszą mieć klar w przestrzeni życiowej. i choć sprzątanie nie jest moim hobby, nie da się osiągnąć wymaganego przeze mnie poziomu czystości beż tej czynności, niestety ... :(...a płacić komuś za usługę póki co nie mam zamiaru, bo to zmusiłoby mnie samą do podjęcia pracy zarobkowej...a znam parę ciekawszych zajęć ! ;) :D

Edytowane przez aricia