ewa72_krakow 14.08.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 :rotfl: nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 U nas sprząta się codziennie i nie jest to jakimś wielkim problemem. oj tam, oj tam, wszyscy sprzataja... eee tam u Arturo się (samo) sprząta :lol2: w sumie u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.08.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 eee tam u Arturo się (samo) sprząta :lol2: w sumie u mnie też Ja przychodzę późno z pracy ale mam wspaniałą żonę W weekendy nawet ja pomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja przychodzę późno z pracy ale mam wspaniałą żonę Nie spodziewałam się innej odpowiedzi Tylko widzisz, są żony, które przychodzą z pracy jeszcze później i wtedy co ? wtedy jest problem, albo nie ma sterylnej czystości, albo trzeba komus za sprzatanie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.08.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Co innego sprzątać na bieżąco aby nie mieć lokatorów w zlewie lub w śmietniku a co innego czyścić np gzymsy codziennie (nie miałam kuchni stylizowanej, nie wiem jak często powinno się je wycierać aby było czysto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Najlepiej mieć kuchnie od strony gdzie słońca nie ma (albo sobie sprawić jakąś roletę). Wtedy brud nie rzuca się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 15.08.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Najlepiej mieć kuchnie od strony gdzie słońca nie ma (albo sobie sprawić jakąś roletę). Wtedy brud nie rzuca się w oczy kurczę za późno ta rada: ja mam okna w kuchni na południe i zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.08.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Temat kwitnie W obecnej kuchni wszystkie szafki mam nie w zabudowie i nie mam takich doświadczeń,ale ostatnio miałam okazję być u koleżanki u której w sterylnej na co dzień kuchni(od wciśniętych gdzieś w kat orzechów)zalęgły się chyba to się nazywa wołki ??takie białe brrrrr:sick: I ona "rozbierała" tą zabudowana kuchnię,wyjmowali piekarnik itd.Boszszszeeee co się tam za tą zabudową działo,ile kurzu i pająków :lol2: czego oczy nie widzą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 15.08.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Ja przychodzę późno z pracy ale mam wspaniałą żonę W weekendy nawet ja pomagam szkoda, że ja nie mogę mieć wspaniałej żony. mój maż nie chce sprzatać - nie jest wspaniały... może się ożenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 15.08.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 prawda jest taka że mężczyźni nie myślą o ew. utrzymaniu w czystości bo przecież mają wspaniałe żonki do sprzątania ciekawe hehe zielony ogród trafiłaś w sedno. Poza tym obecnie większość kobiet również pracuje potem trzeba obiad, a co ważniejsze dzieciom czas poświęcić i jeszcze utrzymać tą sterylną czystość którą mąż będzie mógł podziwiać i się chwalić :wave: "ludzki pan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.08.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 chyba powinien powstać wątek o sprzątaniu......widzę, ze niektórzy nie mają czasu/ochoty sprzątać, ale podyskutować na ten temat, jak najbardziej!!!! może to taki ekwiwalent? a ja kiedyś widziałam, w telewizorze, jak pewna pani zaprojektowała sobie domek z plastikowymi mebelkami, wodoszczelnymi pokrowcami na każdy sprzęt, i w razie potrzeby zamykała toto i zalewała wnętrze wodą!!!!! po minucie prania wszystko było czyściutkie!!!! i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.08.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 chyba powinien powstać wątek o sprzątaniu......widzę, ze niektórzy nie mają czasu/ochoty sprzątać, ale podyskutować na ten temat, jak najbardziej!!!! może to taki ekwiwalent? To tak zupełnie jak o seksie gadają ci co już nie mogą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.08.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To i ja przedstawiam swoją kuchnię. Klasa. Aż chciałoby się zajrzeć dalej. Poszłam do dziennika,ale foty wywiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.08.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) super!!! nie jest to mój ulubiony styl, ale Twoja jest inna od pozostałych. ten czarny mat wymiata! i te okna!!!! piękne !!!! ale jakie niepraktyczne....tyle mycia p.s. zdolniacha z Ciebie! Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.08.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ładna kuchnia. jako antyfan podłogi w kratkę przyznaję, że wygląda nieziemsko. no i te okna.... cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.08.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Piękna kuchnia!!!! tylko oświetlenie mi się nie widzi... ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 15.08.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 To i ja przedstawiam swoją kuchnię. Kuchnie nie jest jeszcze skończona, na przeciwko piekarnika jest wysoka zabudowa z lodówką, mikrofalówką i wejściem do spiżarki. Kuchnia to całkowicie mój zamysł i projekt oraz pośrednio wykonanie. http://images41.fotosik.pl/1706/7f3031890ee0f7a0m.jpg http://images42.fotosik.pl/531/954a1e722a682df9m.jpg http://images41.fotosik.pl/1706/51192c8c6cf304b7m.jpg jak nie jestem miłośniczką białych kuchni, to ta jest rewelacyjna!! no i te okna!!! bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 chyba powinien powstać wątek o sprzątaniu......widzę, ze niektórzy nie mają czasu/ochoty sprzątać, ale podyskutować na ten temat, jak najbardziej!!!! może to taki ekwiwalent? naprawdę dla ciebie siedzienie przed kompem i plotkowanie jest równoważne ze sprzątaniem? Cóż, mieszkanie zmywane szlauchem, o interesującym wyglądzie, to mój ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Arturo72;5492927]Co Wy z tym czyszczeniem ? jakbyś czyścił to byś wiedział. Czy Wy macie chlew w kuchniach nie czyszcząc czy sprzątając w kuchni ? nie, mamy tylko odbite palce na nierdzewnej zmywarce. U nas sprząta się codziennie i nie jest to jakimś wielkim problemem. skąd wiesz, jak to robi Twoja żonka, ty tylko w soboty.... Czasu nie mamy za dużo ale szczerze,wolę mieć czysty dom niż burdel,syf,chlew a za to mniej przeczytanych książek czy mniej oglądniętych filmów... a ja wolę mieć i to i to, dlatego czytam sprzątając i sprzątam czytając:P. A tobie powiem, ze jesteś strasznym hipokrytą. O!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.08.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) naprawdę dla ciebie siedzienie przed kompem i plotkowanie jest równoważne ze sprzątaniem? równoważne - na pewno nie... niestety, należę akurat do tych osób, które muszą mieć klar w przestrzeni życiowej. i choć sprzątanie nie jest moim hobby, nie da się osiągnąć wymaganego przeze mnie poziomu czystości beż tej czynności, niestety ... ...a płacić komuś za usługę póki co nie mam zamiaru, bo to zmusiłoby mnie samą do podjęcia pracy zarobkowej...a znam parę ciekawszych zajęć ! Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts