żona m 16.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 zniewaga, nie zniewaga, ja w CV piszę House Manager , ewentualnie Home Chief Executive Officer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 16.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wy tu gadu,gadu o porządkach a inni działają. W dziennikach budowy forumka ma szkło samoczyszczące w oknach. Aż mną zatrzęsło z zazdrości Musimy założyć koniecznie watek w tym temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 16.08.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Widze, ze temat, ktory rozpoczelam kilka stron temu trwa:) .... po komentarzach sadze, ze potrwa jeszcze dlugo bo w kwestii sprzatania nigdy zwolennik spedzania wolnego (cennego) czasu przy kompie nie dogada sie z osoba ceniaca lad i harmonie wokol siebie.....niestety moim zdaniem nie mozna polaczyc tych dwoch rzeczy....Nie wyobrazam sobie siedzac na forum i "pitolac" o blahych rzeczach miec swiadomosc o zawalonym zlewie czy syfie w lazience....brrrrr.....ale jak widac niektorzy potrafia sie skutecznie wylaczyc z otaczajacej szarej rzeczywistosci i zaglebic sie w relaksujacy wirtualny swiat.....gratuluje.... Moze nie moje tu miejsce....bo przeciez nie jestem weteranka od siedmiu bolesci:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.08.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) A co ma wspolnego ład i harmonia z siedzeniem przy komputerze? ??? kto dal ci prawo do oceny ludzi zagladajacych na to forum???? Biorac pod uwage zdjecia wnetrz Twojego domu i domu Twojej Mamy mam wrazenie, że to jedna i ta sama osoba. . Jeszcze czegos takiego nie widzialam. Lad i harmonia... chyba z wnetrzami Twojej Matki. Twoj maz pewnie ma wrazenie, ze caly czas siedzi u tesciowej Jestem ciekawa, jak on czuje sie w tych wnetrzach, Pewnie przezywa nieskonczone deja vu. Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.08.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) .niestety moim zdaniem nie mozna polaczyc tych dwoch rzeczy....Nie wyobrazam sobie siedzac na forum i "pitolac" o blahych rzeczach miec swiadomosc o zawalonym zlewie czy syfie w lazience.... Tekst bardzo niskich lotów. Dowiodłaś tym tekstem że nie da się zrobić czegoś u Ciebie,co da się u innych.Czyli jednak dom trudny w sprzątaniu i zbyt absorbujący czas? Dlaczego domownicy zostawiają Ci syf w łazience? Nie mam garów w zlewie,bo posiadam zmywarkę,a łazienkę sprząta każdy sam po sobie- czego i Tobie życzę Skąd taka frustracja? Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.08.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 zniewaga, nie zniewaga, ja w CV piszę House Manager , ewentualnie Home Chief Executive Officer :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Biorac pod uwage zdjecia wnetrz Twojego domu i domu Twojej Mamy mam wrazenie, że to jedna i ta sama osoba. . Jeszcze czegos takiego nie widzialam. Lad i harmonia... chyba z wnetrzami Twojej Matki. Twoj maz pewnie ma wrazenie, ze caly czas siedzi u tesciowej Jestem ciekawa, jak on czuje sie w tych wnetrzach, Pewnie przezywa nieskonczone deja vu. Wiem, że to nieładnie, niekulturalnie itd. Ale po Twoim poście i obejrzeniu fotek o których mowa chacham się ze śmiechu od kwadransa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 17.08.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 a ja się przeprowadziłam kilka dni temu!!! latam z mopem i ciągle wycieram realizując się na stanowisku konserwatora powierzchni płaskich jednakże wstępnie muszę stwierdzić,że na wybranych przeze mnie podłogach i schodach kurzu NIE WIDAĆ, z czego się niezmiernie cieszę. Jedyne co wymaga mojej ciągłej uwagi to ciemny, orzechowy blat w kuchni, który doświetlany promieniami zachodniego słońca wydaje się być ciągle przykurzony. To samo zjawisko zachodzi na czarnej płycie indukcyjnej. Jednakże w tej sytuacji opuszczam roletę w oknie i sytuacja staje się na czas jakiś opanowana Czyli mam czas na mopa i na forum !!! oxa, jednak nieładnie, niekulturalnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 17.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Widze, ze temat, ktory rozpoczelam kilka stron temu trwa:) .... po komentarzach sadze, ze potrwa jeszcze dlugo bo w kwestii sprzatania nigdy zwolennik spedzania wolnego (cennego) czasu przy kompie nie dogada sie z osoba ceniaca lad i harmonie wokol siebie.....niestety moim zdaniem nie mozna polaczyc tych dwoch rzeczy....Nie wyobrazam sobie siedzac na forum i "pitolac" o blahych rzeczach miec swiadomosc o zawalonym zlewie czy syfie w lazience....brrrrr.....ale jak widac niektorzy potrafia sie skutecznie wylaczyc z otaczajacej szarej rzeczywistosci i zaglebic sie w relaksujacy wirtualny swiat.....gratuluje.... Moze nie moje tu miejsce....bo przeciez nie jestem weteranka od siedmiu bolesci:P nie rozumiem z czego wynika taka niechęć do forumowiczów, przecież sama od czasu do czasu (tak jak każdy z nas) zaglądasz do różnych wątków i komentujesz. czy z tego powodu masz zaniedbany dom? myślę że nikogo priorytetów nie należy uczyć, bo do kompa zasiada się w wolnym czasie, a nie żeby uciec od rzeczywistości czy obowiązków. Każdy ma własną samokontrolę i bata nad głosż nie trzeba, a poczucie estetyki (czy też szpitalnej sterylności) to także indywidualna sprawa. Twoje wypowiedzi są krzywdzące dla wielu koleżanek, które są pomocne tutaj na forum, angażując swój czas i często wspierają i doradzają budującym i w trudzie urządzającym się. Myślę że już pora wrócić do przyjemniejszych tematów wnętrzarskich, wkońcu wszyscy tutaj zaglądamy w tym celu. THE END Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 17.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Co Wy z tym czyszczeniem ? Czy Wy macie chlew w kuchniach nie czyszcząc czy sprzątając w kuchni ? Obojętnie czy z frezem czy bez freza,czy z połyskiem czy bez ? U nas sprząta się codziennie i nie jest to jakimś wielkim problemem. Czasu nie mamy za dużo ale szczerze,wolę mieć czysty dom niż burdel,syf,chlew a za to mniej przeczytanych książek czy mniej oglądniętych filmów... Ja przychodzę późno z pracy ale mam wspaniałą żonę W weekendy nawet ja pomagam Czyli to ŻONA ma mniej przeczytanych książek i braki w filmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.08.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 zniewaga, nie zniewaga, ja w CV piszę House Manager , ewentualnie Home Chief Executive Officer Malka niezła jesteś . Poplułam monitor . Franeczka miła dla oka kuchnia. Okna superowskie, jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Daila a powiedz czy po tym jak poplułaś monitor bezgranicznie oddasz się wirtualnej rzeczywistości nie myśląc o ładzie i harmonii w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojku 17.08.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Na wstępie przeproszę, że się wcinam, ale nie doczekałam się na recenzję projektu/wizualizacji mojej kuchni w odpowiednim wątku. Bardzo proszę o zerknięcie o tutaj:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?206028-Sielanka-Rojodziej%C3%B3w Wasze uwagi co do zrealizowanych kuchni uważam za niezwykle trafne i cenne, więc bardzo chciałabym uniknąć jakichś oczywistych błędów, które z pewnością wychwycicie. Macie już wyrobione zdanie, więc liczę na Waszą pomoc. Pierwszą kuchnię jaką urządzałam była malutka blokowa kuchnia w stylu raczej "babciowym", a ta ma być nowoczesna, ale jednocześnie ciepła.Jak już będę mogła pochwalić się realizacją, to z pewnością to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 17.08.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 oj nie wiem, nie wiem czy chcesz sie dowiedziec...napij sie wczesniej niz zaczniesz czytac cenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 jak widac niektorzy potrafia sie skutecznie wylaczyc z otaczajacej szarej rzeczywistosci i zaglebic sie w relaksujacy wirtualny swiat.....gratuluje.... Dziękuję Mnie też z tym dobrze :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojku 17.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ewa już się robi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Na wstępie przeproszę, że się wcinam, ale nie doczekałam się na recenzję projektu/wizualizacji mojej kuchni w odpowiednim wątku. Powineneś był ją umieścić w dziale "projekty wnętrz" we wątku "wizualizacje kuchni" - tam byś miał większa widownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojku 17.08.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A widzisz już szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jednakże w tej sytuacji opuszczam roletę w oknie i sytuacja staje się na czas jakiś opanowana Czyli mamy już pierwszy punkt do dziesięciu przykazań Perfekcyjnej Pani Domu. Koniecznie kup rolety! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.08.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wy tu gadu,gadu o porządkach a inni działają. W dziennikach budowy forumka ma szkło samoczyszczące w oknach. Aż mną zatrzęsło z zazdrości Musimy założyć koniecznie watek w tym temacie! Łi tam!! żadna nowość na jednej z inwestycji, w której oglądaliśmy mieszkania, od strony bardzo ruchliwej ulicy też podobno były takie szyby w oknach!!! co za przyjemność!!! okna, które się nie brudzą !!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts