Korozja 17.08.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 O jezusicku ile ja bym dała za takie okna co się same myją! Tak piszczałam że chcę w mieszkaniu jak najwięcej i jak największe okna a teraz patrzeć na nie nie mogę bo są ciągle brudne:cry: no akurat z tymi w salonie nie ma problemu są firanki brudu nie widać ale reszta.... już mi tu namiary na te okna dawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.08.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Dziękuję Mnie też z tym dobrze :> świetnie dobrą masz ripostę, uwielbiam takie poczucie humoru i podejście do życia oczywiście! też mi wisi, że naczynia nie chcą same do zmywarki iść! a tak ładnie je o to prosiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 17.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 świetnie dobrą masz ripostę, uwielbiam takie poczucie humoru i podejście do życia oczywiście! też mi wisi, że naczynia nie chcą same do zmywarki iść! a tak ładnie je o to prosiłam... no teraz to się uchachałam:rotfl: a nie ma takich naczyń samoczyszczących chociaż ja już słyszałam że pralka sama pranie pierze (nie od mojego męża ma się rozumieć) więc zmywarka może sama zmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ja nie mam zmywarki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 17.08.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ja nie mam zmywarki niestety łoj bidulko... to Ty to dopiero zarobiona musisz być po łokcie kocham moją zmywarkę za to, że mnie nie opuszcza w najcięższych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 już mi tu namiary na te okna dawać! Oglądajcie,bo naprawdę jest na co popatrzeć. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182179-Dom-na-zboczu-DZIENNIK/page12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.08.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 ja nie mam zmywarki niestety Jak to! :jawdrop:Jak można żyć bez zmywarki?! Przecież tak się nie da! Bidulko Ty:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 17.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Kiedys w rodzinka.pl rodzice kazali pozmywac naczynia mlodym...a jak to mlodzi majacy super pomysly dali wszystko psu do wylizania - swiecily sie, jak zloto:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 psa też nie mam. Zmywarki nie mam, bo jak kuchnię stawiałam zaraz po studiach to kasy nie miałam na takie zbytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 17.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jak to! :jawdrop:Jak można żyć bez zmywarki?! Przecież tak się nie da! Bidulko Ty:hug: hej, ja też nie mam i jeszcze nie umarłam ale ja nie wiele czasu spędzam w kuchni, choć czasami zamieniam się w mistrza kuchennych smaków. Jednak do tego potrzebna mi wena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Daila a powiedz czy po tym jak poplułaś monitor bezgranicznie oddasz się wirtualnej rzeczywistości nie myśląc o ładzie i harmonii w domu? Oj tam oj tam jakoś to przeżyłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 17.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 No ja też psa nie mam ale zmywarka być musi! Szału dostawałam mieszkając w akademiku. Wiecznie pełno garów do mycia końca nie było. A że ja lubię gotować to już w ogóle masakra. Urządzając mieszkanie wiedziałam jedno, może nie być lodówki, płyty, zlewu i wszystkiego innego ale zmywarka być musi. Nie mam zamiaru stać ciągle przy zlewie. Wystarczy że patelnie myje i gary czasem podziwiam osoby które żyją bez zmywarki. Ja sobie już nie wyobrażam bez niej życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 A co ma wspolnego ład i harmonia z siedzeniem przy komputerze? ??? kto dal ci prawo do oceny ludzi zagladajacych na to forum???? Biorac pod uwage zdjecia wnetrz Twojego domu i domu Twojej Mamy mam wrazenie, że to jedna i ta sama osoba. . Jeszcze czegos takiego nie widzialam. Lad i harmonia... chyba z wnetrzami Twojej Matki. Twoj maz pewnie ma wrazenie, ze caly czas siedzi u tesciowej Jestem ciekawa, jak on czuje sie w tych wnetrzach, Pewnie przezywa nieskonczone deja vu. Szkoda, ze nie widze twoich wnetrz...(nie prosilam o komentarz moich).tu masz przewage ale widze, ze trafilas na prawdziwa zolze....(mam na mysli tesciowa)....wiedz natomiast, ze sa tez wspaniale tesciowe na swiecie i wcale wnetrza nie kojarza sie mojemu mezowi z dramatem i negatywnymi odczuciami....Szkoda, ze nie wszyscy maja to szczescie:) Piszac lad i harmonia mialam na mysli te wokol siebie a nie te w nawiazaniu do drugiego domu.....a podobienstwo...no coz niedaleko pada jablko od jabloni...kojarzysz takie przyslowie? Nie widze w tym nic dziwnego, ze kochamy te same klimaty.....nie kazda mama lubi prl-owskie mebloscianki i paprocie zwisajace z sufitu:) Moje pierwsze zdanie nie mialo na celu ublizenia komukolwiek.....odnosilo sie do calej dyskusji)trwajacej juz kilka stron), glownie do braku czasu na sprzatanie u niektorych, ktorzy namnietnie siedza przy kompie....to tyle, jesli kogos urazilam to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Tekst bardzo niskich lotów. Dowiodłaś tym tekstem że nie da się zrobić czegoś u Ciebie,co da się u innych.Czyli jednak dom trudny w sprzątaniu i zbyt absorbujący czas? Dlaczego domownicy zostawiają Ci syf w łazience? Nie mam garów w zlewie,bo posiadam zmywarkę,a łazienkę sprząta każdy sam po sobie- czego i Tobie życzę Skąd taka frustracja? Odpowiedz niskiego lotu......przeczytaj uwaznie, napisalam "MOIM ZDANIEM"....frustracja wynika z dyskusji ciagnacej sie od kilku stron i zarzutow do osob, ktore sprzataja w swoich domach i sa atakowane przez takie osoby jak np ty, ktore wytykaja absorbujace wnetrza....dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wiem, że to nieładnie, niekulturalnie itd. Ale po Twoim poście i obejrzeniu fotek o których mowa chacham się ze śmiechu od kwadransa Milego HAHANIA....A NIE CHACHANIA:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.08.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) marta - dyskusję w zasadzie tylko ty zaogniasz i jątrzysz. Ty zaczełaś komentować nasze w sumie niewinne uwagi i oceniać nasze postępowanie Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 17.08.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 marta - dyskusję w zasadzie tylko ty zaogniasz i jątrzysz. Nie Elfir, odpowiadam na zarzuty....uważasz, że powinnam wycofac sie w momencie kiedy ktos zaczyna mieszać w dyskusje moja Mame i Meza....to juz lekka przesada....nie mam moze takiego zwyczaju i dlatego szokuje mnie postawa innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.08.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 dziewczyny, dzięki za dobre słowo sprzed kilku stron nt. kuchni. Zdjęcie wkleję w przyszłym tygodniu, bo w czwartek wymienią nam fronty. Te, co mamy zamontowane z niewiadomych powodów mają miejscami blachę pogiętą. spirea, ale masz cudnie niepraktyczną, rzeźnicką kuchnię!!!!!!! już nie mogę się doczekać aż popsujesz ją jakimiś dodatkami!!!! Aricia, przykro mi, ale na dodatki to już kasy niet A poza tym, to poza młynkiem i ekspresem (jak naprawię), to tam już mało co będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.08.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Odpowiedz niskiego lotu......przeczytaj uwaznie, napisalam "MOIM ZDANIEM"....frustracja wynika z dyskusji ciagnacej sie od kilku stron i zarzutow do osob, ktore sprzataja w swoich domach i sa atakowane przez takie osoby jak np ty, ktore wytykaja absorbujace wnetrza....dramat. Ja wytykam absorbujące wnętrza? Osoby takie jak ja ATAKUJĄ osoby które sprzątają w swoich domach? Wydaje mi się że już kompletnie nie kontrolujesz co piszesz. Albo nie rozumiesz co inni piszą Nie wkładaj mi w usta słów których nie powiedziałam i interpretuj w dowolny sposób moich jasnych wypowiedzi. Chyba że masz problem ogólny z czytaniem i interpretacją,to przepraszam.A jeżeli to wynika z jakiegoś poczucia niższości czy kompleksów to współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 18.08.2012 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Luuudzie , gdzie sie podzial administrator , ze pozwala na zasmiecanie tego watku. Czytam i czytam i...konca nie widac. Pozdrowienia dla admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts