aniula_bl 18.08.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 jak ktoś nie wklei zaraz jakiejś ciekawej kuchni, to zwariuję od tego czytania moje oczy są nastawione na obrazki !!!, a nie na niekończącą się lekturę dajcie tu swoje kuchenki, i błagam, nie bójcie się ich tu wrzucać jest wiele osób, którym się podoba i czerpią inspirację, ale wcale tego oficjalnie nie komentują na forum ja od kilku lat śledzę wątki, a dopiero rok temu się zalogowałam i "mam czelność" zabierać głos w dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 18.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wszyscy macie przemyślane kuchnie, moja też była dopóki nie zaczęłam w niej "mieszkac" Coraz mniej interesuje mnie czy coś do czegoś pasuje. Ale jakoś mimo wszystko czuję się w niej pysznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 18.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 18.08.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Bardzo fajna, mila i rodzinna....no i co najwazniejsze PYSZNA dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc Bardzo ladna spojna kuchnia skandynawska. Rewelacja to zdjecie z podloga i wykafelkowana sciana. Kafelki an scianie super ulozone. Jesli cos mnie drazni to te rozowosci ja to dalabym cos bialo-niebieskiego lub bialego. No ale wiesz kazdy z nas ma inny gust, inne pomysly na jego realizacje. Generalnie kuchnia super. i ciesze sie, ze masz okna biale. Bardzo to tego klimatu pasuja. PS Dopiero teraz zobaczylam, ze to krateczka vichy Uwielbiam taki wzor. Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 18.08.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 manissan - kuchnie z jasnymy frontami i płytkami wprowadzaja spokój we wnetrzu ,nawet jesli ściany są intesywne- to własnie dlatego Twoja kuchnia jest miła dla oka. Rózowa zasłonka jest słodka -uwielbiam ten kolor. p.s. Marta dobrze ze udzielasz sie na forum- juz myslałam ze dałaś sie stąd przepędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 18.08.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 ...*Jesli cos mnie drazni to te rozowosci ja to dalabym cos bialo-niebieskiego lub bialego. No ale wiesz kazdy z nas ma inny gust, inne pomysly na jego realizacje ... ) Haha mnie też drażnią bo są tymczasowe i w ogóle panie w Witku pomylily kolory i zamiast czerwonej kratki zamowily mi różową... A że ja mało konfliktowa z natury to zaplacilam te 7 stów i poszłam z rozowymi zasłonami pod pachą z nadzieją, że jakos to bedzie i tak mieszkamz nimi niemal 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.08.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 ja też zasłonki bym widziała w granatach lub bielach, ale nawet ten róż wygląda nieźle. po prostu trochę przekornie brawo za odwagę z kolorem ścian - wyszło świetnie, choć to jednak nie mój klimat kuchenny. konsekwentnie i spójnie. no i ten dzwoneczek rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 18.08.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Manissan - Twoja kuchnia wywołuje przyjemne skojarzenia ale napisz proszę jak przy gazowej kuchence gotujesz 3 lata bez okapu? Broń Boże nie czepiam się, tylko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.08.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Gdzieś już były rozważania nt. (nie)odzowności okapu Mam u siebie i przez 3 lata włączyłam go maks. 5 razy... U moich rodziców nie było okapu 30 lat, był gaz i wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.08.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 manissan nie ma to jak poczciwy ikeowski stad. Piękne niebieskości na ścianach. Jedyne co mi zgrzyta to ta różowa pepitka zasłonowa. widziałabym tam prosty jasny len. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.08.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc no to teraz mam problem, kurcze cały czas planuję kuchnie nowoczesną ale jak zobaczyłam Twoją to nie mam już tej pewności. coraz bardziej mi się te meble podobają!!!!!!!! piękna jest a zasłonki.. może jakas tylko zasdroska by pasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.08.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Świetna kuchnia! Widać, że ktoś w niej gotuje. Jest słodko zagracona Bardzo konsekwentna i spójna stylistycznie. Mnie się tam podoba tak jak jest. Ale ja uwielbiam krateczki Zazdroski wprost cudowne. Małe dzieła sztuki. To własny wyrób czy kupiłaś razem z zasłonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Manissan bardzo fajna i udana realizacja Do stylu który wybrałaś, zagracenie pasuje, jest ciepło i rodzinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Gdzieś już były rozważania nt. (nie)odzowności okapu Mam u siebie i przez 3 lata włączyłam go maks. 5 razy... U moich rodziców nie było okapu 30 lat, był gaz i wszyscy zadowoleni Ja mam pochłaniacz, którego nie włączam, bo zapominam, jak gotuję na gazie - wynik: w ciągu dwóch tygodni w kuchni wszystko jest tłuste - meble, kazdy przedmiot leżący na wierzchu, kafelki. To też powód dla którego mam taki uraz do sprzątania kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.08.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 zobaczcie Kochani jaką zajefajną kuchnię znalazłam !!! zakochałam się w tym kolorze:wave: czemu ja jej półtora roku temu nie spotkałam?!? trudno... moja kremowa nadal jest śliczna, ale może kogoś to zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopwoman 19.08.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 manissan, fajna kuchnia! Wlasnie projektuję swoją w tym stylu.... Możesz napisać gdzie taki chlebaczek można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 19.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 manissan, fajna kuchnia! Wlasnie projektuję swoją w tym stylu.... Możesz napisać gdzie taki chlebaczek można kupić? http://witeks.pl/pojemniki_na_chleb w tym sklepie stacjonarnie kupiłam (Modlniczka/Kraków) na stronie nie widzę tych pojemników, ale byłam tam przed chwilą i widziałam całe mnóstwo Pojemnika szukałam długo bo zależało mi aby był to pojemnik: pojemny/miał w sobie deskę do krojenia/nie miał napisu po angielsku. Jestem mega zadowolona. Mieści się tam nie tylko chleb ale nawet na dokładkę kilka bułek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 19.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 http://witeks.pl/pojemniki_na_chleb w tym sklepie stacjonarnie kupiłam (Modlniczka/Kraków) na stronie nie widzę tych pojemników, ale byłam tam przed chwilą i widziałam całe mnóstwo Pojemnika szukałam długo bo zależało mi aby był to pojemnik: pojemny/miał w sobie deskę do krojenia/nie miał napisu po angielsku. Jestem mega zadowolona. Mieści się tam nie tylko chleb ale nawet na dokładkę kilka bułek http://dukapolska.com/katalog-produktow,produkt,kitchenbasic-chlebak-z-deska-do-krojenia tutaj widzę taki sam, ale z napisem BREAD (wnerwia mnie, że w Polsce nie znajdziesz chlebaka z napisem CHLEB) i w dodatku 2x droższy. Mój kosztował nie 199 zł a 79 i jest identyczny. Toćka w toćke taki sam, material wykonanie... tylko ze ten pochodzi z DUKI a moj z ... no właśnie skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Oj Duka ma niezłe przebicie Dostałam w prezencie moją upragnioną karafkę z Duki, kosztowała 120 zł, w Witeksie po miesiącu odkryłam, że u nich tylko 89 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts