Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jak ktoś nie wklei zaraz jakiejś ciekawej kuchni, to zwariuję od tego czytania :mad:

moje oczy są nastawione na obrazki !!!, a nie na niekończącą się lekturę:(

dajcie tu swoje kuchenki, i błagam, nie bójcie się ich tu wrzucać:yes:

jest wiele osób, którym się podoba i czerpią inspirację, ale wcale tego oficjalnie nie komentują na forum

ja od kilku lat śledzę wątki, a dopiero rok temu się zalogowałam i "mam czelność" zabierać głos w dyskusji :p

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc :)

Bardzo ladna spojna kuchnia skandynawska. Rewelacja to zdjecie z podloga i wykafelkowana sciana. Kafelki an scianie super ulozone. Jesli cos mnie drazni to te rozowosci :) ja to dalabym cos bialo-niebieskiego lub bialego. No ale wiesz kazdy z nas ma inny gust, inne pomysly na jego realizacje. Generalnie kuchnia super. i ciesze sie, ze masz okna biale. Bardzo to tego klimatu pasuja.

PS Dopiero teraz zobaczylam, ze to krateczka vichy :) Uwielbiam taki wzor. :)

Edytowane przez Aleksandryta

manissan - kuchnie z jasnymy frontami i płytkami wprowadzaja spokój we wnetrzu ,nawet jesli ściany są intesywne- to własnie dlatego Twoja kuchnia jest miła dla oka. Rózowa zasłonka jest słodka -uwielbiam ten kolor.

p.s. Marta dobrze ze udzielasz sie na forum- juz myslałam ze dałaś sie stąd przepędzić

...*Jesli cos mnie drazni to te rozowosci :) ja to dalabym cos bialo-niebieskiego lub bialego. No ale wiesz kazdy z nas ma inny gust, inne pomysly na jego realizacje :-) ... )

Haha mnie też drażnią bo są tymczasowe i w ogóle panie w Witku pomylily kolory i zamiast czerwonej kratki zamowily mi różową... A że ja mało konfliktowa z natury to zaplacilam te 7 stów i poszłam z rozowymi zasłonami pod pachą z nadzieją, że jakos to bedzie :-) i tak mieszkamz nimi niemal 3 lata :-)

Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc :)

no to teraz mam problem, kurcze cały czas planuję kuchnie nowoczesną ale jak zobaczyłam Twoją to nie mam już tej pewności. coraz bardziej mi się te meble podobają!!!!!!!! piękna jest

a zasłonki.. może jakas tylko zasdroska by pasowała?

Świetna kuchnia! Widać, że ktoś w niej gotuje. Jest słodko zagracona ;) Bardzo konsekwentna i spójna stylistycznie. Mnie się tam podoba tak jak jest. Ale ja uwielbiam krateczki :)

Zazdroski wprost cudowne. Małe dzieła sztuki. To własny wyrób czy kupiłaś razem z zasłonami?

Gdzieś już były rozważania nt. (nie)odzowności okapu ;) Mam u siebie i przez 3 lata włączyłam go maks. 5 razy... U moich rodziców nie było okapu 30 lat, był gaz i wszyscy zadowoleni :)

Ja mam pochłaniacz, którego nie włączam, bo zapominam, jak gotuję na gazie - wynik: w ciągu dwóch tygodni w kuchni wszystko jest tłuste - meble, kazdy przedmiot leżący na wierzchu, kafelki.

To też powód dla którego mam taki uraz do sprzątania kuchni.

manissan, fajna kuchnia! :) Wlasnie projektuję swoją w tym stylu.... Możesz napisać gdzie taki chlebaczek można kupić? :):cool:

http://witeks.pl/pojemniki_na_chleb w tym sklepie stacjonarnie kupiłam (Modlniczka/Kraków) na stronie nie widzę tych pojemników, ale byłam tam przed chwilą i widziałam całe mnóstwo :) Pojemnika szukałam długo bo zależało mi aby był to pojemnik: pojemny/miał w sobie deskę do krojenia/nie miał napisu po angielsku. Jestem mega zadowolona. Mieści się tam nie tylko chleb ale nawet na dokładkę kilka bułek :)

http://witeks.pl/pojemniki_na_chleb w tym sklepie stacjonarnie kupiłam (Modlniczka/Kraków) na stronie nie widzę tych pojemników, ale byłam tam przed chwilą i widziałam całe mnóstwo :) Pojemnika szukałam długo bo zależało mi aby był to pojemnik: pojemny/miał w sobie deskę do krojenia/nie miał napisu po angielsku. Jestem mega zadowolona. Mieści się tam nie tylko chleb ale nawet na dokładkę kilka bułek :)

http://dukapolska.com/katalog-produktow,produkt,kitchenbasic-chlebak-z-deska-do-krojenia tutaj widzę taki sam, ale z napisem BREAD (wnerwia mnie, że w Polsce nie znajdziesz chlebaka z napisem CHLEB) i w dodatku 2x droższy. Mój kosztował nie 199 zł a 79 i jest identyczny. Toćka w toćke taki sam, material wykonanie... tylko ze ten pochodzi z DUKI a moj z ... no właśnie skąd? :)