agata39 05.11.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kaśka maciej Ja rano mam czas tylko na jedną. Druga to po południu, w pracy albo jeśli już wrócę do domu agata 39 Kosztuje ok. 2 kafli, no ale to już marka z lepszej półki. I ma te wszystkie bajery takie jak właśnie automatyczne włączanie rano, i można ustawić preferowaną temperaturę kawy co do stopna, jeżeli to ma dla Ciebie znaczenie. Smak espresso zależy od temperatury parzenia. Myślę,że się zastanowimy nad kupnem takiego expresu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 05.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 poema - ladna kuchnia - taka ciepla - chociaz zupelnie nie w moim stylu a wracajac do tematu szuflad to u mnie sa 50 - 60 i jestem super zadowolona bo trzymam w nich wszystko oprocz szkla do picia ... wysokosc szuflad nie jest u mnie zbyt optymalna wiec teraz bede myslec jak to zmienic w domku ... dodam ze niskie szuflady sa ciut za niskie a wysokie niepotrezbnie takie wysokie (jedna duza by wystarczyla) .. bo musze ukdadac rzeczy warstwowo zeby wykorzystac przestrzen ktorej i tak mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 poema masz piękną kuchnie.Możesz coś więcej o niej napisac.Z drewna?Jakiego?A blat z czego?Sciana z lewej strony jaką ma dł? I jeszcze jedno słupek z piekarnikiem ma 80cm? Przeprasza za tyle pytań ale mam podobny układ ścian-łącznie z oknem i jestem ciekawa ile szafek mogę zmieścic.Jestem dopiero na starcie ale już pomalutku zaczynam planowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 05.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ida i jaceka jaka głębokość suflad byłaby Twoim zdanim idealna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 05.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 olaczek jak bede w domu to zmierze te plytkie sa dobre jedynie na sztucce ... no moze jesczze na woreczki papierowe, folie i tym podobna szuflada z pierdolami ... ale na szuflade z lyzkami wazowkami itp jest za plytka - nie miesci mi sie i musze ciagle dopychac i ukladac a glebokie szuflady w takiej posatci jak mam sa dobre na soki litrowe, olej rzeczy w wysokich butelkach ... ale w iinej trzymam zapasy takie jak maka, cukier, kasze czy puszki i tam musi byc warstwowo bo szkoda przestrzeni ... musze dokladnie to pomierzyc i sie na cos zdecydowac bo niedlugo trzeba zaczac zamawiac mebelki ... a jesczze nie mam projektu tylko wizje co i jak ... a tak przy okazji - znacie jakis dobry i prosty program do projektowania kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 05.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 z góry dziekuję a jeżeli chodzi o program zobacz ofertę Ikea, jest jeszcze PRO 100 do projektowania całości mieszkania Na forum był już kilka wątków programowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 05.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kuchnia zupełnie przyzwoita ( choć raczej nie w moim stylu ). Nie jest to jednak z całą pewnością kuchnia z kategorii wnętrz na tyle spektakularnych, żeby dla ich prezentacji należało zakładać nowy wątek. I to właśnie posunięcie było moim zdaniem podstawowym błędem jej właściciela. Gdyby zamieścił te zdjęcia w wątku o kuchniach zebrałby zapewne same pozytywne opinie. Autor mial na mysli inny tytuł wątku (z krakowia wiec oszczedza/skąpi słowa) "Oto nasza kuchnia - śliczna czy bardzo śliczna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOROTADRA 05.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki, reszta jeszcze kompletnie '"w proszku" - i nawet bez konkretnego pomysłu Kuchnia też wymaga jeszcze trochę pracy. Jak już pisałam na ścianie przy której stać będzie stół będzie czarna tapeta, ale co z resztą ścian ...? Może jakaś rada... będę bardzo wdzięczna. Już pora na kolorek, więc ponawiam prośbę - na jaki kolorek pomalować sciany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 05.11.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 agata39 Również pozdrawiam i miło mi, że mogłem się do czegoś przydać. ida i jacek Po zdjęciach widzę, że też jesteście kawoszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 05.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mnie tam najbardziej podobają się krzesła: gdzie kupione? I czy są czarne?A siedziska w jakim kolorze? (sorki, ale jestem na etapie wymyślania krzesełdo swojego stołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.11.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Widzisz facet co narobiłeś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 05.11.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no to jestem z wymiarami ... dzieki tej dyskusji dowiedzialam sie ze moje glebokie szuflady nie sa takie same jedne maja 25 cm a te dolne 32 i teraz juz wszystko jasne ... wlasciwe rozplanowanie produktow i moze tak zostac w tych 25 cm mieszcze sie spokojine na wysokosc takie rzeczy jak kasz, ryz, maka cukier oraz pojemniki na zywnosc ... w tych glebszych mam talerze (12 + 6 szt) oraz wysokie soki czy oleje; garnki tez w wyzszych; najmniejsze szuflady maja 12,5 cm ... jak juz pisalam dobre na sztucce na inne rzeczy troche bym je jednak poglebila ... tzn zamiast trzech plytkich (jak mam teraz) zrobila bym tylko dwie (czyli po 18 - 19 cm) widze ze sama sobie tez pomoglam zagloaba - co do kawy ... jakos ostatnio przestala nam smakowac kawa z ekspresu ... pijamy rozpuszczalna ... expres dla gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 05.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Fajny zestaw - stół i krzesła. A na stole leży zegar dworcowy - taki jak chciałabym miec A założyciela wątku tak wystraszyliście, że juz sie nie pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 inwestorka z czego bedziesz miala robione te jasne fronty ? fajna kuchnia mysle ze moja bedzie w podobnym stylu z tym ze chyba zamiast szarego uzyje wisni Fronty trochę różnią się kolorem od projektu ,ale jest ładnie Jeszcze nie skończona http://images40.fotosik.pl/27/5d021cc83cc296ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Fronty to DĄB BIELONY Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 05.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 INWESTORKA71 suuuuper okna !!!! fronty tez mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 05.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 INWESTORKA71 suuuuper okna !!!! fronty tez mogą być Dzięki Pan od kuchni mówił,że mam poczekać na efekt końcowy bo będzie wyglądało całkiem inaczej ,ale ja nie wytrzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 05.11.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dankaf Wysłany: Sro, 5 Listopad 2008 10:13 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- poema masz piękną kuchnie.Możesz coś więcej o niej napisac.Z drewna?Jakiego?A blat z czego?Sciana z lewej strony jaką ma dł? I jeszcze jedno słupek z piekarnikiem ma 80cm? Przeprasza za tyle pytań ale mam podobny układ ścian-łącznie z oknem i jestem ciekawa ile szafek mogę zmieścic.Jestem dopiero na starcie ale już pomalutku zaczynam planowanie Pozdrawiam Kuchnia jest z MDF-u dąb rustic + patyna, blat nie wiem. Ściana z lewej ok 3 m są tam drzwi do spiżarni. Słupek z piekarnikiem niecałe 70 cm. To jest otwarta kuchnia i nie chciałam jej zagracać zbyt dużą ilością szafek, dlatego te wiszące są większe mają wysokość 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 06.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 inwestorka masz boskie okno w kuchni ... meble tez zapowiadaja sie ciekawie - fronty maja super kolor - czekamy na zdjecia calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 POEMA bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts