Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.....poszły!!! teraz reszta. Co do pomarańcza to....miał być ceglasty ze wzornika Tikurilli a wyszło trochę wściekle! :)

no ze zdjeć to cegła na pewno nie jest, chyba, że zdjęcia przekłamują, bo jeśli jednak oddają kolor, to nie bardzo się wpasował:(

kuchnia nie w moim stylu, więc się nie wypowiadam, na pewno wygodna:yes:

A ja coś znalazłam - ładny kolor na rolecie, czy dobrze widzę, że to oliwkowy? Myślę, że to bardzo dobra alternatywa, jeśli chodzi o kolor ścian, dla tego pomarańczu i żółcieni. Ja bym przemalowała.

Po drugie - spora ilość winka na stojaku :cool: i jeszcze piękna zieleń za oknem :yes:

Edytowane przez eveee
gramatyka! :)

A mi się podoba kuchnia DeeF - utrzymana w jednym klimacie (a ja takie lubie, więc może dlatego mi się podoba ;) )

- te same drzwi do spiżarki co i cała reszta, baaa - nawet roleta dobrana do szybek w szafce, listki też widzę na podłodze, czyż nie?

- idealnie wpasowany kolorystycznie piekarnik

- stojak na winoooo ;) i to radio!

- kwiatki - kocham je i jak dla mnie ogromny plus

- ciepła, domowa, inna :)

Fakt - wyrzuciłabym z widoku mikrofale i suszarkę na naczynia, choć wiem, jak czasem trudno bez tego się obejść. Kolorek baardzo odważny, ale mi też jakoś nie pasuje do tej delikatnej kuchni..

Wybaczcie, że chaotycznie to wrzucam, ale nigdy nie ogarniałam zasad panujących na forach internetowych - stąd moja nikła na nich obecnośc :)

No i jak tu nie kochać STAT!

Piekna kuchnia :jawdrop: Odwazny niebieski kolor pasuje, ale ja bym chyba dała cos delikatniejszego, ale to już indywidualna sprawa. Fieranka miodzio. Podoba mi się tez bardzo podłoga, spójna z kafelkami na ścianach.

Na murek łączący z salonem dałabym chyba jeszcze deske w kolorze blatu. Brakuje mi tam jakiegoś "wykończenia".

No ale poza tym PYSZNIE! :)

ARTENOVA Kuchnia jest ok tylko nie rozumiem czemu półki nie są na równi ze szkłem-czy to jakis nowy trend?. Zastanawiam sie czy nie ma problemu z otwieranie szafki przy oknie. Rozumiem ze jest za płytka ściana ale chyba w takiej sytuacji nie zdecydowałabym sie na parapet,który notabene nie pasuje kolorystycznie .Za to fornir piekny i chciałam własnie o niego zapytać - co to za kolor i jesli możesz uszczknąc rąbka tajemnicy nazwe producenta

kuchnia z nie mojej estetycznej parafii, nie podoba mi się, natomiast przepięknie pospasowaliście słoje na dolnych szafkach.

Dziękuję za słowa uznania :)

ARTENOVA Kuchnia jest ok tylko nie rozumiem czemu półki nie są na równi ze szkłem-czy to jakis nowy trend?. Zastanawiam sie czy nie ma problemu z otwieranie szafki przy oknie. Rozumiem ze jest za płytka ściana ale chyba w takiej sytuacji nie zdecydowałabym sie na parapet,który notabene nie pasuje kolorystycznie .Za to fornir piekny i chciałam własnie o niego zapytać - co to za kolor i jesli możesz uszczknąc rąbka tajemnicy nazwe producenta

Szkło - powiedziałbym, że to tylko kwestia gustu Klienta, każdy ma inny pomysł na swoją kuchnię.

Z otwieraniem szafki przy oknie nie problemu ponieważ na wysokości parapetu jest blenda i fronty mijają się z parapetem.

Parapet - odp poniżej.

Fornir - rzeczywiście ładnie wyszedł a jest to ORZECH z kolekcji CALIFORNIA.

artenova kuchnia świetna. Szkoda tylko że właściciele nie zrobili jakieś wypaśniejszej podłogi. Obecne płytki są takie jakieś nijakie i przy tej kuchni nie daja rady. Zdecydowanie lepiej wyglądałby gres polerowany.

...Rozumiem ze jest za płytka ściana ale chyba w takiej sytuacji nie zdecydowałabym sie na parapet,który notabene nie pasuje kolorystycznie ....

Pomieszczenie wraz z podłogą, parapetem i innymi elementami już było zrobione wcześniej i wydaje mi się, że nie przez aktualnego inwestora.

baaa - nawet roleta dobrana do szybek w szafce, listki też widzę na podłodze, czyż nie?

Fakt - wyrzuciłabym z widoku mikrofale i suszarkę na naczynia, choć wiem, jak czasem trudno bez tego się obejść. Kolorek baardzo odważny, ale mi też jakoś nie pasuje do tej delikatnej kuchni..

Dzięki Agami. Szybki w szafkach są zalaminowane ta samą tkaniną, z której są rolety.

Co do mikrofali i suszarki to pobudki praktyczne a kolor.....no cóż przy najbliższej okazji będzie zmiana. Teraz jakoś się przyzwyczailiśmy ;)

DF