Elfir 14.09.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 widac złote szprosy A te kabelki to do podłączenia okapu a nie lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.09.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 A te kabelki to do podłączenia okapu a nie lampki zapatrzyłam sie na wysoką zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 14.09.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 @ Ola.U Piękna ta Twoja kuchnia! Kawiarka, mmm....Jaki będzie koszt całkowity Twojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 14.09.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ola.B - super kuchnia - zdradz tajemice na temat wyspy: jakie ma wymiary sama wyspa i przejscia obok niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 14.09.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Piękna:)...natychmiast pobiegłam do Twojej galerii, a tam tyle zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nieśmiało chwalę się moją kuchnią To "nieśmiało" odbieram z lekką kokieterią... kuchnia cudna! Czarna zabudowa jak dla mnie genialna Tylko te białe (uchwyty?) mi sie nie podobaja troskę ale ogólnie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ola pięknie wyszło. tylko szyby wymień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 14.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nie mam szerokiego obiektywu, więc kombinuję. Może te pomimo większego rozmiaru przejdą? Wow To marzenie mojej żonki ..Niestety-brak środków finansowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 15.09.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Co prawda ja jestem Ola.U ,ale wydaje mi się ,że to do mnie ,no więc wyspa ma 180x90 cm.,od wyspy do wysokiej zabudowy jest 90cm.,do szafek pod oknem -110cm.,do ściany po prawej (przejście do jadalni )-100cm..Jest mega wygodnie ,spokojnie mogą się poruszać 2 osoby naraz Olu, bardzo przepraszam, to z wrazenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.09.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ola ja Cię grzecznie proszę, ty mi takiej kuchni nie pokazuj, bo "mnię" z zazdrości skręca .... Piękna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ola kuchnia katalogowa!!! ale dla mnie zimna jak laboratorium lub sala operacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 15.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Witam , widać że kuchnia dopracowana , a że biała .. no to właśnie teraz jest taka moda . Ja aktualnie robię trzy kolejne kuchnie z białymi frontami . z tym że z frezowanymi uchwytami i do tego z czarnymi blatami z kwarcogranitu ... Jedyna rzecz której teraz według mnie brakuje to szybki lub zabezpieczenia pomiędzy blatem a parapetem ... Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 15.09.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Ola kuchnia katalogowa!!! ale dla mnie zimna jak laboratorium lub sala operacyjna Adla mnie to jest właśnie zaleta:)...też bym się tam cudownie czuła http://emoty.blox.pl/resource/ok.gif Edytowane 15 Września 2012 przez Tamara1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 15.09.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Kuchnia Oli jest piekna, jak również piekna jest kuchnia Marty Każda w swoim stylu i najważniejsze: są stylowo spójne ... I dlatego sa takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Łe Ola nuda :P pewnie w niej tylko chińszczyznę kupioną na wynos odgrzewasz Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.09.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 manissan Urocza kuchnia Krateczka jest idealna. Przy malowaniu zrobiłabym jednak odcień błękitu jaśniejszy o kilka tonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nieśmiało chwalę się moją kuchnią Dzień dobry. Gratuluję kuchni. Mam pytanie. Gdzie znajduje się część robocza gdzie przygotowujesz potrawy? Rozumiem, że na wyspie jest gotowanie potraw. Mam pytanie. Czy nie masz problemu z przenoszeniem umytych produktów na wyspę. Obecnie mamy podobne rozwiązanie i jesteśmy zmuszeni do częstego mycia podłogi gdyż nie uniknie się wybrudzenia w czasie przenoszenia umytych a nie do końca wysuszonych produktów oraz przenoszenia resztek do śmietnika. Drugie pytanie. Jakie są odległości między wyspą a resztą zabudowy i w przejściu. Oraz skąd projekt, kto wykonywał i koszt (jeżeli to nie problem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 17.09.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Bluenet odp. na temat odleglosci (sama zadalam takie pytanie Oli.U) jest na poprzedniej stronie, ale Ci wkleje: "wyspa ma 180x90 cm.,od wyspy do wysokiej zabudowy jest 90cm.,do szafek pod oknem -110cm.,do ściany po prawej (przejście do jadalni )-100cm..Jest mega wygodnie ,spokojnie mogą się poruszać 2 osoby naraz". Jezeli mozesz to napisz wymiary swojej wyspy i odleglosci - podeslij tez zdjecia zabudowy Sama jestem bardzo zainteresowana takim rozwiazaniem, tylko nie wiem jeszcze czy na wyspie zrobic plyte czy nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 17.09.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) mi nie starczyło miejsca na wyspę w kuchni, mam "półwysep" właśnie z płytą. moim zdaniem super wygodnie Edytowane 14 Października 2012 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 17.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 oooooooo amglad jak ładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts