Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co prawda ja jestem Ola.U ,ale wydaje mi się ,że to do mnie :rolleyes:,no więc wyspa ma 180x90 cm.,od wyspy do wysokiej zabudowy jest 90cm.,do szafek pod oknem -110cm.,do ściany po prawej (przejście do jadalni )-100cm..Jest mega wygodnie ,spokojnie mogą się poruszać 2 osoby naraz :yes:

Olu, bardzo przepraszam, to z wrazenia...

Witam , widać że kuchnia dopracowana , a że biała .. no to właśnie teraz jest taka moda . Ja aktualnie robię trzy kolejne kuchnie z białymi frontami .

z tym że z frezowanymi uchwytami i do tego z czarnymi blatami z kwarcogranitu ... Jedyna rzecz której teraz według mnie brakuje to szybki lub zabezpieczenia pomiędzy blatem a parapetem ... Pozdrawiam , Piotr

Nieśmiało chwalę się moją kuchnią :)

Dzień dobry.

Gratuluję kuchni.

Mam pytanie. Gdzie znajduje się część robocza gdzie przygotowujesz potrawy? Rozumiem, że na wyspie jest gotowanie potraw. Mam pytanie. Czy nie masz problemu z przenoszeniem umytych produktów na wyspę. Obecnie mamy podobne rozwiązanie i jesteśmy zmuszeni do częstego mycia podłogi gdyż nie uniknie się wybrudzenia w czasie przenoszenia umytych a nie do końca wysuszonych produktów oraz przenoszenia resztek do śmietnika.

Drugie pytanie. Jakie są odległości między wyspą a resztą zabudowy i w przejściu. Oraz skąd projekt, kto wykonywał i koszt (jeżeli to nie problem).

Pozdrawiam

Bluenet odp. na temat odleglosci (sama zadalam takie pytanie Oli.U) jest na poprzedniej stronie, ale Ci wkleje:

"wyspa ma 180x90 cm.,od wyspy do wysokiej zabudowy jest 90cm.,do szafek pod oknem -110cm.,do ściany po prawej (przejście do jadalni )-100cm..Jest mega wygodnie ,spokojnie mogą się poruszać 2 osoby naraz".

Jezeli mozesz to napisz wymiary swojej wyspy i odleglosci - podeslij tez zdjecia zabudowy :)

Sama jestem bardzo zainteresowana takim rozwiazaniem, tylko nie wiem jeszcze czy na wyspie zrobic plyte czy nie....