anjap 17.09.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 czaderska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.09.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) amglad1, kolejna czarno- biała super kuchnia. Czuję niedosyt i proszę o więcej fotek tejże kuchni Edit: Dopiero dzisiaj mi się cała galeria otworzyła. Dalej podoba mi się Twoja kuchnia. Jednynie do czego bym się przyczepiła to do sprzętów w zabudowie. Mogły być zrównane z SBS-em. Edytowane 18 Września 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natja 17.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ola.U - przepiękna ta Twoja kuchnia! Jeżeli jest również praktyczna, to naprawdę masz tam spełnienie moich młodzieńczych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 18.09.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Amglad czerni akurat nie lubię, natomiast pod każdym innym względem Twoja kuchnia bardzo mi się podoba. Dla mnie idealny układ funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 dziekuję za pozytywne komentarze. Rere79, wiem , że wysokość sprzetów razi i powinny być na równi z lodówką, ale wtedy dla mnie piekarnik byłby za nisko, musiałabym się schylać, a tego chciałam uniknąć. ze wszystkich opcji ta wydawała mi się najlepsza:)dziekuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 18.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Amglad Kuchnia bardzo przyjemna mimo że nie przepadam za ciemnymi blatami; drażnią mnie uchwyty w wysokiej zabudowie i brak w niej symetrii w wysokości sprzętów i półek, ale ja mam na tym punkcie bzika i moją opinią sobie w ogóle nie zawracaj głowy; za to sam układ kuchni wydaje się b. wygodny i za całokształt należą się pochwały. Zdradzisz jakiej firmy płytki są na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.09.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 greywolf, myslałam nad bezuchwytowym rozwiązaniem, mam takie szuflady w łazience ze ścietymi brzegami, ale ponieważ gotuje codziennie to uchwyty wydawały mi sie bardziej praktyczne i teraz majac porównanie wiem, że tak jest. na półwyspie od strony salonu mam na całej długosci blatu szafki otwierane na kliki, uniknełam uchwytów, ale tez z codziennościa i praktycznościa ma to niewiele wspólnego na podłodze mam gres white bo w rzeczywistosci nie jest white polskiej firmy valdi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.09.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 amglad kuchnia robi niesamowite wrażenie, jest wielka, dopracowana i ma niesztampowy układ, brawo ale do czego prowadzą białe drzwi obok piekarników, jeśli to są wogóle drzwi, ten element tam wydaje mi się taki urwany i nie wiadomo co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 dziekuję reni1980. ogladałam Twój domek bardzo piekny, pytania zadam na privie jesli mogęte drzwiczki sa suwane i prowadza do spiżarki. tam mam jeszcze kawałek blatu na czajnik, ekspres do kawy i takie tam i całe mnóstwo półek na rózne rózności - słoiki, puszki,itp itd. a w razie "w" jak goście nadciągną niespodziewanie, cały bałagan z blatu tam właśnie umieszczam. Rzecz boska i nie do przecenienia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.09.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 amglad - bardzo fajna kuchnia i super przestrzen na zewnatrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.09.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nieśmiało chwalę się moją kuchnią Brakuje jeszcze okapu ,będzie taki (Faber Cubia Isola) i listew przypodłogowych Aaaaa i jeszcze jedno -Proszę nie zwracać uwagi na te wstrętne szprosy ,będziemy wymieniać szyby bardzo fajna kuchnia!!!! super uniwersalna kolorystyka [to do tych co sie pienia ze ciągle biel i czerń ] co tez was podkusiło z tymi szybami to w całym domu będą wymieniane czy tylko kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam Jakiś czas temu dobre duszyczki tego forum pomagały mi przy tworzeniu projektu mojej kuchni. Jeszcze raz bardzo dziękuję i ... pokazuję co wyszło. Kuchnia jest świeżo po montażu - brakuje jeszcze mnóstwo rzeczy np: brak jednego uchwytu, oświetlenia nad zlewozmywakiem, hokerów, drzwi suwanych, cokołów, gniazdek ....... o matko ile tego jeszcze !!! Wybaczcie proszę jakość zdjęć, mój aparat został na moście w Dubrowniku , więc pozostał tylko aparat w telefonie. Kuchnia może zwyczajna, ale moja i już dobrze się w niej czuję 20120908391.jpg [20120908394.jpg 20120908392.jpg 20120908399.jpg20120908402.jpg(IMG] Mam jeszcze sporo dylematów i nie podjętych decyzji - nie wiem jeszcze co dać na ścianę pomiędzy szafkami dolnymi i górnymi - myślę o szkle, ale czy jednobarwne, czy może jakaś fototapeta za szkłem. Okno - żaluzje czy roleta, ściana koło witryny - czy machnąć ją na jakiś mocniejszy kolor dla kontrastu... sorry za ścierkę na ostatnim zdjęciu Beasza - sympatyczna kuchnia, jedynie mam pytanie o tą szafkę w rogu? ona tymczasowa jest czy docelowa? może warto by zrobić ja w tej samej kolorystyce co fronty na reszcie szafek? bo tak to jakoś tam nie pasuje i psuje krajobraz kuchenny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 18.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Beasza - sympatyczna kuchnia, jedynie mam pytanie o tą szafkę w rogu? ona tymczasowa jest czy docelowa? może warto by zrobić ja w tej samej kolorystyce co fronty na reszcie szafek? bo tak to jakoś tam nie pasuje i psuje krajobraz kuchenny! Dzięki Nicol. Szafka w rogu to przeszklona witryna, kolorystyka ram aluminiowych w kolorze uchwytów kuchennych, reszta to mleczne szkło. Moim zamairem było osiągnięcie wrażenia kuchni bardziej lekkiej i nie przeładowanej. Póki co nie przeszkadza mi witryna w takiej formie, ale jeśli zacznie to fronty zostaną wymienione Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 amglad - bardzo fajna kuchnia i super przestrzen na zewnatrz!!! dziekuję nicol21, fakt a zewnątrz mam piekną dzikość natury, w ogródku na razie też) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Witam , przedstawiam pomysł na szufladki na przyprawy ... Stary patent ale bardzo przydatny i wygodny nad tym właśnie blatem . Informacyjnie - kuchnia wykonana w palisandrze w połysku z uchwytami w płaszczyźnie , niektóre drzwiczki otwierane na tipona . Górne klapy składane w całości do góry na systemie bluma HF .. Pogrubiany blat oraz ściana wykonana z kwarcogranitu . Zlew podwieszany i płyta na równo . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Piękna Ah uwielbiam palisander P.S. Obraz to na pewno inwencja gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 pewno tak, pasuje jak pięść do oka, ale te szufladki tez mi się nie widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 18.09.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nataly - kuchnia piękna jak wszystkie w Twoim wykonaniu, ale szufladki.... mam u siebie w starej kuchni. Z mojego doświadczenia w użytkowaniu to średnie rozwiązanie - przechowuję tam przyprawy w torebkach i zawsze za czymś nurkuję . Wolałabym mieć wszystkie przyprawy w okolicach płyty np. w szufladzie lub w wysuwanym cargo - zdecydowanie z łatwiejszym dostępem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.09.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Nataly - kuchnia piękna jak wszystkie w Twoim wykonaniu, ale szufladki.... mam u siebie w starej kuchni. Z mojego doświadczenia w użytkowaniu to średnie rozwiązanie - przechowuję tam przyprawy w torebkach i zawsze za czymś nurkuję . Wolałabym mieć wszystkie przyprawy w okolicach płyty np. w szufladzie lub w wysuwanym cargo - zdecydowanie z łatwiejszym dostępem. Witam , racja , racja ale jest to też element dekoracyjny na tej pustej ścianie .. I ważna sprawa że ta szafka jest płytka i nie ma do takiej głębokości prowadnic żeby było łatwiejsze działanie tej szufladki .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Również polecam cargo na przyprawy (ja mam wąziutkie 2x ) Mi się akurat te półeczki na przyprawy w realizacji Nataly podobają. Moim zdaniem sprawiają, że kuchnia staje się bardziej salonowa. Osobiście dałabym pewnie gałki kryształowe (na pewno nie przy wzorze bambusa na drzwiach) aby jeszcze bardziej to podkreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts