IZA30 28.09.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]139058[/ATTACH] Oto moja kuchnia,zamawiałam z meblobuku.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania ) to jest kuchnia w bloku czy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 28.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]139058[/ATTACH] Oto moja kuchnia,zamawiałam z meblobuku.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania ) majeczko777, podoba mi się kolor, zawsze lubiłam zieleń i podłoga - tylko tyle, niestety reszta nie bardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Tomek 28.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]139058[/ATTACH] Oto moja kuchnia,zamawiałam z meblobuku.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania ) W sumie to nie wiem czy powinnam się wypowiadać bo sama dopiero stoję przed zadaniem urządzenia kuchni. W ustawieniu pewnie niczego bym nie zmieniła bo kuchnia jest mała, ale zdecydowałabym się na jasne meble z powodu braku okna. Zdjęcie zapewne nie oddaje jej rzeczywistego wyglądu i może tylko mi się wydaje że meble są "za ciężkie" do tej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majeczka777 28.09.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dzięki ,Nie wygląda za ciężko.Każdemu się podoba.Ja całe życie miałam biała kuchnie i tym razem wybrałam zieleń.(pasuje do reszty wnętrza)No ale białe też są ładne.Ja jestem bardzo zadowolona z mojej zielonej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejka3 28.09.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 [ATTACH=CONFIG]139058[/ATTACH] Oto moja kuchnia,zamawiałam z meblobuku.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania ) Mi się podoba. Wygląda trochę ciemno, ale tu pytanie o jakość zdjęcia. Przejadły mi się już białe kuchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Po temacie widzę że dotyczy on projektów kuchni a mi zależy na uwagach praktycznych użytkowników kuchni już istniejąch... Taki wątek też jest. Tutaj oglądamy zrealizowane kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 02.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kochani użytkownicy kuchni, podpowiedzcie proszę... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?189716-frezowane-uchwyty-we-frontach-kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam , przedstawiam dla inspiracji kolejną naszą kuchnię . Jest ona wykonana w białym połysku z frezowanymi podchwytami . Do tego otwieranie na tipona oraz klapy na systemie bluma HK na tiponie czyli zupełnie bez uchwytu . Opaski na około słupków w czarnym lakierze na połysku . Blat oraz wyspa wykonana z czarnego pogrubianego granitu . Tył wyspy z czarnego lacobela . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 02.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Piękna, błyszcząca, taka jak lubię I ta biała podłoga! Efekt trochę popsuły magnesiki na okapie, ale to już nie Wasza wina;) Nie w temacie, ale Nataly pamiętasz może, co to za lodówka i piekarnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Piękna, błyszcząca, taka jak lubię I ta biała podłoga! Efekt trochę popsuły magnesiki na okapie, ale to już nie Wasza wina;) Nie w temacie, ale Nataly pamiętasz może, co to za lodówka i piekarnik? Witam i dziękuję .. Magnesiki są Klienta .. A sprzęt wiem jaki ponieważ Klient u mnie go zamawiał , lodówka Bocha i jedyna z czarnymi bokami natomiast mikrofala i piekarnik Siemensa .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 02.10.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Jaka jest odległość między blatem a półwyspem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Jaka jest odległość między blatem a półwyspem? Witam , około 90 cm i to w tym przypadku w zupełności wystarczy .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 02.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nataly kolejna udana realizacja. Podoba mi się umieszczenie czarnego AGD w białej zabudowie meblowej oraz czarny front półwyspu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Jaka jest odległość między blatem a półwyspem? Witam , około 90 cm i to w tym przypadku w zupełności wystarczy .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 02.10.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A jaki w przybliżeniu koszt takiej kuchni bez AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Koszt blatu to około 15 tys i do tego meble z wyposażeniem czyli szufladami , systemami Peka do szafek narożnych oraz wysokich słupków ponad 20 tys . złotych . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 02.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Z tą cena to poważnie? Mi moją małą kuchnię z najzwyklejszym blatem bez sprzętu wyceniali co niektórzy na 23-25 tyś czemu was nie ma w Szczecinie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 za magnesiki na okapie, to ja bym utłukła ale kuchnia efektowna. wyspa - miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 03.10.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 o tak, magnesy to nieporozumienie, co nie zmienia faktu, że kuchnia całościowo prezentuje się imponująco (chociaż nie jestem fanem koloru czarnego w kuchni). Gratuluje nataly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.10.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Nataly - fajna kuchnia, jedynie co to czemu szafki wiszace sa podkreslone czarna linia po bokach i od spodu, natomiast zabudowa wysoka jest otoczona linia z góry? mała niekonsekwencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts