Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[ATTACH=CONFIG]139058[/ATTACH]

Oto moja kuchnia,zamawiałam z meblobuku.Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania ;))

W sumie to nie wiem czy powinnam się wypowiadać bo sama dopiero stoję przed zadaniem urządzenia kuchni. W ustawieniu pewnie niczego bym nie zmieniła bo kuchnia jest mała, ale zdecydowałabym się na jasne meble z powodu braku okna. Zdjęcie zapewne nie oddaje jej rzeczywistego wyglądu i może tylko mi się wydaje że meble są "za ciężkie" do tej przestrzeni.

Witam , przedstawiam dla inspiracji kolejną naszą kuchnię . Jest ona wykonana w białym połysku z frezowanymi podchwytami . Do tego otwieranie na tipona oraz klapy na systemie bluma HK na tiponie czyli zupełnie bez uchwytu . Opaski na około słupków w czarnym lakierze na połysku . Blat oraz wyspa wykonana z czarnego pogrubianego granitu . Tył wyspy z czarnego lacobela .

_s0.zmniejszacz.pl_DSC08557_zmniejszacz-pl_656785.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08549_zmniejszacz-pl_485290.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08552_zmniejszacz-pl_140980.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08553_zmniejszacz-pl_747733.jpg_s0.zmniejszacz.pl_DSC08561_zmniejszacz-pl_503743.jpg

Pozdrawiam , Piotr

Piękna, błyszcząca, taka jak lubię :) I ta biała podłoga!

Efekt trochę popsuły magnesiki na okapie, ale to już nie Wasza wina;)

Nie w temacie, ale Nataly pamiętasz może, co to za lodówka i piekarnik?

Witam i dziękuję ..

Magnesiki są Klienta ..

A sprzęt wiem jaki ponieważ Klient u mnie go zamawiał , lodówka Bocha i jedyna z czarnymi bokami natomiast mikrofala i piekarnik Siemensa ..

Pozdrawiam ,

Piotr