ewa72_krakow 03.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Nataly - fajna kuchnia, jedynie co to czemu szafki wiszace sa podkreslone czarna linia po bokach i od spodu, natomiast zabudowa wysoka jest otoczona linia z góry? mała niekonsekwencja ? Mysle, ze taki wlasnie byl zamysl autora projektu...dla mnie super - przez takie "malutkie cus" czyni ja niestandardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci 03.10.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 A to nasza kuchnia już wykończona;) http://i48.tinypic.com/1ylo7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 03.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 maci wrzuć więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.10.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Z tą cena to poważnie? Mi moją małą kuchnię z najzwyklejszym blatem bez sprzętu wyceniali co niektórzy na 23-25 tyś czemu was nie ma w Szczecinie?! Witam , ostatnio mieliśmy pytania z Gdańska tylko że to troszku za daleko bo doszłoby sporo kosztów które musi pokryć Klient .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.10.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Z tą cena to poważnie? Mi moją małą kuchnię z najzwyklejszym blatem bez sprzętu wyceniali co niektórzy na 23-25 tyś czemu was nie ma w Szczecinie?! Anula, weź się nie odzywaj, bo masz świetną kuchnię! Prosze mi nie narzekać. Co najwyżej na własnym wątku trochę zdjęć podrzucić :D Nataly, faktycznie trochę za dużo tych białych kuchni. Już się boję o swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 04.10.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Koszt blatu to około 15 tys i do tego meble z wyposażeniem czyli szufladami , systemami Peka do szafek narożnych oraz wysokich słupków ponad 20 tys . złotych . Pozdrawiam , Piotr Piotrze, a ja to zrozumiałam, ze w sumie kuchnia wyszła w cenie 35 tys. Dobrze zrozumiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 04.10.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Piotrze, a ja to zrozumiałam, ze w sumie kuchnia wyszła w cenie 35 tys. Dobrze zrozumiałam? plus pewnie ze 20tys sprzet agd:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.10.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Piotrze, a ja to zrozumiałam, ze w sumie kuchnia wyszła w cenie 35 tys. Dobrze zrozumiałam? Witam , musiałbym dokładnie przeliczyć te wartości bo robiliśmy pracę kompleksową łącznie z łazienkami , szafami , sprzętem AGD , parapetami tak że myślę że kuchnia zamknęła się w kwocie ok 40 tys .. Pozdrawiam Piotr Edytowane 4 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 04.10.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 He he ... 40 tys. PLN to musi mi wystarczyć na kuchnię, ... schody i przynajmniej jedna łazienkę (a jeszcze lepiej na dwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 He he ... 40 tys. PLN to musi mi wystarczyć na kuchnię, ... schody i przynajmniej jedna łazienkę (a jeszcze lepiej na dwie ) Wszystko zależy od projektu i od wybranych materiałów bo zamiast blatu z granitu można zrobić blat z laminatu , zamiast lakieru w połysku można zrobić folię w połysku , zamiast tandenboxów do szuflad metaboxy itd ... idąc tą myślą cena się znacznie zmieni ... pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 04.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Wszystko zależy od projektu i od wybranych materiałów bo zamiast blatu z granitu można zrobić blat z laminatu , zamiast lakieru w połysku można zrobić folię w połysku , zamiast tandenboxów do szuflad metaboxy itd ... idąc tą myślą cena się znacznie zmieni ... pozdrawiam , Piotr Ja to wszystko wiem Tak sobie zamarudziłam, bo po prostu nie mam wystarczających środków na taką kuchnię i mi żal Ale mogę podziwiać i zazdrościć. Bo jest piękna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 04.10.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Anula, weź się nie odzywaj, bo masz świetną kuchnię! Prosze mi nie narzekać. Co najwyżej na własnym wątku trochę zdjęć podrzucić :D Nataly, faktycznie trochę za dużo tych białych kuchni. Już się boję o swoją Nie no ja absolutnie nie narzekam bo kuchnię to mam zajebistą :lol2:ale przy całej swojej zaje...fajności nie jest ona moim zdaniem warta takich pieniędzy jakie sobie życzyły co niektóre salony i jak patrzę na kuchnię pokazaną przez Nataly gdzie mebli 2 razy tyle co u mnie, wysoka zabudowa i inne bajery a cena taka sama to aż mnie zatyka kurcze A zdjęć nie podrzucę bo nie ma czemu zdjęć robić :lol2: no ale Ty u siebie mogłabyś coś nowego pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 04.10.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja to wszystko wiem Tak sobie zamarudziłam, bo po prostu nie mam wystarczających środków na taką kuchnię i mi żal Ale mogę podziwiać i zazdrościć. Bo jest piękna ... Anulek ja też sobie bym pomarudził ... bo też nie mam takiej kuchni .. ale trzeba iść do przodu ... Oczywiście dziękuję za miłe słowa .... i pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 05.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Anulek ja też sobie bym pomarudził ... bo też nie mam takiej kuchni .. ale trzeba iść do przodu ... Oczywiście dziękuję za miłe słowa .... i pozdrawiam , Piotr No coś Ty ?! Jesteś potwierdzeniem przysłowia "szewc bez butów chodzi"??? P.S. Ja z tą moją kuchnią to mam zgryza nie tylko z powodu finansów .... Ale już wszystkie dobre dusze tego forum usiłowały mi pomóc, więc pozostaje mi tylko pomarudzić, .... i za twoją radą "iść do przodu". No i zaglądać tutaj, żeby jakąś piękną kuchnię obejrzeć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 05.10.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 No coś Ty ?! Jesteś potwierdzeniem przysłowia "szewc bez butów chodzi"??? ma pewnie lepszą Ja to jestem cały czas pod wrażeniem dzieł Piotra, bo to dzieła, naprawdę trzeba być bardzo zdolnym, aby projektować takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.10.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Maci super, po raz kolejny zachwycam się tym ciemnym kolorem nad szkłem Tylko blat jakoś tak mało szlachetnie moim zdaniem wygląda przy tym palisandrze, ale ogólnie baaaardzo ładnie (napisała kochająca palisander) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 05.10.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no ale Ty u siebie mogłabyś coś nowego pokazać Ja u siebie nic nie pokażę nowego bo jeszcze NIGDY nie byłam w swoim mieszkaniu. Za dwa tygodnie premiera - mamy wstępny odbiór :D A co do remontowanego pokoju u teściów to nie było nas tam od dawna, pewnie już zaczął obrastać przyległościami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.10.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 maci kuchnia fajna, szkoda, ze blaty nie są w jednolitym kolorze bo rywalizują z szafkami wiszacymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiulek 06.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Bardzo się cieszę,ze trafiłam na to forum.Stoję własnie przed wyborem mebli kuchennych,przeglądam rózne strony,objezdziłam wiekszość okolicznych stolarzy,Brw i innych miejsc zwiazanych z meblami kuchennymi,jednak nie moge sie zdecydowac.Poczatkowo mialam zainwestować 30 tys na kuchnie,pozniej 20,jeszcze pozniej 10 tys,a teraz juz wiem,ze góra do 10 tys:).Gdyby kuchnia byla moim jedynym wydatkiem to pewno zrobiłabym taką wypasioną,ale niestety nie jest i musze sie zadowolic taką do 10tys:)Kochani może doradzicie mi z perspektywy czasu czy lepiej decydowac sie na fronty foliowane,czy lakierowane,tzn wiem,ze lakierowane są super dobre,ale czy foliowane z uplywem czasu sprawdzily się w uzytkowaniu.No i może ktos wie czym mogą róznic sie fronty lakierowane,bo roznica w cenach jest kolosalna.Jedni oferują fronty za lakierowane za 1500 zł mkw,a inny za 700zl m kw.O co moze w tym chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek7 06.10.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) A to moja trawa [a to miejsce po reklamie - jeszcze raz i będzie ban] Edytowane 6 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts