Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nataly - fajna kuchnia, jedynie co to czemu szafki wiszace sa podkreslone czarna linia po bokach i od spodu, natomiast zabudowa wysoka jest otoczona linia z góry? mała niekonsekwencja :)?

Mysle, ze taki wlasnie byl zamysl autora projektu...dla mnie super - przez takie "malutkie cus" czyni ja niestandardowa :yes:

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tą cena to poważnie? Mi moją małą kuchnię z najzwyklejszym blatem bez sprzętu wyceniali co niektórzy na 23-25 tyś :jawdrop: czemu was nie ma w Szczecinie?! ;)

Witam , ostatnio mieliśmy pytania z Gdańska tylko że to troszku za daleko bo doszłoby sporo kosztów które musi pokryć Klient .. ;-)

Pozdrawiam , Piotr

Z tą cena to poważnie? Mi moją małą kuchnię z najzwyklejszym blatem bez sprzętu wyceniali co niektórzy na 23-25 tyś :jawdrop: czemu was nie ma w Szczecinie?! ;)

Anula, weź się nie odzywaj, bo masz świetną kuchnię! Prosze mi nie narzekać. Co najwyżej na własnym wątku trochę zdjęć podrzucić :D:D

Nataly, faktycznie trochę za dużo tych białych kuchni. Już się boję o swoją :D

Piotrze, a ja to zrozumiałam, ze w sumie kuchnia wyszła w cenie 35 tys.

Dobrze zrozumiałam?

Witam , musiałbym dokładnie przeliczyć te wartości bo robiliśmy pracę kompleksową łącznie z łazienkami , szafami , sprzętem AGD , parapetami

tak że myślę że kuchnia zamknęła się w kwocie ok 40 tys .. Pozdrawiam Piotr

Edytowane przez joliska

He he ...

40 tys. PLN to musi mi wystarczyć na kuchnię, ... schody i przynajmniej jedna łazienkę (a jeszcze lepiej na dwie ;))

Wszystko zależy od projektu i od wybranych materiałów bo zamiast blatu z granitu można zrobić blat z laminatu , zamiast lakieru w połysku można zrobić folię w połysku , zamiast tandenboxów do szuflad metaboxy itd ... idąc tą myślą cena się znacznie zmieni ... ;-) pozdrawiam , Piotr

Wszystko zależy od projektu i od wybranych materiałów bo zamiast blatu z granitu można zrobić blat z laminatu , zamiast lakieru w połysku można zrobić folię w połysku , zamiast tandenboxów do szuflad metaboxy itd ... idąc tą myślą cena się znacznie zmieni ... ;-) pozdrawiam , Piotr

Ja to wszystko wiem ;) Tak sobie zamarudziłam, bo po prostu nie mam wystarczających środków na taką kuchnię i mi żal ;) Ale mogę podziwiać i zazdrościć. Bo jest piękna ...

Anula, weź się nie odzywaj, bo masz świetną kuchnię! Prosze mi nie narzekać. Co najwyżej na własnym wątku trochę zdjęć podrzucić :D:D

Nataly, faktycznie trochę za dużo tych białych kuchni. Już się boję o swoją :D

Nie no ja absolutnie nie narzekam bo kuchnię to mam zajebistą :lol2:ale przy całej swojej zaje...fajności nie jest ona moim zdaniem warta takich pieniędzy jakie sobie życzyły co niektóre salony ;) i jak patrzę na kuchnię pokazaną przez Nataly gdzie mebli 2 razy tyle co u mnie, wysoka zabudowa i inne bajery a cena taka sama to aż mnie zatyka kurcze

A zdjęć nie podrzucę bo nie ma czemu zdjęć robić :p:lol2: no ale Ty u siebie mogłabyś coś nowego pokazać :p ;)

Ja to wszystko wiem ;) Tak sobie zamarudziłam, bo po prostu nie mam wystarczających środków na taką kuchnię i mi żal ;) Ale mogę podziwiać i zazdrościć. Bo jest piękna ...

Anulek ja też sobie bym pomarudził ... bo też nie mam takiej kuchni ..;-) ale trzeba iść do przodu ...

Oczywiście dziękuję za miłe słowa .... i pozdrawiam , Piotr

Anulek ja też sobie bym pomarudził ... bo też nie mam takiej kuchni ..;-) ale trzeba iść do przodu ...

Oczywiście dziękuję za miłe słowa .... i pozdrawiam , Piotr

No coś Ty ?! Jesteś potwierdzeniem przysłowia "szewc bez butów chodzi"???

P.S. Ja z tą moją kuchnią to mam zgryza nie tylko z powodu finansów .... Ale już wszystkie dobre dusze tego forum usiłowały mi pomóc, więc pozostaje mi tylko pomarudzić, .... i za twoją radą "iść do przodu". No i zaglądać tutaj, żeby jakąś piękną kuchnię obejrzeć :) :)

no ale Ty u siebie mogłabyś coś nowego pokazać :p ;)

Ja u siebie nic nie pokażę nowego bo jeszcze NIGDY nie byłam w swoim mieszkaniu. Za dwa tygodnie premiera - mamy wstępny odbiór :D:D A co do remontowanego pokoju u teściów to nie było nas tam od dawna, pewnie już zaczął obrastać przyległościami....

Bardzo się cieszę,ze trafiłam na to forum.Stoję własnie przed wyborem mebli kuchennych,przeglądam rózne strony,objezdziłam wiekszość okolicznych stolarzy,Brw i innych miejsc zwiazanych z meblami kuchennymi,jednak nie moge sie zdecydowac.Poczatkowo mialam zainwestować 30 tys na kuchnie,pozniej 20,jeszcze pozniej 10 tys,a teraz juz wiem,ze góra do 10 tys:).Gdyby kuchnia byla moim jedynym wydatkiem to pewno zrobiłabym taką wypasioną,ale niestety nie jest i musze sie zadowolic taką do 10tys:)Kochani może doradzicie mi z perspektywy czasu czy lepiej decydowac sie na fronty foliowane,czy lakierowane,tzn wiem,ze lakierowane są super dobre,ale czy foliowane z uplywem czasu sprawdzily się w uzytkowaniu.No i może ktos wie czym mogą róznic sie fronty lakierowane,bo roznica w cenach jest kolosalna.Jedni oferują fronty za lakierowane za 1500 zł mkw,a inny za 700zl m kw.O co moze w tym chodzic?