Korozja 17.10.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) kamiku śliczna kuchnia. Fajnie że jest dużo blatu roboczego. Masz jakiś patent na mycie blatu? Bo ja mam czarny, laminowany i kurcze można myć i myć i ciągle jakieś paprochy widać ;/ eh ale moja wina mogłam wziąć biały Edytowane zgodnie z życzeniem Joliski Edytowane 20 Października 2012 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 18.10.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) kamiku kuchnia świetna! mam pytanie odnośnie usytuowania piekarnika tuż przy blacie - wygodne jest takie rozwiązanie w praktyce? Zastanawiam się nad podobnym układem u siebie. Nini, dziekuje Tak, rozwiazanie jak najbardziej wygodne. Rodzice maja od kilkunastu lat podobny uklad - lodowki i piekarnika - sprawdzal sie w 100%, stad pomysl, zeby zastosowac go u siebie Kamiku, marzy mi się podobna kuchnia (Twoja jest naprawdę piękna!), jestem właśnie w trakcie wybierania wykonawcy. Stąd moje mało dyplomatyczne pytanie: ile kosztowała? Dagmara, odpowiedz poszla na priv kamiku bardzo fajna kuchnia, podobna do mojej. kamiku śliczna kuchnia. Zona m, Korozja, dziekuje Fajnie że jest dużo blatu roboczego. Masz jakiś patent na mycie blatu? Bo ja mam czarny, laminowany i kurcze można myć i myć i ciągle jakieś paprochy widać ;/ eh ale moja wina mogłam wziąć biały Ja mam wrecz odwrotny problem - w ogole nie widac, czy blat czysty, czy brudny zrobiony jest z granitu star galaxy, ktory ma takie srebrne i zlote opilki, przez co nie widac okruszkow, czy plamek A czyszcze go przecierajac wilgotna sciereczka - nie zostaja zadne smugi U Ciebie moze plyn do mycia szyb + papierowy recznik by pomogl? Nataly, piekne realizacje widac, ze dopracowane w szczegolach Edytowane 20 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nataly, piekne realizacje widac, ze dopracowane w szczegolach Dziękuję Kamiku , dzisiaj pokaże inspirację jak można przedzielić kuchnię od salonu panelami przeziernymi które montowaliśmy u Klienta .. Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 panele przezierne - a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 f.5 ajaj, ale Ci narobili bałaganu !! Współczuję, bo wyegzekwowanie odszkodowania za ewidentnie spapraną robotę na pewno nie będzie łatwe. Osobiście wszystko sama zabezpieczam, obkładam, obklejam, tak na wszelki wypadek. Ale jak obłożyć sufit ?!? W tym przypadku nikt Ci jednak przynajmniej nie będzie wciskał, że wybrałeś zły materiał albo że to efekt chodzenia Twojej żonki w szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 panele przezierne - a co to? To są różnego rodzaju panele dekoracyjne firmy proform . Akurat jesteśmy ich przedstawicielem w województwie mazowieckim . Są to panele dekoracyjne pełne i przezierne w różnych formach . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 18.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 [ATTACH=CONFIG]142697[/ATTACH] Nataly, ja z innej beczki, pisałeś już o tym pewnie milion razy, proszę, napisz mi jak wklejone są te paski ledowe - czy one są w jakimś profilu, czy bezpośrednio we frezie? I czy musi być grubsze "dno" w tej szafce (to się jakiś inaczej nazywa w "waszym" języku:) ), żeby taki frez zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nataly, ja z innej beczki, pisałeś już o tym pewnie milion razy, proszę, napisz mi jak wklejone są te paski ledowe - czy one są w jakimś profilu, czy bezpośrednio we frezie? I czy musi być grubsze "dno" w tej szafce (to się jakiś inaczej nazywa w "waszym" języku:) ), żeby taki frez zrobić? Witam , my wykonujemy frez pod profil aluminiowy i go tam montujemy , następnie wklejamy leda i dodatkowo przykrywamy to "szybką" Pozdrawiam , Piotr , Poniżej fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 18.10.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Dzięki Piotr, rozumiem, że szafka nie musi mieć podwójnego dna? bo pasek led przecież nie ma chyba 0,5 cm nawet. Dopytuję, bo mój wykonawca kuchni coś kręci ;] ps. ten profil to coś takiego? http://www.sellneo.pl/profil-aluminiowy-led-pds4-alu-anodowany-z-oslonka-1m.html pierwszy lepszy z googla Edytowane 18 Października 2012 przez eveee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 18.10.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 kamiku, bardzo ładna kuchnia, rozwiązuje moją zagwozdkę z identycznym układem kuchni w projekcie, jak dotąd nie miałam na nią pomysłu, ale Twoja realizacja rozwiewa moje wątpliwości, co do funkcjonalności takiego układu Czy mogę na priv poprosić o koszt realizacji, w wyszczególnieniem kwoty za granit? Będę się mogła psychicznie przygotować do swojej Wspomnij także, jakie masz wyposażenie typu cargo, półki, jakie okucia. Fronty to lakier? Będę także wdzięczna za podanie wymiarów kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dzięki Piotr, rozumiem, że szafka nie musi mieć podwójnego dna? bo pasek led przecież nie ma chyba 0,5 cm nawet. Dopytuję, bo mój wykonawca kuchni coś kręci ;] ps. ten profil to coś takiego? http://www.sellneo.pl/profil-aluminiowy-led-pds4-alu-anodowany-z-oslonka-1m.html pierwszy lepszy z googla Witam , tak to podobny profil , jeżeli jest to tylko jedna szafka nie musi być podwójnego dna ale jak jest ich kilka to musi być drugie dno w jednym elemencie żeby wyfrezować jeden "rowek" pod profil i leda .. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenaa83 18.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 kamiku, bardzo ładna kuchnia, rozwiązuje moją zagwozdkę z identycznym układem kuchni w projekcie, jak dotąd nie miałam na nią pomysłu, ale Twoja realizacja rozwiewa moje wątpliwości, co do funkcjonalności takiego układu Czy mogę na priv poprosić o koszt realizacji, w wyszczególnieniem kwoty za granit? Będę się mogła psychicznie przygotować do swojej Wspomnij także, jakie masz wyposażenie typu cargo, półki, jakie okucia. Fronty to lakier? Będę także wdzięczna za podanie wymiarów kuchni Dokładnie o to samo chciałam zapytać:)zust mi to wyjęłaś:yes:dlatego ja też proszę może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam , mamy teraz w ofercie ciekawe materiały . Są to panele dekoracyjne przezierne i pełne firmy proform . W zasadzie można je zastosować w różnych miejscach . Ja stosuję je najczęściej pomiędzy pomieszczeniami . Oczywiście są specjalne wytyczne techniczne i za każdym razem rozpatrujemy je bardzo indywidualnie . Dla przykładu kilka zdjęć z ostatnich realizacji : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam , mamy teraz w ofercie ciekawe materiały . Są to panele dekoracyjne przezierne i pełne firmy proform . W zasadzie można je zastosować w różnych miejscach . Ja stosuję je najczęściej pomiędzy pomieszczeniami . Oczywiście są specjalne wytyczne techniczne i za każdym razem rozpatrujemy je bardzo indywidualnie . Dla przykładu kilka zdjęć z ostatnich realizacji : [ATTACH=CONFIG]142830[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142831[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142833[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142834[/ATTACH] Potwierdzam, proform ma świetne te moduły 3D. Sama mam takie w kuchni My, a właściwie to stolarz, kupił z surowego mdfu, a następnie polakierował na wskazany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) ale z twoim ostatnim postem jak najbardziej się zgadzam, sama mam dom i miałam wielu fachowców, każdemu patrzyłam na ręce bo wiem że kazdego trzeba przypilnować i nikt nie zadba o to co moje. I to najświętsza prawda. olgusienieczka ale zaszalałaś w kuchni, podziwiam bo ja bym się na tyle nie odważyła, wyszło zajebiście i energetycznie, super mocny akcent, ale jak przeczytałam , te fronty można zawsze polakierowac na inny kolor jakby sie znudziły, prawda?W każdym razie super kuchnia Edytowane 20 Października 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 olgusienieczka ale zaszalałaś w kuchni, podziwiam bo ja bym się na tyle nie odważyła, wyszło zajebiście i energetycznie, super mocny akcent, ale jak przeczytałam , te fronty można zawsze polakierowac na inny kolor jakby sie znudziły, prawda? W każdym razie super kuchnia Akcent mocny to fakt i da się go przelakierować ale kuchnia ma prawie 18 m2 i cała jest biało-szara. Akcent to tylko te trzy wiszące szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Olga, kuchnia świetna. Bardzo mi się podobają te żółciutkie szafki. Ps. Sam dom i jego wnętrze bardzo w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.10.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Akcent mocny to fakt i da się go przelakierować ale kuchnia ma prawie 18 m2 i cała jest biało-szara. Akcent to tylko te trzy wiszące szafki. Kuchnia mi sie bardzo podoba...ten żółty jest :rolleyes: strasznie podoba mi sie jakis akcet zółty a to dopiero 2 kuchnia w ktorej jest to super akcent. Powiedz ten blat pociagniety w wysokiej zabudowie...jak to jest zrobione ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 18.10.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Akcent mocny to fakt i da się go przelakierować ale kuchnia ma prawie 18 m2 i cała jest biało-szara. Akcent to tylko te trzy wiszące szafki. Fajna kuchnia , teraz jest modne dodanie mocnego akcentu w np białych meblach .. Chyba bym zaproponował obramowanie tych słupków bo troszku się zlewają z białą ścianą . Fajny pomysł z przechodzącym blatem w kierunku słupków . Pozdrawiam , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 18.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dzięki, dużo jeszcze brakuje mojej kuchni. Stołu z blatu przede wszystkim A w wysokiej zabudowie wklejono między szafki cienki pasek blatu drewnianego. Najwięcej gimnastyki było z lodówką-model dobieraliśmy tak, żeby między zawiasy dało wkleić się pasek drewna W zabudowie mam ukrytą za aventosami hl mikrofalę i kawiarkę. NIe chciałam takich do zabudowy i nie żałuję, aventosy bdb się sprawdzają. Piotrze, myślałam o obramowaniu blatem, ale wtedy ta najwęższa szafka byłaby już tylko maskownicą. Ale też uważam, że wyglądałoby to wtedy lepiej. Może pomyślimy o pomalowaniu ściany na szaro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts